Bedste næsetrimmer test guide (2024) – Næsehårstrimmere bedst i test

Et velplejet look uden uønsket hårvækst, der stikker frem fra dybet i næsen – det er noget alle drømmer om. Derfor er det helt normalt at trimme næsehår, som en del af ens daglige plejerutine.

For at hjælpe dig godt på vej med at finde din næste næsehårstrimmer, har vi samlet de bedste på markedet her i vores bedste næsetrimmer test. Her kan du finde de trimmere, der får de bedste vurderinger og grundige beskrivelser.

Læs med og find din næste næsehårstrimmer!

Hvilke næsetrimmere er bedst i test?

 1. Panasonic Ear- and Nose Trimmer (ER-GN30-K503)
 2. Babyliss For Men Nose- And Ear Trimmer (E650E)
 3. Remington NE3850 Næsehårstrimmer
 4. Andis FastTrim™ Næsehårstrimmer
 5. Panasonic ERGN30 Næsehårstrimmer
 6. Babyliss For Men Nose And Eyebrow Trimmer (E652E)
 7. Philips Series 5000 næsetrimmer NT5175/16
 8. Braun Næsehårstrimmer Exact EN 10
 9. Philips Series 3000 næsehårstrimmer NT3160
 10. Moser – Næse/øre trimmer Easy Groom (9865‐1901)

#1 Panasonic Ear- and Nose Trimmer (ER-GN30-K503)

Panasonic Ear- and Nose Trimmer (ER-GN30-K503)

Fremhævede egenskaber

 1. Egnet til både næse- og ørehår, bryn og skæg
 2. Kan trimme hår fra 0,5 mm
 3. Vandtæt og allergivenlig knive i rustfrit stål 

Produktdetaljer

 • Multifunktionel trimmer
 • Batteritype: 1 x AA
 • Trådløs

Derfor skal du købe produktet

Panasonic Ear- and Nose Trimmer er en helt fantastisk, multifunktionel næsehårstrimmer, der har fået topvurderinger i flere næsehårstrimmer test – og med god grund! Den er nemlig egnet til både trimning af trælse næsehår, ørehår samt afretning af bryn og som skægtrimmer.

Herudover så er denne næsehårstrimmer også vandtæt og giver en enestående tæthed under trimning, da den kan trimme hår helt ned til o,5 mm. Det betyder, at en lækker trimmer som denne, hurtigt bliver din bedste ven og en fast del af din daglige plejerutine.

Panasonic Ear- and Nose Trimmer er designet med to skæreblade, samt et indre 60°blad, der sikre, at modsat andre trimmere, at dine hår ikke bliver trukket eller hevet ud. Det betyder også, at denne trimmer gør det til en smertefri oplevelse at fjerne næsehår.

Noget af det, der gør dette til den bedste næsehårstrimmer på tværs af anmeldelser, er, at den er utroligt let og ligetil at rengøre. Du behøver nemlig ikke at skulle fjerne trimmerens blade, grundet dens innovative Vortex Cleaning System, der sikre en grundig rengøring.

#2 Babyliss For Men Nose- And Ear Trimmer (E650E)

Babyliss For Men Nose- And Ear Trimmer (E650E)

Fremhævede egenskaber

 1. Egnet til øre- og næsehår
 2. Aftageligt skærehoved
 3. Cikulært skæresystem

Produktdetaljer

 • Bruger 1 x AA batteri (ikke inkluderet)
 • Brugervenlig
 • Stabil trimmer

Derfor skal du købe produktet

Babyliss For Men Næse- og Øretrimmer er hygiejnisk næsehårstrimmer, der er specielt udviklet til at fjerne alle de små hår i ørene og hår i næsen. Og netop de egenskaber gør denne batteridrevet trimmer, til en alsidig næsehårstrimmer.

Babyliss næsehårstrimmer er ved flere test blevet kåret som én af de bedste næsehårstrimmere – og det forstår vi godt. Noget af det, der gør, at dette er en god næsehårstrimmer, er dens evne til let og effektivt at fjerne uønskede hår i næse og ører.

