Bedste batteri støvsuger test - 1

Bedste batteri støvsuger test guide (2024) – Ledningsfrie støvsugere til nem rengøring

I denne guide har vi taget et kig på de bedste ledningsfrie støvsugere, så du kan finde den model, der passer bedst til dine behov. Med en ledningsfri støvsuger har det aldrig været nemmere at svinge støvsugen og rengøre hjemmet.

Læs med her, og find den bedste ledningsfri støvsuger til dit hjem.

Hvilke produkter er med i batteri støvsuger bedst i test

 1. Bosch ledningsfri støvsuger – BCH6ZOOO – Tornadorød
 2. Philips – SpeedPro FC6722/01 – Wireless
 3. Einhell Støvsuger TE-SV 18 Li akku støvsuger med flex mundstykke 18 volt u/batteri og lader
 4. Makita DCL180FRFW støvsuger 18V med 3,0 Ah batteri og lader
 5. Miele ledningsfri støvsuger – Triflex HX1 Facelift – Graphite grey
 6. Shark – IZ300EUT Anti Hair Wrap Cordless Pet Vacuum
 7. Black & Decker Stangstøvsuger BHFEV182C 18V Støvsuger 2AH Batteri
 8. Bissell MultiReach Active støvsuger 21V
 9. Hoover HF522YSP011 – Stickvac støvsuger
 10. Xiaomi 2-i-1 Støvsuger G11

#1 Bosch ledningsfri støvsuger – BCH6ZOOO – Tornadorød

Bosch ledningsfri støvsuger - BCH6ZOOO - Tornadorød

Fremhævede egenskaber

 1. Poseløs
 2. Effektiv til dyrehår
 3. Ledningsfri og lang brugstid

Produktdetaljer

Med denne ledningsfri støvsuger kan du nemt og ubesværet støvsuge alle hjørner og kroge i dit hjem – helt uden at der kommer en ledning i vejen. Støvsugeren vil nemt som en leg opsamle støv og dyrehår.

Hver gang du bruger denne støvsuger, kan du være sikker på at få et fejlfrit resultat på alle hårde gulve takket være den højeffektive poseløse teknologi samt den helt specielle ProAnimal børste, der er perfekt til dyrehår.

Støvsugerens støvbeholder har en kapacitet på 0,9 liter og er nem at tømme. Derudover får du et vaskbart filter. Denne støvsuger har tre hastigheder: let rengøring, normal rengøring og turbo for mere krævende rengøring.

Derudover har denne støvsuger fra Bosch Lithium-ion teknologi, hvilket sikrer stærke og holdbare batterier, der både lader hurtigt op og virker i ekstra lang tid. Med en fuld opladning har den en driftstid på op til 50 minutter. Når du er færdig med at støvsuge, sætter du blot støvsugeren tilbage i ladestationen, hvor den er fuldt opladet i løbet af seks timer. Støvsugeren skal blot oplades i en almindelig stikkontakt.

Med til støvsugeren kommer et fleksibelt mundstykke og et praktisk tilbehørssæt, hvilket gør rengøringen nemmere og mere effektiv.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en virkelig god ledningsfri støvsuger, så er denne model fra Bosch et godt bud. Her får du en støvsuger med en kraftig sugeevne, der sikrer en effektiv rengøring. Denne støvsuger er desuden ideel til dig med dyr takket være den specielle ProAnimalbørste, der er god til dyrehår.

#2 Philips – SpeedPro FC6722/01 – Wireless

Philips - SpeedPro FC672201 - Wireless

Fremhævede egenskaber

 1. Opfanger op til 98% af støv og snavs
 2. Unikt støvbeholderdesign
 3. Høj lufthastighed for langvarig ydeevne

Produktdetaljer

Med denne ledningsfri støvsuger kan du gøre hurtigt rent, og du får en effektiv rækkevidde. Denne SpeedPro støvsuger fra Philips er udstyret med et sugemundstykke med 180° rækkevidde, der sikrer præcis opsamling af snavs og støv, selv på de mest bøvlede steder, såsom møbler, hjørner og tæt på vægge.

