Bedste stavblender test guide - 1

Bedste stavblender test guide (2024) – Stavblender til dit køkkeneventyr

I denne stavblender test guide har vi taget et kig på 10 af de bedste stavblendere på markedet, så du kan finde den bedste til dine behov. En stavblender er helt uundværlig i køkkenet, uanset om du elsker at lave mad, eller det mest er en opgave, der bare skal overstås.

En god stavblender er et absolut must-have i ethvert køkken. Læs med i vores stavblender test, og find de bedste stavblendere på markedet.

Hvilke produkter er med i bedste stavblender bedst i test

 1. Bosch MSM2650B ClerverMixx Stavblender
 2. Braun MQ7025X Stavblender
 3. Bamix 200 Proffesional Sort
 4. KitchenAid Artisan 5KHBBV53EBM Ledningsfri Stavmixer Mat Sort
 5. Bamix Gastro stavblender 350 watt, hvid/grå
 6. Ariete stavblender med tilbehør 1000W
 7. OBH Nordica Stavblender Super Mix 7698 – 400 W
 8. Russell Hobbs – Matte Black 3 in 1 Stav Blender
 9. Gastronoma stavblender – 18210001
 10. Philips – Blender Set

#1 Bosch MSM2650B ClerverMixx Stavblender

Bosch MSM2650B ClerverMixx Stavblender

Fremhævede egenskaber

 1. Mixerfoden tåler varme
 2. Ergonomisk greb
 3. Piskeris, minihakker, mixerfod og måle/blandebæger medfølger

Produktdetaljer

Med denne CleverMixx stavblender fra Bosch får du en virkelig solid stavblender, du vil elske at have i køkkenet. Med til denne stavblender får du følgende: et piskeris, en minihakker, en mixerfod og et måle/blandebæger. Alle delene, der er fremstillet af plast og kommer i kontakt med fødevarer, er BPA-fri. Mixerfoden, minihakkeren (bortset fra overdelen) og ballonpiskeriset tåler opvaskemaskine.

Mixerfoden er fremstillet i rustfrit stål og kan derfor tåle varme, og den bliver ikke misfarvet. Dette gør den helt perfekt til både tomat- og gulerodssuppe og andre madvarer, der har en kraftig farve.

Derudover er denne stavblender designet på en sådan måde, at du undgår sprøjt og dryp. Minihakkeren på denne stavblender er også fremstillet af rustfrit stål, og den kan skære sig igennem fra alt til nødder til krydderurter.

Ballonpiskeriet er perfekt, hvis du skal piske flødeskum, æggehvider og lignende. Stavblenderen har et ergonomisk håndtag, der er behageligt at holde ved, og så er den stille på trods en kraftig motor.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne stavblender, hvis du gerne vil have en virkelig effektiv stavblender, der bare kan klare det hele. Her får du en alsidig stavblender, du med garanti vil elske at bruge.

#2 Braun MQ7025X Stavblender

Braun MQ7025X Stavblender

Fremhævede egenskaber

 1. ActiveBlade teknologi og SmartSpeed
 2. Nem, stabil og funktionel blender
 3. Effektivt piskeris og minihakker

Produktdetaljer

Med Braun Multiquick får du en højeffektiv stavblender. Med Brauns ActiveBlade teknologi får du et blad, der har hele 250% mere aktiv skæreflade. Derudover har Braun Multiquick en SmartSpeed funktion, hvor du ikke har mulighed for selv at justere i niveauer, men ved blot et simpelt pres på knap, fornemmer blenderen intuitivt, at der skal mere kraft i.

Braun Multiquick har også SplashControl, der sørger for, at du slipper for, at din smoothie eller suppe flyver til alle sider, når du blender. Stavblenderen kan på blot få sekunder blende hårdere ingredienser og hele ingredienser.

Du får her en kraftfuld stavblender og effektive skæreblade, der sikrer, at du får gode resultater på ingen tid. Uanset om du skal hakke nødder, piske flødeskum, lave smoothie eller noget helt fjerde, vil du med garanti elske Braun Multiquick.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en virkelig god og kraftig stavblender, så er det lige præcis, hvad du får med Braun Multiquick. Dette må klart siges at være en af de bedste stavblendere i vores stavblender test.