Herudover, så har den et cirkulært skære system, hvilket betyder, at den let og sikkert fjerner uønskede hår i ørne samt næsehår. Trimmeren har et godt greb, er nem og behagelig at betjene, og bliver hurtigt en fast del af plejerutinen.

Babyliss For Men Næse- og Øretrimmer fås i et pænt og stilrent design, der gør, at man gerne vil have den til at stå fremme.

#3 Remington NE3850 Næsehårstrimmer

Remington NE3850 Næsehårstrimmer

Fremhævede egenskaber

 1. Vask-af funktion
 2. Nano-silver teknologi
 3. Vandtæt

Produktdetaljer

 • Batteridrevet: 1xAA (inkluderet)
 • Roterende hoved
 • Vertikal trimmerhoved

Derfor skal du købe produktet

Remington NE3850 Næsehårstrimme Multifunktionel næsetrimmer, er en trimmer, der lige som de to forgående er en alsidig trimmer, der kan imødekomme flere behov end blot at fjerne trælse hår i næsen.

Denne trimmer har et innovativt design, der indebærer udskiftelige hoveder, så du let og ubesværet kan fjerne uønskede hår fra både næse og øre. Derudover, så kan du også benytte denne trimmer som en detail trimmer.

Ved at benytte den som en detail trimmer, så er du i stand til at kunne dine trimme øjenbryn, lave skarpe, rene linjer i skægget og give dit skæg den rette form. Blandt dens mange funktioner er det også værd at nævne, at den er vandtæt og kan bruges i badet.

Derudover, er den udstyret med Nano-Silver teknologi, der skubber uønsket og dårlige bakterier væk. Det gør, at hygiejenen altid er helt i top og du kan fjerne hår i ansigtet uden at være nervøs for skidt og snavns.

#4 Andis FastTrim™ Næsehårstrimmer

Andis FastTrim™ Næsehårstrimmer

Fremhævede egenskaber

 1. Forsænket skæreblade
 2. Egnet til øre og næsehår
 3. Lille og alsidig

Produktdetaljer

 • Bruger AA batterier
 • Knive af rustfrit stål
 • Trådløs

Derfor skal du købe produktet

Andis FastTrim™ Næsehårstrimmer er en professionel, lille trimmer, der med sin størrelse er nem at arbejde med og tage med på rejsen. Den er er en sand ven for dig, der godt kan lide et rent og velplejet look uanset hvor du er.

Denne næsehårstrimmer er designet til at kunne hjælpe dig, med at fjerne alle hår i næsen og øre hår. Med sin lille størrelse er den nem at arbejde med, og dens tæthed af knive sikrer dig et rent og velplejet look. Herudover føles den sikker og stabil når du vil fjerne uønskede næsehår.

Et meget udbredt problem blandt mænd er hår i ørene. Her er denne næsetrimmer god til at fjerne alle hår let og ubesværet fra det ydre øre. Efterfølgende kan du let rengøre trimmeren ved at skylle dens aftagelige hoved under rindende vand.

Noget af det, der har været med til at give denne rimelige og positive anmeldelser i diverse næsehårstrimmer test er, at den er trådløs. Dette giver dig komplet fleksiblitet til at fjerne uønsket hårvækst og sikre, at du altid får en effektiv trimning.

#5 Panasonic ERGN30 Næsehårstrimmer

Panasonic ERGN30 Næsehårstrimmer

Fremhævede egenskaber

 1. Multifunktions trimmer
 2. Roterende næsehårstrimmer
 3. Let at rengøre

Produktdetaljer

 • Har dobbeltsidet blad
 • 60 graders indre blade
 • kan bruges i hele ansigtet

Derfor skal du købe produktet

Panasonic ERGN30 Næsehårstrimmer er en multifunktionel trimmer, der udover at kunne hjælpe dig med at fjerne hår ved næse og ører, samtidig kan trimme øjenbryn og andet ansigtshår.

Denne øre- og næsehårstrimmer/ansigtshårtrimmer er fleksibel i sin bevægelighed og let at anvende. Den har et behageligt og sikkert greb, der er med til at give dig følelsen af fuld kontrol, og sikre en præcis trimning med denne roterende trimmer.