Denne støvsuger har to hastighedsindstillinger, der passer til forskellige typer gulve og snavs, og den opfanger 98% af støv og snavs. Støvsugeren har op til 30 minutters driftstid med 18 Li-ion batterier.

Endvidere har denne støvsuger et unikt støvbeholderdesign, der tømmes uden støvskyer. Støvsugeren har en Powerblade-motor, der er designet til høj lufthastighed, og Powercyclone 7 bevarer en stærk ydeevne i længere tid. Ydermere har modellen et vaskbart filter, der også er med til at sikre høj lufthastighed i længere tid.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter en god håndholdt støvsuger uden ledning i mellemprisklassen, så er denne model fra Philips et godt bud. Her får du en god sugeevne og høj lufthastighed.

#3 Einhell Støvsuger TE-SV 18 Li akku støvsuger med flex mundstykke 18 volt u/batteri og lader

Einhell Støvsuger TE-SV 18 Li akku støvsuger med flex mundstykke 18 volt ubatteri og lader

Fremhævede egenskaber

 1. Spotlys til mørke og svært tilgængelige steder
 2. Gummibelagte hjul
 3. Høj sugekraft

Produktdetaljer

Med denne støvsuger får du kontinuerlig trådløs drift takket være et udskifteligt batteri. Denne trådløse støvsuger har fire lysdioder, der giver spotlys til rengøringen selv i mørke og svært tilgængelige områder.

Denne ledningsfri støvsuger har gummibelagte hjul, hvilket gør den både til en støjsvag model og gulvbeskyttende. Denne model er forholdsvis letvægtig, hvilket gør det nemt at støvsuge hjemmet. Derudover er støvsugeren med et filtersystem med et vaskbart filter og et cyklonfilter, der sikrer en høj sugekraft og ren udblæsningsluft.

Derudover får du selvfølgelig en posefri støvsuger, og det er nemt at tømme støvbeholderen. Dette er både bedre for miljøet og din pengepung, da du ikke skal bruge poser. Denne støvsuger kan desuden anvendes som en håndstøvsuger, og du kan justere sugekraften. Mundstykket på støvsugeren er udstyret med en motoriseret power brush, der er særligt udviklet til at fjerne støv på enhver overflade.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en forholdsvis budgetvenlig ledningsfri støvsuger, så er denne model et godt bud. Modellen er velegnet til dig, der ofte skal rengøre mørke og svært tilgængelige steder takket være spotlyset.

#4 Makita DCL180FRFW støvsuger 18V med 3,0 Ah batteri og lader

Makita DCL180FRFW støvsuger 18V med 3,0 Ah batteri og lader

Fremhævede egenskaber

 1. Lille og handy model
 2. Overbelastningsbeskyttelse af batteri
 3. Ergonomisk designet håndtag med blødt gummibelagt greb

Produktdetaljer

Her får du en støjsvag støvsuger med en høj sugeevne. Dette gør støvsugeren ideel til at fjerne støv og snavs fra eksempelvis gulve, trapper, køretøjer og arbejdsstedet. Dette er en lille og handy støvsuger, der har et ergonomisk designet håndtag med et blødt gummibelagt greb. Støvsugeren har en driftstid på op til 39 minutter.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne støvsuger, hvis du er på udkig efter en lille og handy model. Støvsugeren er særlig ideel til trapper, værksteder, biler, trapper og lignende.

#5 Miele ledningsfri støvsuger – Triflex HX1 Facelift – Graphite grey

Miele ledningsfri støvsuger - Triflex HX1 Facelift - Graphite grey

Fremhævede egenskaber

 1. Op til 60 minutters brugstid
 2. Tilpasser automatisk sugeeffekten til underlaget
 3. 3-i-1-design til maksimal fleksibilitet

Produktdetaljer

Her får du en virkelig god støvsuger fra Miele, der hører til blandt de bedste støvsugere på markedet. Du kan bruge denne støvsuger på tre forskellige måder, inklusiv som håndstøvsuger, så du kan rengøre hele hjemmet uden besvær.

Denne støvsuger er lige så effektiv som en almindelig støvsuger og har et vedligeholdelsesfrit Hygiene Lifetime-filter og et bredtelektrobørstehoved, der tilpasser sig alle typer gulvbelægninger.