#3 Bamix Stavblender 200 Proffesional Sort

Bamix 200 Proffesional Sort

Fremhævede egenskaber

 1. Hurtig rengøring
 2. Kraftfuld og energibesparende motor
 3. Passer til både hjemmekøkkenet og det professionelle køkken

Produktdetaljer

Med denne stavblender fra Bamix får du en professionel stavblender, der både tager sig af svære opgaver i restauranten og i køkkenet derhjemme. Stavblenderen kommer med forskelligt tilbehør, så du kan blende smoothies, supper, sovse, knuse is, piske skum til latte, lave pandekagedej og meget, meget mere. Der er meget tilbehør, der medfølger, så der er rig mulighed for at eksperimentere i køkkenet.

Skaftet på denne stavblender er 9 cm, og motoren er både kraftfuld og stillegående takket være motorens unikke motorkonstruktion.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne stavblender, hvis du gerne vil have en virkelig fin stavblender, der kan klare selv de store madopgaver. Hvis du er professionel kok, så er denne stavblender også et ideelt valg.

#4 KitchenAid Artisan 5KHBBV53EBM Ledningsfri Stavmixer Mat Sort

KitchenAid Artisan 5KHBBV53EBM Ledningsfri Stavmixer Mat Sort

Fremhævede egenskaber

 1. Ledningsfri stavblender
 2. Stilrent design
 3. Effektiv og god stavblender

Produktdetaljer

Her får du en stavblender i et innovativt og stilrent design, der er helt ledningsfri. Dette er den perfekte stavblender, der er perfekt til dig, der er på udkig efter en stavblender, der er elegant og stilren.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du går op i design, så er denne stavblender helt perfekt til dig. Her får du et innovativt og stilrent design, du helt sikkert vil elske både at kigge på og bruge.

#5 Bamix Gastro stavblender 350 watt, hvid/grå

Bamix Gastro stavblender 350 watt, hvid/grå

Fremhævede egenskaber

 1. Yderst kraftfuld motor på 350 watt
 2. Nem rengøring
 3. Kan klare de fleste køkkenopgaver

Produktdetaljer

Med denne Gastro stavblender fra Bamix kan du gøre køkkenopgaverne meget nemmere og mere overskuelige. Stavblenderen har en helt utroligt kraftig motor med en effekt på hele 350 watt. Du får her en brugervenlig stavblender, der er nem at betjene, og så er den også nem at gøre ren, alle delene/tilbehør tåler opvaskemaskine, så du behøver ikke at vaske op i hånden. Motoren leveres med en livstidsgaranti.

Med til stavblenderen medfølger en række tilbehør, så du både kan piske, purere, kværne, blende, hakke og meget mere. Du kan det hele! Du får et multiblad, en pisker, et blenderblad, vægophæng, en manuel og en opskriftsbog med til stavblenderen.

Denne stavblender kan klare langt de fleste opgaver og er fantastisk at have i køkkenet.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have den bedste stavblender i test, så må dette helt klart være en af de bedste i vores stavblender test. Her får du en skøn stavblender med mange funktioner, som du helt sikkert vil sikke pris på. Dette er langt mere end blot en almindelig blender. Den ligger i den lidt dyrere ende, men til gengæld får du en utroligt funktionel stavblender, der kan klare mange forskellige køkkenopgaver.

#6 Ariete stavblender med tilbehør 1000W

Ariete stavblender med tilbehør 1000W

Fremhævede egenskaber

 1. To hastigheder
 2. Effekt på 1000 watt
 3. Budgetvenlig stavblender

Produktdetaljer

Med denne stavblender får du en fin stavblender, der også er til at betale. Det er et enkelt produkt med masser af funktioner og to hastigheder. Du kan hurtigt og nemt piske flødeskum, tilberede pesto, hakke nødder og meget mere med denne stavblender.

Stavblenderen har en effekt på 1000 watt og kommer med et piskeris, et bæger og en minihakker på 500 ml.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en forholdsvis budgetvenlig stavblender, er stadig kan klare mange opgaver i køkkenet, så er denne stavblender fra Ariete et godt bud.

#7 OBH Nordica Stavblender Super Mix 7698 – 400 W

OBH Nordica Stavblender Super Mix 7698 - 400 W

Fremhævede egenskaber

 1. Effekt på 400 watt
 2. Turbohastigheder for endnu hurtigere resultater
 3. Billig stavblender

Produktdetaljer

Med denne stavblender fra OBH Nordica får du virkelig meget for dine penge. Mange stavblendere ligger i den lidt dyre ende, men her får du altså en fin stavblender til relativt få penge.