Trimmeren er designet med et et dobbeltsidet blad, samt 60 graders indre blade. Disse indre blade har den effekt, at denne trimmer hverken trækker eller hiver hårene ud. På den måde sikre den, at det bliver en smertefri oplevelse at trimme næse, øre eller ansigt.

Panasonic ERGN30 næsehårstrimmer har et unikt og innovativt vaskesystem. Så snart du lader vandet løbe ned over trimmeren, så begynder de roterende blade at dreje. Og under denne process flyver alle løse hår ud af bladende, og efterlader dig med en ren trimmer.

#6 Babyliss For Men Nose And Eyebrow Trimmer (E652E)

Babyliss For Men Nose And Eyebrow Trimmer (E652E)

Fremhævede egenskaber

 1. Cirkulært skæresystem
 2. Indeholder kam og trimmer til øjenbryn
 3. Vaskbart hoved

Produktdetaljer

 • Kræver AA-batterier
 • Batterier medfølger ikke
 • Let at rengøre

Derfor skal du købe produktet

Babyliss For Men Næse- og Øjenbrynstrimmer er en trimmer, der er lavet til at fjerne næsehår med ekstrem præcision. Herudover så er den også lavet til at kunne klare trimning øjenbrynshår og kommer med en kam.

Denne trimmer er designet med et cirkulært skæresystem, der sikkert fjerner uønskede næse- og ørehår. Derudover, så er den let at rengører grundet dens vaskbarer hoved. På den måde er du sikret et højt niveau af hygiejne når du trimmer dine hår i næsen.

#7 Philips Series 5000 næsetrimmer NT5175/16

Philips Series 5000 næsetrimmer NT5175/16

Fremhævede egenskaber

 1. ProtecTube teknologi
 2. DualCut teknologi
 3. ergonomisk greb og vandtæt

Produktdetaljer

 • 2 øjenbrynskamme (3 mm + 5 mm)
 • 1 skægkam (3 mm)
 • 1 AA batteri

Derfor skal du købe produktet

Philips Series 5000 næsetrimmer fjerner uønskede hår og skægstubbe med special designet knive, der ikke trækker eller niver. Denne næsetrimmer er designet med ProtecTube teknologi, der gør, at kniven er beskyttet af en ultratynd folie, der forhindrer eventuelle bakterier m.m.

Herudover, så er den også lavet med DualCut teknologi, der hjælper dig med at lave skarpe, rene og præcise kanter i skægget. Herudover, så har den et ergonomisk greb, der gør, at denne ligger godt i hånden, kan bruges under vand og ved langvarigt brug ikke oplever smerter.

#8 Braun Næsehårstrimmer Exact EN 10

Braun Næsehårstrimmer Exact EN 10

Fremhævede egenskaber

 1. Vaskbar
 2. Egnet til øre- og næsehår
 3. Niver ikke

Produktdetaljer

 • 60 minutters brug
 • AAA batterier
 • Rundt bladsystem

Derfor skal du købe produktet

Braun Næsehårstrimmer Exact EN 10 er næsetrimmer, der med et godt ergonomisk design gør den trimmer let og behagelig at bruge. Den er lavet til at kunne fjerne hår fra både øre og næse, og med sine AAA-batterier er den effektiv i sit arbejde.

Denne Brauns Næsehårstrimmer er designet med et rundt bladsystem, der er lavet for at kunne garanterer, at du altid kan fjerne hår både præcist, sikkert, uden at hive og nive i hårene. Dette sikre dig en nærmest smerte fri trimning – selv ved lange hår.

#9 Philips Series 3000 næsehårstrimmer NT3160

Philips Series 3000 næsehårstrimmer NT3160

Fremhævede egenskaber

 1. Vandtæt
 2. ProtecTube Teknologi
 3. Ergonomisk design

Produktdetaljer

 • 2 kamme øjenbrynet
 • AA batteri
 • Pose medfølger

Derfor skal du købe produktet

Philips Series 3000 næsehårstrimmer NT3160 er en vandfast næsetrimmer, der ubesværet fjerner uønsket hår i både øjenbryn og næse, uden at trække eller rive. Den er lavet med ProtecTube teknologi, hvilket betyder, at skæreren på denne trimmer er beskyttet.

