Bedste røremaskine test

Bedste røremaskine guide (2024) – Find din nye kraftige røremaskine til køkkenet

Elsker du at bage? Så er en røremaskine helt uundværlig. Det er altså bare hårdt at skulle ælte bolledej og pizzadej i hånden. Og hvorfor overhovedet ælte dej i hånden, når du kan bruge en kraftfuld røremaskine?

Vi har i denne røremaskine test researchet 10 af de bedste røremaskiner på markedet. Så læs blot med i denne røremaskine guide, og find de bedste røremaskiner.

En røremaskine klarer alt det hårde arbejde for dig. Ja faktisk, gør den et bedre arbejde med at ælte, end du selv ville kunne gøre med håndkraft.

Vælg gerne en røremaskine med en kraftig motor, så dejen æltes til perfektion og i lang tid nok til, at dejens glutenstrenge kan dannes.

Hvilke produkter er med i bedste røremaskine bedst i test

 1. KitchenAid Artisan KSM125EER røremaskine, rød
 2. Kenwood KVL8320S Chef Titanium XL røremaskine
 3. KitchenAid Artisan XL 7580EOB røremaskine sort
 4. Kenwood KVL4100S Chef XL Køkkenmaskine
 5. Bosch MUM 59M55 køkkenmaskine
 6. Ankarsrum AKM 6230 Køkkenmaskine + Deluxe pakke, White
 7. Bjørn Teddy Varimixer køkkenmaskine sort
 8. Sage BEM 825 BAL UKM køkkenmaskine
 9. Smeg Køkkenmaskine SMF02PBEU 4,8 L
 10. ELECTROLUX EKM5570, Røremaskine

#1 KitchenAid Artisan KSM125EER røremaskine

KitchenAid Artisan KSM125EER røremaskine, rød

Fremhævede egenskaber

 1. Stor skål på 4,8 liter
 2. Multifunktionel køkkenmaskine
 3. Nem at rengøre

Produktdetaljer

Med denne røremaskine får du en ikonisk røremaskine, der fås i mange farver. Denne ikoniske standmixer fra KitchenAid er en videreudvikling af KSM150. Der er blandt andet ændringer i udtaget foran samt i tilkoblingen af arbejdsredskabet. Denne røremaskine er perfekt til både store portioner og små portioner, og du mister ikke arbejdskraft, selv hvis du har store mængder dej eller lignende i skålen.

Dette er en røremaskine til det hele. Du skal bare skifte mellem arbejdsværktøjet i koblingen, og så kan du nemt tilberede alt fra dej til marengs til flødeskum i denne nye røremaskine. Røremaskinen har en stor skål på hele 4,8 liter, hvilket svarer til 1 kg mel samt 12 æggehvider. Sidst, men ikke mindst, er denne røremaskine nem at rengøre, og den er supernem at betjene – du vælger blot mellem 10 hastigheder.

Derfor skal du købe produktet

Dette må siges at være en af de bedste køkkenmaskiner på markedet. Røremaskinen ligger dog også i den dyre ende. Til gengæld får du en røremaskine med mange funktioner og mange hastighedstrin.

#2 Kenwood KVL8320S Chef Titanium XL røremaskine

Kenwood KVL8320S Chef Titanium XL røremaskine

Fremhævede egenskaber

 1. 10 års motorgaranti
 2. Solid blender til alle temperaturer
 3. Lydsvagt og elegant design

Produktdetaljer

Med denne røremaskine får du en kraftig røremaskine med en kraftfuld motor, der spiller med musklerne. Denne maskine er 10,4 kilo ren råstyrke. Maskinen har hele 1700 watt, hvilket betyder, at den let som en leg kan røre selv den sejeste dej sammen. På trods af en stærk motor får du her en lydsvag maskine i et elegant design.

Med denne maskine følger der alt det udstyr med, du overhovedet kan drømme om. Her får du dejkrog, k-pisker, cremepisker, piskeris, vendeværktøj og en varmeresistent blender med skarpe knive, der kan klare alt fra brandvarme supper til isterninger. I lighed med alle andre løse dele, kan blenderen også gå i opvaskeren. Hvad mere kan du drømme om? Sidst, men ikke mindst, har du 10 års motorgaranti.