Støvsugeren har en helt unik feature: Nemlig den flytbare PowerUnit bestående af motor, batteri og støvbeholder. Denne samlede enhed kan placeres både øverst og nederst på stangen, hvilket ændrer tyngdepunktet på støvsugeren. Det giver dig langt bedre mulighed for at tilpasse støvsugeren til din arbejdsopgave. Hvis du eksempelvis skal rengøre store arealer, kan du placerer PowerUnit nederst på stangen. Du kan naturligvis også bruge den som håndstøvsuger, så du nemt kan rengøre sofaen og bilen.

Med til denne støvsuger medfølger en vægholder, møbelmundstykke, fugemundstykke og afstøvningsbørste. Endvidere har denne støvsuger en driftstid på op til 60 minutter.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en af de absolut bedste støvsugere på markedet, så skal du tage et kig på denne model fra Miele. Her får du kvalitet og features ud over det sædvanlige. Denne støvsuger er til dig, der gerne vil have det bedste, når du skal rengøre dit hjem.

#6 Shark – IZ300EUT Anti Hair Wrap Cordless Pet Vacuum

Shark - IZ300EUT Anti Hair Wrap Cordless Pet Vacuum

Fremhævede egenskaber

 1. Op til 60 minutters driftstid
 2. Perfekt til hjem med kæledyr
 3. Letlæselig LED Smart Display

Produktdetaljer

Med denne støvsuger fra Shark får du en effektiv ledningsfri støvsuger, der er perfekt til hjem med kæledyr. Du kan nemt lave den om til en håndholdt støvsuger, hvilket er perfekt, når du skal rengøre bilen, sofaen eller trapperne. Støvsugeren har desuden et LED Smart Display, der viser batterilevetid, sugeniveau og valgt gulvtype. Anti-Allergen Complete Seal fanger desuden effektivt støv og allergener.

Med denne støvsuger får du en driftstid på helt op til 60 minutter, og du kan oplade den aftagelige batteripakke til eller fra støvsugeren, hvor end det passer dig bedst.

Denne støvsuger er perfekt til alle overflader, når det kommer til gulve, og der er ikke behov for at skifte mundstykke. PowerFins børsterulledesign rengør desuden effektivt tæpper for skidt og snavs, og det klarer også hårde gulve – du skal blot skifte mellem hårdt gulv og tæppetilstand led LED-skærmen. Du kan også skifte mellem Eco, Deep Clean og Boost sugeeffekt afhængigt af din rengøringsopgave.

Takket være Anti Hair Wrap behøver du heller ikke at fjerne sammenfiltrede hår fra støvsugerens børsterulle. Den klarer både lange hår og korte hår. Derudover har den LED-lys i gulvhovedet, så ingen snavs undslipper.

Med blot ét tryk på en knap bøjes Flexology-staven, så du nemt kan gøre rent under lavtliggende møbler, såsom senge og sofaborde. Sidst, men ikke mindst, har støvsugeren Anti-Allergen Complete Seal, hvilket er perfekt til allergier og kæledyr, da den opfanger 99,9% af af støv og allergener og ikke frigiver dem tilbage i luften.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er pjattet med features, og du gerne vil have en støvsuger med et væld af funktioner, så er denne støvsuger lige noget for dig. Her får du en støvsuger, der mere eller mindre kan det hele. Støvsugeren ligger også i den dyre ende af spektret, men du får til gengæld en støvsuger med et væld af smarte features og en lang batterilevetid.

#7 Black & Decker Stangstøvsuger BHFEV182C 18V Støvsuger 2AH Batteri

Black & Decker Stangstøvsuger BHFEV182C 18V Støvsuger 2AH Batteri

Fremhævede egenskaber

 1. Effektiv og nem rengøring
 2. God sugeevne
 3. Posefri

Produktdetaljer

Her får du en ganske fin poseløs støvsuger i mellemprisklassen. Denne støvsuger er designet til at give en grundig rengøring af hjemmet og kan komme ud i alle kroge. Støvsugeren har tre hastigheder, så du kan indstille hastigheden til det arbejde, du udfører.

