Bedste elektriske salt og peberkværn test guide - 1

Bedste elektriske salt og peberkværn (2024) – Bedst i test guide

Hvis du elsker at lave mad, så er det et must-have at have en god salt og peberkværn. Det er simpelthen helt uundværlige i dagligdagen. Hvis du gerne vil gøre det endnu nemmere for dig selv, bør du overveje at vælge en elektrisk peberkværn og saltkværn.

Elektriske peber og saltkværne kan virkelig gøre hverdagen langt nemmere. Læs med i vores test af bedste elektroniske salt- og peberkværne, og find din favorit.

Hvilke produkter er med i bedste elektrisk salt og peberkværn guiden:

 1. Bahne Interior Elektronisk salt & peberkværn – sort
 2. Peugeot Elektrisk Salt-/peberkværn Zeli sæt
 3. Peugeot Alaska Duo Elektrisk Salt- & Peberkværn Hvid
 4. Napoleon Pro Peberkværn
 5. Cole & Mason Battersea elektrisk salt- og peberkværn
 6. Zassenhaus Elektrisk Peberkværn
 7. Zwilling Enfinigy elektrisk krydderikværn, sort
 8. Hâws elektrisk krydderikværn

#1 Bahne Interior Elektronisk salt & peberkværn – sor

Bahne Interior Elektronisk salt & peberkværn - sor

Fremhævede egenskaber

 1. Stilrent design
 2. Har flot lys i
 3. Gør madlavning nemmere

Produktdetaljer

Med dette elektriske kværnsæt vil din madlavning blive en hel del nemmere. Det er langt nemmere at komme salt og peber i maden, og det er også dejlig nemt for gæsterne lige at komme lidt ekstra salt eller peber på, hvis de har brug for det – du skal bare have disse elektriske salt- og peberkværne stå fremme på bordet.

Kværnene er fra Bahne Interior og er budgetvenlige, så de fleste kan være med. De elektroniske kværne har et meget stilrent design i sort, og de elektroniske kværne har også lidt lys i. De er virkelig flotte at have stående fremme på bordet, og du kan roligt vise dem frem.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe disse elektriske peber- og saltkværne, hvis du gerne vil have et par kværne, der er utroligt stilrene, flotte og minimalistiske i deres design. Derudover er disse kværne ideelle til dig, der gerne vil have nogle forholdsvis budgetvenlige kværne, der ikke sprænger budgettet.

#2 Peugeot Elektrisk Salt-/peberkværn Zeli sæt

Peugeot Elektrisk Salt-/peberkværn Zeli sæt

Fremhævede egenskaber

 1. Ergonomisk design
 2. Høj kvalitet
 3. Udstyret med en praktisk lampe

Produktdetaljer

Her får du et praktisk og stilrent design fra Peugeot. Dette salt-/pebersæt fra Zeli serien er fremstillet i utroligt lækre materialer og er bare virkelige flotte at have stående fremme. De kommer med en justerbar kværn, så du selv kan vælge, om du vil have groft salt eller fint salt/peber.

De har et ergonomisk design, der ligger godt i hånden er er rart at arbejde med. Kværnene er udstyret med en lampe under bunden, der automatisk aktiveres, når kværnen tænder. Dette sikrer, at du har optimal kontrol over mængden af salt og peber, der kommer ud.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have det bedste af det bedste, så er denne salt og peberkværn fra Peugeot lige noget for dig. Du vil ganske enkelt elske dem! De ligger i den helt dyre ende, men du får utrolig høj kvalitet og design udover det sædvanlige. Dette sæt er virkelig pengene værd, og du vil sikkert elske at have dem stående i køkkenet eller på spisebordet.

#3 Peugeot Alaska Duo Elektrisk Salt- & Peberkværn Hvid

Peugeot Alaska Duo Elektrisk Salt- & Peberkværn Hvid

Fremhævede egenskaber

 1. Stilrent og ergonomisk design
 2. Kan betjenes med kun én hånd
 3. Justérbar finhedsgrad

Produktdetaljer

Med dette moderne elektriske Alaska salt- og peberkværnsæt fra Peugeout får du et sæt i utrolig høj kvalitet, der også har et virkelig flot design. Med sine bløde afrundede former og et stilfuldt design passer disse kværne flot ind i både moderne og mere traditionelle hjem.