Stavblenderen har en effekt på 400 watt og turbohastigheder, så du kan få endnu hurtigere resultater, når du laver mad. Denne stavblender er perfekt at have i køkkenet, så du har en hjælpende hånd til madlavningen.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne stavblender, hvis du gerne vil have en effektiv blender, der kan hjælpe dig med madlavningen i hverdagen. Stavblenderen er perfekt til dig, der ikke har lyst til at skulle bruge alt for mange penge på køkkenudstyr.

#8 Russell Hobbs – Matte Black 3 in 1 Stav Blender

Russell Hobbs - Matte Black 3 in 1 Stav Blender

Fremhævede egenskaber

 1. Delene tåler opvaskemaskine
 2. Praktisk og stilfuld stavblender
 3. Effekt på 500 watt og har 12.000 rotationer i minuttet

Produktdetaljer

Med denne stavblender fra Russell Hobbs får du en en praktisk og stilfuld stavblender, hvortil der medfølger et målebægere på 700 ml og en blender på 500 ml. Der følger også piskeris, blender samt en hakker med, så du har altså mulighed for at bruge blenderen til mange forskellige formål.

Stavblenderen har en effekt på 500 watt og har 12.000 rotationer i minuttet. Delene til blenderen tåler opvaskemaskine.

Derfor skal du købe produktet

Dette er en rigtig fin stavblender til dig, der gerne vil have en stavblender, der kan klare lidt af hvert, og som samtidig ikke sprænger budgettet.

#9 Gastronoma stavblender – 18210001

Gastronoma stavblender - 18210001

Fremhævede egenskaber

 1. Effekt på 1000 watt
 2. Maskine, fod og kniv i rustfrit stål
 3. Variabel hastighed (fast/høj + trinløs justerbar/lav)

Produktdetaljer

En stavblender er for mange helt uundværlig at have i køkkenet, når der skal piskes, hakkes og blendes. Med denne stavblender kan du hurtigt og effektivt klare alle disse opgaver. Der medfølger en minihakker, en beholder og et piskeris. Maskinen, foden og kniven er fremstillet i rustfrit stål.

Stavblenderen har en effekt på 1000 watt, og hastigheden er variabel.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en stavblender i rustfrit stål, hvor du har mulighed for at justere hastigheden, er denne blender et godt valg. Derudover er den forholdsvis budgetvenlig.

#10 Philips – Blender Set

Philips - Blender Set

Fremhævede egenskaber

 1. Hurtig og effektiv
 2. Unikt ergonomisk design
 3. Kraftig motor

Produktdetaljer

Her får du en hurtig og effektiv blender, der har en kraftig motor og er rar at holde ved takket være det ergonomiske design. Med dette sæt kan du både blende, hakke og piske, hvilket gør sættet uundværligt i køkkenet.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en stavblender, der er særlig god at holde ved, så er dette stavblendersæt fra Philips et godt valg. Det er en forholdsvis simpel stavblender, men den er god og effektiv.

Er en stavblender et must-have i køkkenet?

Ja, vi synes bestemt, at en stavblender er et must-have i køkkenet. Uanset om du elsker at lave mad og er et rigtigt madøre, eller det mest af alt bare er en opgave, du skal have overstået, vil du elske at have en stavblender i dit køkken.

Med en multifunktionel stavblender kan du nemt og hurtigt piske, hakke og blende. Du kan både blende groft og fint, afhængig af din behov. Der findes mange forskellige stavblendere på markedet i forskellige prisklasser, men mange af dem kan de samme – blot kan der være lidt forskel på kvalitet og materiale. Nogle er eksempelvis i plast, andre i rustfrit stål. Med en stavblender kan du blandt andet:

 • Piske flødeskum
 • Blende smoothies og supper
 • Lave hjemmelavet pesto
 • Hakke nødder
 • Hakke grøntsager helt fint, eksempelvis løg, gulerødder og lignende
 • Piske æggehvider
 • Og meget mere…

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge din stavblender til. Men du vil uden tvivl elske at have en stavblender i køkkenskabet. Hvad enten du skal lave kødsovs, varm kakao med flødeskum eller lave en lækker dessert, vil stavblenderen give dig en hjælpende hånd.

Hvordan vælger man den bedste stavblender?