Denne støvsuger har en gennemsigtig støvbeholder, som du nemt kan tømme, når den er fuld – og du behøver ikke engang at komme i kontakt med støvet, når beholderen skal tømmes.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter en god støvsuger i mellemprisklassen, så er denne model fra Black & Decker et ganske udmærket valg.

#8 Bissell MultiReach Active støvsuger 21V

Bissell MultiReach Active støvsuger 21V

Fremhævede egenskaber

 1. effektiv og alsidig trådløs rengøring
 2. Kan omdannes til en håndholdt støvsuger
 3. Vaskbart filter

Produktdetaljer

Med Bissell MultiReach Active støvsuger 21V får du en effektiv og alsidig støvsuger, der er designet med den patenterede Tangle-Free Brush Roll. Det betyder, at du ikke tænke på at fjerne hår, der sidder fast i børsterullen.

Endvidere kan denne støvsuger nemt omdannes til en håndholdt model, så du effektivt kan rengøre trapper, møbler, bilen og lignende. Det gøre desuden, at du nemt kan nå både høje og lave steder med denne håndholdte støvsuger.

Derudover har denne støvsuger en Easy Empty snavsbeholder, så du ganske nemt kan tømme beholderen, når den er fuld. Den har også et vaskbart filter og CleanSide Technology.

Denne støvsuger indeholder en støvbørste og et smalt fugemundstykke, der opbevares direkte på vægbeslaget. Dette betyder, at du har alt samlet på ét sted.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil alt støv til livs i hjemmet, så vil denne støvsuger blive din nye bedste ven. Du får her en effektiv støvsuger, der nemt som en leg klarer støvsugningen i dit hjem.

#9 Hoover HF522YSP011 – Stickvac støvsuger

Hoover HF522YSP011 - Stickvac støvsuger

Fremhævede egenskaber

 1. Op til 45 minutter driftstid
 2. Vaskbart mikrofilter
 3. 3 hastigheder

Produktdetaljer

Her får du en rigtig god støvsuger fra Hoover med et 22V Li-ion batteri. Med denne støvsuger får du en driftstid på helt op til 45 minutter, når støvsugeren er fuldt opladet, så du har god tid til at komme rundt i alle kroge af hjemmet.

Derudover kommer denne højkvalitets støvsuger med et vaskbart mikrofilter og tre hastigheder, så du nemt kan tilpasse hastigheden til opgaven.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter en god ledningsfri støvsuger, så er denne model fra Hoover et godt valg. Dette er en støvsuger af høj kvalitet, der har en en forholdsvis lang driftstid, så du nemt kan gøre hele hjemmet rent uden at løbe tør for strøm.

#10 Xiaomi 2-i-1 Støvsuger G11

Xiaomi 2-i-1 Støvsuger G11

Fremhævede egenskaber

 1. Ledningsfri støvsuger
 2. Poseløs
 3. Sikrer en grundig rengøring

Produktdetaljer

Her får du en ledningsfri støvsuger af høj kvalitet fra Xiaomi. Denne støvsuger er poseløs, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om at skulle skifte poser. I stedet skal du blot tømme støvbeholderen, når den er fuld. Med denne støvsuger kan du være sikker på, at du har et rent hjem, når du er færdig med at støvsuge.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne støvsuger, hvis du gerne vil have en ledningsfri støvsuger af høj kvalitet, der også har et flot design.

Det har vi lagt vægt på i denne guide

Der findes mange ledningsfrie støvsugere på markedet, men hvad er egentlig vigtigt at tænke på, når man skal vælge sin nye trådløse støvsuger? I denne guide med ledningsfrie støvsugere har vi lagt vægt på følgende faktorer, som du også kan tage med i dine overvejelser, når du skal have ny støvsuger, så du vælger den bedste trådløse støvsuger til dit hjem og dine behov.