Men det er ikke kun designet, der er tænkt over med disse kværne. Der er også taget højde for, at kværnene skal være brugervenlige, og de har derfor også et ergonomisk design. Kværnene kan bruges med blot én hånd, så du har den anden hånd fri til at røre i en gryde eller andet.

Disse flotte kværne er udstyret med et praktisk lys i bunden, der lyser, når du bruger kværnene. Dette gær det nemt at holde styr på, præcist hvor meget salt og peber du tilsætter maden.

Kværnene har et lille hjul under kværnmekanismen. Her kan du nemt og hurtigt indstille finhedsgraden, så du både kan få groft peber/salt og fint salt/peber.

Kværnene er lavet af metal og plast og har en gennemsigtigt element, så du nemt kan se, hvor fyldte kværnene er.

Derfor skal du købe produktet

Dette sæt er for dig, der går op i kvalitet og design. Hvis du gerne vil have noget af det bedste på markedet, så er dette sæt lige noget for dig. De har et praktisk og stilrent design, de er nemme at bruge, og de vil pryde dit køkken. Dette sæt er absolut pengene værd.

#4 Napoleon Pro Peberkværn

Napoleon Pro Peberkværn

Fremhævede egenskaber

 1. Mat overflade med satin-følelse og sikkert greb
 2. Den ene side samt toppen er markeret med ‘P’
 3. Mulighed for at indstille hvor grov/fin, den skal kværne peberet

Produktdetaljer

Her får du en god peberkværn, du med garanti vil blive glad for at have i dit køkken. Denne pro peberkværn er fra fabrikken indstillet til ‘godt med peber ad gangen’. Det vil altså sige, at der kommer rigeligt mængder peber ud, så hvis du er glad for peber, vil du elske denne peberkværn.

Peberkværnen har en sort, matte overflade og har et sikkert, godt og fast greb om kværnen. Den er simpelthen bare lækker at arbejde med. Peberkværnen er en visuel fryd for øjet, og den er dejlig blød og lækker at holde ved – ja, den føles næsten som satin.

Du har selv mulighed for at indstille, hvor grov/fin den skal kværne peberet.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en virkelig lækker kværn til peber, så er denne peberkværn et virkelig godt bud. Du får her en virkelig fin kværn, der både er flot at kigge på og god at arbejde med. Et must-have i køkkenet til enhver der elsker at lave mad.

#5 Cole & Mason Battersea elektrisk salt- og peberkværn

Cole & Mason Battersea elektrisk salt- og peberkværn

Fremhævede egenskaber

 1. Stilfuldt design
 2. Fremstillet i rustfrit stål
 3. Nem at anvende

Produktdetaljer

Med Cole & Masons Battersea salt- og peberkværn sæt får du et virkelig flot elektrisk sæt, der er helt perfekt til at krydre maden. Sættet er fremstillet i rustfrit stål, der giver dem et stilfuldt og minimalisk udtryk, der helt sikkert vil se flot ud i dit køkken.

Dette sæt er meget nemt at anvende, idet kværnene har et godt greb og er gode at holde ved. Du får altså både flotte og funktionelle kværne. Ved bare ét enkelt håndgreb kan du nemt betjene disse kværne, så du kan krydre din mad.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have et elegant kværnsæt, der vil se flot ud i hjemme, men samtidig ikke sprænge budgettet fuldstændigt, så er dette lige et sæt for dig. Det er forholdsvis budgetvenlig, men du får stadig meget kvalitet for pengene.

#6 Zassenhaus Elektrisk Peberkværn

Zassenhaus Elektrisk Peberkværn

Fremhævede egenskaber

 1. Kraftig motor
 2. Trinløs justering
 3. Peberkværn med LED-lys

Produktdetaljer

Hvis du er på udkig efter en god kværn til peber, så er denne kværn fra Zassenhaus et godt bud. Her får du en rigtig fin elektrisk peberkværn, der med garanti vil gøre din madlavning lidt nemmere. Denne kværn til peber har LED-lys, og den kan faktisk også bruges til salt. Du kan også sagtens købe to kværne, så du har både en salt og peberkværn.