Derfor skal du købe produktet

Du skal investere i denne maskine, hvis du gerne vil have en effektiv røremaskine, der kan klare alt fra at piske flødeskum til en tung dej og meget mere. Du får her en af de absolut bedste røremaskiner på markedet, og alle dele kan gå i opvaskeren. Denne maskine er så absolut alle pengene værd.

#3 KitchenAid Artisan XL 7580EOB røremaskine sort

KitchenAid Artisan XL 7580EOB røremaskine sort

Fremhævede egenskaber

 1. Kan både røre, ælte og blande
 2. Multifunktionel røremaskine
 3. Ideel til tunge deje og hyppig brug

Produktdetaljer

Denne røremaskine fra KitchenAid har et afrundet design med skålløft. Røremaskinen er ideel til tunge blandinger og hyppig brug, idet den er supernem at rengøre. Maskinen kommer med en skål i rustfrit stål på hele 6,9 liter med en løftearm, der gør det nemt at ælte, røre og blande. Maskinen har et maksimalt forbrug på 500 watt.

Denne maskine er udelukkende fremstillet af metal, hvilket gør den til en slidstærk og stabil røremaskine. Derudover sikrer den originale plantetariske rørefunktion, at de stærke mixerblade blander ingredienserne hurtigt og effektivt.

Med følger et elliptisk piskeris med 11 buer, en spiralformet dejkrog og et fladt piskeris. Der medfølger desuden en plastskærm mod sprøjt.

Derfor skal du købe produktet

Dette må være den dyreste røremaskine – eller i hvert fald blandt de dyreste. Hvis du har budgettet til den, er den dog alle pengene værd. Du får her en stærk røremaskine, hvor alle dele er i rustfrit stål. En røremaskine i absolut verdensklasse er, hvad du her får.

#4 Kenwood KVL4100S Chef XL Køkkenmaskine

Kenwood KVL4100S Chef XL Køkkenmaskine

Fremhævede egenskaber

 1. Motor på 1200 watt
 2. Stor kapacitet på 6,7 liter
 3. Budgetvenlig

Produktdetaljer

Med denne maskine får du en motor på 1200 watt. Det betyder, at maskinen kan klare praktisk talt hvilken som helst opgave, du giver den. Det medfølgende tilbehør gør det desuden nemt både at ælte dej, piske æggehvider og meget mere. Skålen har en kapacitet på 6,7 liter. Sidst, men så absolut ikke mindst, er røremaskinen i en lidt billigere prisklasse sammenlignet med mange røremaskiner på markedet.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en god røremaskine, der ikke sprænger hele budgettet. Med denne maskine får du en maskine, der kan klare alle opgaver til UG med kryds og slange.

#5 Bosch MUM 59M55 køkkenmaskine

Bosch MUM 59M55 køkkenmaskine

Fremhævede egenskaber

 1. Prisvindende design
 2. Multifunktionel køkkenmaskine
 3. Masser af ekstra udstyr

Produktdetaljer

Med denne maskine får du en alsidig maskine, der kan det meste. Maskinen er udstyret med en kraftig motor på hele 1000 watt, og du kan ubesværet håndtere dejmængder på op til 2,7 kilo. Derudover har maskinen et brugervenligt, funktionelt og prisvindende design, der lever op til professionelle krav og behov.

Med til maskinen hører masser af ekstra udstyr, såsom røreris, ballonpiskeris, to-go smoothieblender på 0,5 liter og meget mere.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en effektiv og god maskine, der ikke fuldstændigt sprænger budgettet.