 • Sugeevne. Den bedste støvsuger skal have en høj sugeevne. Desto kraftigere sugeevne, desto bedre resultater. Det er dog også vigtigt, at du kan ændre hastigheden, da det som regel kræver en højere hastighed/sugeevne at støvsuge hårde gulve fremfor gulvtæpper. Vi har ofte mange forskellige overflader i hjemmet, og din støvsuger skal kunne imødekomme dette, så du både kan rengøre et hårdt gulv og et blødt gulvtæppe.
 • Poseløs. Traditionelle støvsugere har poser, der skal skiftes, når de er fyldte. Mange trådløse støvsugere er poseløse, hvilket vil sige, at de i stedet for en pose er udstyret med en støvbeholder, der opsamlet skidtet. På de fleste ledningsfrie støvsugere kan denne beholder tømmes med blot ét klik. Dette er mere hygiejnisk end en almindelig støvsuger, hvor du kommer i kontakt med støvet.
 • Alsidighed. Vi har også kigget på, hvor alsidig disse trådløse støvsugere er. For os er det eksempelvis et stort plus, hvis de har en indbygget håndstøvsuger, så man nemt kan støvsuge bilen, sofaen og lignende.
 • Batterilevetid. Vi mener, at den bedste ledningsfrie støvsuger har en lang batteritid. Med almindelige støvsugere har du selvfølgelig ubegrænset brugstid, da de er tilsluttet strøm. Til gengæld har du en træls ledning. Der findes mange forskellige ledningsfrie støvsugere, og det er forskelligt, hvor lang deres driftstid er. Nogle har en driftstid på op til 60 minutter på en enkelt opladning, der er fuld. Andre omkring 30 minutter. For os er det er plus, hvis støvsugeren har en maksimal driftstid på omkring 60 minutter, da du på den måde kan nå hele hjemmet uden besvær.
 • Filter. Det er også vigtigt, at filteret er godt, så det kan opfange selv mikroskopiske partikler. Mange har også et vaskbart filter, hvilket gør det supernemt, når det er tid til at rengøre filtret. Filteret er med til at sikre, at alle støvpartikler bliver opsamlet, og at de ikke hvirvles rundt, efter de er opsamlet. Vi mener desuden, at den bedste trådløse støvsuger også er god til dyrehår og allergener.
 • Pris. Sidst, men ikke mindst, har vi kigget på prisen. Alle støvsugere i denne test er gode, men der er forskel på prisen. Hvis du gerne vil have en støvsuger med forskellige teknologier, er den som regel dyrere. Desto længere driftstid, desto dyrere er støvsugeren som regel også. Vi har i denne test forsøgt at finde støvsugere i forskellige prisklasser, så der er noget for alle.

Kan en batteri støvsuger sammenlignes med en traditionel støvsuger?

Ja, det kan den godt. Den almindelige støvsuger har en ledning, hvorimod en batteri støvsuger er en ledningsfri støvsuger. Med den ledningsfrie støvsuger slipper du sjovt nok for ledningen, hvilket er derfor, at mange er begyndt at gå over til de ledningsfri støvsugere, da de gør rengøringen lidt nemmere. Med en trådløs støvsuger er du ikke afhængig af strømstik. Dette gør en trådløs støvsuger genial til bilen, da du netop ikke behøver at skulle være i nærheden af strøm.

De bedste trådløse støvsugere er lige så gode som almindelige støvsugere, og de kan have en lige så kraftig motor. Mange har desuden en aftagelige håndstøvsuger, hvilket mange ser som et plus.

FAQ

Kan en batteri støvsuger hjælpe med hurtig rengøring i hverdagen?

Ja, det kan de i hvert fald. Du kan nemt gribe støvsugeren, da den skal ikke tilsluttes strøm, og der er ingen ledning. Dette gør det perfekt, hvis du gerne hurtigt vil svinge støvsugeren.

Hvor meget støjer batteridrevne støvsugere?

Det afhænger af modellen. Du kan få modeller, der er støjsvage, hvis du ønsker det.

Om forfatteren

Hvilke produkter tester vi?

Kasper er en erfaren del af teamer hos Testbutler.dk, hvor han specialiserer sig i at skabe indhold, der er både informativt og letforståeligt.

Kasper har en passion for at hjælpe forbrugerne med at træffe velinformerede beslutninger, og det skinner igennem i hans dybdegående produktanmeldelser og guides.

Fra køkkenudstyr til personlig pleje, Kasper sørger for, at læserne får de mest præcise og nyttige oplysninger for at forbedre deres dagligdag.