Denne kværn har en kraftig motor, og du får her også en justerbar kværn med trinvis justering.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en elektrisk peberkværn, der kan bruges til både salt og peber, så er dette lige en kværn for dig. Den er også perfekt til dig, der gerne vil have høj kvalitet og et stilfuldt design, hvor der ikke er gået på kompromis med noget.

#7 Zwilling Enfinigy elektrisk krydderikværn, sort

Zwilling Enfinigy elektrisk krydderikværn, sort

Fremhævede egenskaber

 1. Indbygget LED-lys
 2. Kraftfuld motor
 3. Genopladeligt batteri

Produktdetaljer

Med Zwilling Enfinigy elektrisk krydderikværn kan du nemt og hurtigt krydre din mad. Denne kværn kan effektivt kværne salt, peber og andre krydderier med blot ét enkelt tryk på en knap. Du får her en keramisk kværn i høj kvalitet, der er særlig hård og holdbar. Du kan selv bestemme, hvor grove eller fine kornene skal være ved at justere kornstørrelsen.

Denne kværn har en kraftfuld motor og en genopladeligt Li-ion-batteri, der har en lang levetid. Kværnen har også et indbygget LED lys, så du nemt kan se, hvor meget krydderi du tilsætter maden.

Derfor skal du købe produktet

Her får du en virkelig lækker keramisk kværn, du kan bruge til både salt, peber og andre krydderier. En virkelig fin kværn, du helt sikkert vil blive glad for.

#8 Hâws elektrisk krydderikværn

Hâws elektrisk krydderikværn

Fremhævede egenskaber

 1. Kan bruges til alle typer krydderier
 2. Indstil grovhed ved at dreje spidsen
 3. Ingen vrid eller tryk

Produktdetaljer

Med blot én hånd og en enkelt bevægelse kan du nemt og hurtigt krydre dine retter, lige præcis som du ønsker med denne elektriske kværn. Denne kværn kører på batteri, der aktiveres via en tyngdekraftssensor, når den vippes 90 grader eller mere over din mad. Smart, ikke? Så kan du eksempelvis røre i din mad, samtidig med at du krydrer den. Det er altså bare smart!

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en elektrisk peberkværn, der er effektiv og god, men samtidig ikke alt for dyr, så er dette lige en kværn for dig. Her får du meget kvalitet for relativt få penge.

Hvad er fordelene ved elektroniske salt & peberkværne?

Der er flere fordele ved at vælge en salt og peber sæt, der er elektrisk. Her er nogle af de vigtigste fordele ved et salt og peber sæt, der er elektrisk:

 • Kværnen er typsik langt nemmere at betjene. Nogle gangen kan du betjene kværnen med blot én hånd, så du kan røre i gryden, samtidig med at du betjener kværnen.
 • Det er typisk også lidt nemmere at styre, hvor meget salt eller peber, der kommer ud af kværnen, fordi der ofte er lys i kværnen, hvilket sikrer, at du nemt kan holde øje med, hvor meget salt der egentlig kommer i mad.
 • Typisk har kværnen også et meget stilfuldt design, hvor der er tænkt over detaljer og materiale. Kværnen vil helt sikkert være flot at have stående både i køkkenet og på spisebordet.

Den største fordel ved kværnen er, at den bare gør det hele lidt nemmere. Du skal ikke dreje på kværnen, og du får ikke salt og peber på fingrene og skal vaske hænder efterfølgende. Et elektrisk salt og peber sæt gør bare madlavningen en tand nemmere.

Elektriske salt & peberkværne er praktiske

Et elektrisk salt og peber sæt gør madlavningen lidt nemmere og lidt mere praktisk. Med et elektrisk sæt kan du nemt og hurtigt krydre din mad. Mange kværne har endda en funktion, der gør, at du kun behøver at bruge én hånd til at betjene kværnen, så du kan røre i gryden eller lignende med den anden hånd.

Det er også nemt og praktisk for dine gæster, hvis de gerne vil have lidt ekstra salt eller peber på maden. Så alt i alt må det siges, at et elektrisk salt og peber sæt er en god investering, der gør madlavning lidt nemmere.

En præcis mængde krydderi hver gang

En elektrisk peberkværn har ofte lys, hvilket gør det langt nemmere at se, hvor meget salt og peber, der rent faktisk kommer ud. Dette gør det nemmere at dosere saltet, så du ikke kommer til at oversalte maden. Hvis du bruger fingrene til at tage saltet, eller du skal dreje på en kværn, kan det godt være lidt svært at få en præcis mængde.