Derudover, så vil dens specialdesignede blade forhindre, at hår sidder fast – på den måde gør det ikke ondt når dens roterende skærehoved fjerner hårene. Denne Philips næsehårstrimmer har et ergonomisk design, der gør den behagelig at bruge.

#10 Moser – Næse/øre trimmer Easy Groom (9865‐1901)

Moser - Næse/øre trimmer Easy Groom (9865‐1901)

Fremhævede egenskaber

 1. Vaskbar
 2. Klippelængde 0,6 mm
 3. klippekam og detail trimmer

Produktdetaljer

 • Genopladelige batterier
 • 120 min levetid pr. opladning
 • Litium Ion batteri

Derfor skal du købe produktet

Moser Næse/ørehårstrimmer Easy Groom er en næsehårstrimmer, modsat mange næsehårstrimmere i vores test, er udstyret med et genopladeligt batteri. Batteriet kan præstere op til 120 minutters trimning på én opladning.

Denne næsetrimmer er udstyret med et rustfri stål skærehoved, der ubesværet fjerner hår i næse og øre. Herudover kommer den med en klippekam til bryn, samt en detail trimmer, der kan form dine øjenbryn. Den er nem at rengøre under rindende vand.

Hvad er en næsehårstrimmer?

En næsehårstrimmer er som ordet ganske enkelt antyder, en trimmer, der er egnet til de små og sarte kroge i næsen. Det betyder, at rigtige næsetrimmer er beskyttende, forsigtige og små, for at undgå, at skade de små blodkar i næsen.

Mange næsehårstrimmere er også egnet til flere ting end blot at trimme næsehår. De kan oftest også bruges under vand, trimme ørehår, lave skarpe og markeret linjer og designs i skægget m.m. Man kan næsten få lyst til at kalde det en hårtrimmer til ansigtet.

Hvorfor bruger man en næsetrimmer?

Du skal bruge en næsehårstrimmer, hvis du føler generelle gener af dine næsehår, f.eks at de vokser til en grad, at de stikker ud eller klør. Det kan være rart at have styr på sine ansigtshår og føle, at hygiejnen er helt i top.

At trimme sine næsehår er ikke en absolut nødvendighed, men det kan være en god idé, hvis du oplever generelle gener. Næsehår tjener et formål for næsen, så det skal naturligvis ikke gøres uden omtanke eller behov.

Hvad skal overvejes før man køber en næsetrimmer?

Nogle af de ting, du bør overveje inden du køber en næsehårstrimmer er dine behov i hverdagen. Her bør du vudere, hvor let den skal være at rengøre, skal du kunne lave skrape linjer og detaljer i skægget, skal den være vandtæt eller have udskiftelige hoveder?

Der findes mange produkter og variationer af næsehårstrimmere på markedet – og i alle tænkelige farver og faconer. Det betyder også, at du skal gøre op med dig selv om du vil have en trådløs trimmer, batteridrevet eller en genopladelig trimmer.

Dette er afgørende for fleksiblitet, bevægelse og resultat. Der er, som med alle andre produkter, fordele og ulemper ved de billigste modeller versus de næsehårstrimmere, der koster mange penge.

Hvilken næsetrimmer er bedst i test?

Der er ingen tvivl hvis du spørger os eller diverse anmeldelser. Den næsetrimmer, der er bedst i næsehårstrimmer test er Panasonic Ear- and Nose Trimmer (ER-GN30-K503).

Om forfatteren

Hvilke produkter tester vi?

Kasper er en erfaren del af teamer hos Testbutler.dk, hvor han specialiserer sig i at skabe indhold, der er både informativt og letforståeligt.

Kasper har en passion for at hjælpe forbrugerne med at træffe velinformerede beslutninger, og det skinner igennem i hans dybdegående produktanmeldelser og guides.

Fra køkkenudstyr til personlig pleje, Kasper sørger for, at læserne får de mest præcise og nyttige oplysninger for at forbedre deres dagligdag.