Der findes flere forskellige stavblendere på markedet, og selvom alle stavblendere kan mange af de samme ting, er der forskel på stavblendere. Derfor kan du med fordel gøre dig følgende overvejelser, når du skal vælge din nye stavblender:

 • Hvad skal effekten være? Jo højere watt, jo mere effektiv vil stavblenderen være. En moderne stavblender har typisk forholdsvis mange watt, men der er er altså forskel på stavblendere. Hvis du ved, at du skal bruge din stavblender meget, og du kræver meget af den, så bør du helt klart vælge en stavblender med mange watt, så den kan klare alle opgaverne.
 • Tag også et kig på, hvor nem stavblenderen er at anvende. Vi foretrækker personligt en brugervenlig blender, da det gør det hurtigere og nemmere at klare madlavningsopgaverne. En stavblender bør være nem og intuitiv at betjene.
 • Har du nogle ønsker i forhold til materialet på din stavblender? Nogle foretrækker plast, mens andre foretrækker rustfrit stål. Dette er en smagssmag, og begge dele kan være lige godt. Det afhænger i sidste ende af, hvad du bedst kan lide at kigge på og arbejde med.
 • Har du nogle særlige ønsker i forhold til design og farve? Foretrækker du en meget stilren stavblender, eller er det ikke så vigtigt for dig? Det kan også være, at det er vigtigt for dig, at din nye stavblender passer flot sammen med dine andre køkkenredskaber. Du kan også få stavblendere, der er designet ergonomisk, så de er ekstra gode at holde ved og arbejde med.
 • Er der nogle særlige funktioner, du gerne vil have din stavblender skal kunne? De fleste stavblendere kan hakke, piske og blende, men måske du gerne vil have en stavblender, der har endnu flere funktioner. Husk også, at hvis du udelukkende skal bruge den til at blende smoothies og rent is, så vil en rigtig blender nok være en bedre valg. En stavblender er mere et multifunktionelt værktøj, der kan klare diverse opgaver.
 • Er der et særligt mærke, du foretrækker, når det kommer til køkkenredskaber? I så fald kan du overveje at vælge en stavblender fra dit favoritmærke.
 • Sidst, men ikke mindst, bør du også overveje pris. Stavblendere fås i mange prisklasser.

Hvis du gør dig disse overvejelser, inden du køber din nye stavblender, er der en stor sandsynlighed for, at du kommer hjem med den rigtige stavblender fra starten.

Fra suppe til smoothies og dips med en stavblender

Der er næsten ikke det, en stavblender ikke kan klare. Fra smoothies til supper til dips. En stavblender er et alsidigt køkkenredskab og nok et af de vigtigste ting at have i køkkenet. Hvis der skal blendes suppe, kan den klare det. Hvis der skal piskes æggehvider til desserten, kan den også klare det. Eller måske du skal have dig en kold og lækker smoothie efter løbeturen? Det klarer din stavblender også. Der er praktisk talt ikke den opgave, din stavblender ikke kan klare.

Hvor alsidig er en stavblender?

En stavblender er meget alsidig. Du kan bruge den til at hakke, blende og piske, så den kan faktisk klare rigtig mange opgaver i køkkenet. Uanset om du skal hakke løg og gulerødder til kødsovsen, piske flødeskum til kagen eller blende din jordbærsmoothie, kan en stavblender give dig en hjælpende hånd. Det er nok et af de mest alsidige køkkenredskaber, og den er et klart must-have i køkkenet.

Bør man vælge en stavblender med en kraftfuld motor?

Vi anbefaler helt klart, at du vælger en stavblender med en effektiv motor. Det gør, at stavblenderen kan holde til meget mere, og den vil også være langt mere effektivt til at blende smoothies, hakke nødder og lignende. Kort fortalt, den vil være bedre til de lidt mere krævende opgaver i køkkenet.

FAQ

Kan en stavblender gøre hverdagen nemmere?

Ja, en stavblender kan i den grad gøre hverdagen nemmere. Med en stavblender kan du nemt klare alle dine opgaver, der involverer at hakke, blende og piske.

Er stavblendere nemme at transportere?

Ja, det er de. Du kan sagtens tage din stavblender med på campingferien. Du kan nok ikke så godt tage den med, hvis du skal ud at flyve, men hvis du skal på bil- eller campingferie, kan du nemt tage den med dig.

Om forfatteren

Liva er Testbutler.dk's skønhedsekspert. Med en baggrund i kosmetologi fokuserer hun på at levere klare og præcise anmeldelser inden for hudpleje og makeup.

Hendes mål er at hjælpe læserne med at træffe velinformerede valg i skønhedsverdenen.