Er elektriske salt & peberkværne nemme at bruge?

Ja, et elektrisk salt og peber sæt er som regel meget nemme at anvende, og de er også sikre at bruge i køkkenet. Typisk skal du blot trykke på en knap for at få kværnen til at begynde at kværne saltet eller peberet. Derudover kan du lidt nemmere holde øje med dosering. De er virkelig ikke svære at bruge.

Hvilken saltkværn og peberkværn skal jeg vælge?

Du skal naturligvis vælge det bedste salt og peber sæt, der passer til din stil i hjemmet og dine behov. Der findes mange forskellige kværne på markedet med forskellige funktioner. Du kan eksempelvis finde elektriske kværne, og modeller du kan betjene med blot én hånd. Her er nogle af de ting, du med fordel kan overveje, når du skal vælge dit nye salt og peber sæt:

 • Kapacitet: Du skal naturligvis vælge et salt og peber sæt, der har plads til rigelige mængder salt og peber. Det er lidt træls at få fat i en saltkværn, der skal fyldes med salt hver anden dag. Derfor skal du overveje, hvor meget salt og peber du egentlig bruger og vælge en saltkværn og en peberkværn, der har plads til en god mængde salt og peber.
 • Overvej en keramisk kværn: Dette er en utrolig flot og holdbar kværn, der vil give dig salt og peber mange år ud i fremtiden.
 • Materialevalg: Lidt lig ovenstående, men overvej, hvilket materiale din peber- og saltkværn skal være lavet af. Keramik, rustfrit stål og plastik er nogle muligheder.
 • Indstillinger for kværnmekaniske: Er det vigtigt, at du kan indstille kværnen, så den både kan kværne groft og fint salt og peber? I så fald skal du huske at kigge efter en kværn, hvor det er muligt.
 • Funktioner: Skal kværnen have særlige funktioner, såsom smart touch teknik eller at du skal kunne betjene den med én hånd? Det kan også være, at du gerne vil have LED lys i kværnen.
 • Design: Vælg nogle smukke kværne, der passer til din stil. Det kan også være, at det er vigtigt for dig, at det er dansk design. Uanset hvad skal du overveje, hvad din stil er og vælge det bedste salt- og peber sæt til dit hjem og dine behov.
 • Pris: Du finder salt og peber sæt i mange forskellige prisklasser, så overveje, hvad du er villig til at ofre på dit salt og peber sæt. Du finder sæt til både omkring 300 kroner og på den anden side af 1.000 kroner.

Hvis du virkelig er et madøre, der elsker forskellige salt- og pebertyper, kan det være, at du har brug for mere end to kværne. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil have både sorte peberkorn, grønne peberkorn, hvid peber, grøn peber og så videre. Det kan også være, at du gerne vil have havsalt, Himalayasalt, Læsøsalt og meget mere. I så fald vil du have behov for mere end to kværne. Men hvis du bare gerne vil have almindeligt sort peber og havsalt, så er to kværne helt fint.

FAQ

Findes der salt & peberkværne med genopladelige batterier?

Ja, det gør der. Det er eksempelvis tilfældet med Zwilling Enfinigy elektrisk krydderikværn, sort, hvor kværnen er med genopladelige batterier. Der findes også andre peberkværne på markedet med genopladelige batterier.

Kan man bruge alle typer salt & peber i elektroniske kværne?

Det kan du sådan set godt, men det anbefales ud tvivl, at du bruger groft salt i en saltkværn, og at du bruger hele peberkorn i din peberkværn. Jo mere “helt” det er, desto bedre er det med dine salt og peberkværne. Men der findes mange forskellige pebertyper og salttyper, som du sagtens kan eksperimentere med.

Om forfatteren

Hvilke produkter tester vi?

Kasper er en erfaren del af teamer hos Testbutler.dk, hvor han specialiserer sig i at skabe indhold, der er både informativt og letforståeligt.

Kasper har en passion for at hjælpe forbrugerne med at træffe velinformerede beslutninger, og det skinner igennem i hans dybdegående produktanmeldelser og guides.

Fra køkkenudstyr til personlig pleje, Kasper sørger for, at læserne får de mest præcise og nyttige oplysninger for at forbedre deres dagligdag.