#6 Ankarsrum AKM 6230 Køkkenmaskine + Deluxe pakke, White

Ankarsrum AKM 6230 Køkkenmaskine + Deluxe pakke, White

Fremhævede egenskaber

 1. Bedst i test røremaskine i Sverige i 2013
 2. Effektiv og lydsvag
 3. Meget ekstraudstyr medfølger

Produktdetaljer

Denne maskine var bedst i test i Sverige i 2013, og det er absolut ikke uden grund. Du får her en unik maskine i retro design, der aldrig går af mode. Derudover medfølger der masser af ekstra udstyr, såsom en kødhakker, citruspresser, blender, purépresser og et rive- og småkagejern. Maskinen er tilmed effektiv og lydsvag, hvilket gør den til en drøm at have stående i køkkenet.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du virkelig gerne vil have toppen af poppen. Med denne røremaskine får du det bedste af det bedste inden for røremaskiner. Det er en dyr maskine, men hvis du virkelig går op i at bage, vil du elske at have denne maskine i dit køkken.

#7 Bjørn Teddy Varimixer køkkenmaskine sort

Bjørn Teddy Varimixer køkkenmaskine sort

Fremhævede egenskaber

 1. Alt i en maskine
 2. Værktøj i rustfri stål
 3. Høj ydeevne og lavt lydniveau

Produktdetaljer

Dette er nok en af de dyreste røremaskiner på markedet, men det er til gengæld også en af de bedste på markedet. Bjørn Teddy røremaskinen er som ingen andre, når det kommer til kvalitet og styrke. Dette er en investering i et blande-, piske og ælteværktøj, der går gennem generationer. Faktisk har mærket bage denne røremaskine udviklet røremaskiner siden 1915. Du kan altså være sikker på, at du får det absolut bedste med denne røremaskine. Uanset om du skal piske fløde eller ælte en tung rugbrødsdej, kan denne maskine klare det hele.

Maskinen står stabilt på bordet, og den er lydsvag. Det er den perfekte partner i ethvert køkken og bageri. Derudover er maskinen nem at rengøre og har en enkel betjening på begge sider, hvor du nemt kan styre hastigheden eller løfte hovedet fra skålen. Alle delene er i rustfrit stål.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne røremaskine, hvis du gerne vil have det absolut bedste inden for røremaskiner. Du kan bruge røremaskinen til alt fra flødeskum til rugbrøddej og alt derimellem. Dette er virkelig en suveræn maskine, der vil gøre gøre dine bageoplevelser langt bedre. Med denne maskine bliver alt bagværk nem som en leg og en ren fornøjelse.

#8 Sage BEM 825 BAL UKM køkkenmaskine

Sage BEM 825 BAL UKM køkkenmaskine

Fremhævede egenskaber

 1. Indbygget lys
 2. Dual-function timer
 3. Budgetvenlig

Produktdetaljer

Med denne røremaskine får du masser af hastighed, når du bager. Denne maskine er perfekt, hvis du er en sand bageentusiast, der ikke vil gå på kompromis med noget som helst. Maskinen fås i flere flotte farver, så du kan vælge en farve, der passer til lige præcis dit hjem.

Røremaskinen har et indbygget lys, der tænder, når omrøringen starter. Dette betyder, at du nemt kan følge med i, hvad der foregår, når du bruger maskinen. Tandhjulet i maskinen er fremstillet af metal, og det nemme display er udstyret med en Dual-function timer, der både tæller op og ned.

Derudover hører denne røremaskine til blandt de lidt mere budgetvenlige røremaskiner, hvilket gør den ideel til dig, der ikke har et kæmpestort budget at bruge på en røremaskine.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en god maskine, der samtidig ikke sprænger hele dit budget.

#9 Smeg Køkkenmaskine SMF02PBEU 4,8 L

Smeg Køkkenmaskine SMF02PBEU 4,8 L

Fremhævede egenskaber

 1. Flot klassisk design
 2. 10 hastighedsindstillinger
 3. Effekt på 800 watt

Produktdetaljer

Med denne røremaskine fra Smeg bliver bagning og lignende let som en leg. Maskinen har et flot, klassisk design, der passer smukt ind i de fleste køkkener. Maskinen har intet mindre end 10 hastighedsindstillinger og en effekt på 800 watt. Dette gør det til en yderst kraftig røremaskine, der kan klare selv de sejeste brøddeje. Denne maskine står på fødder af gummi, så du skal ikke være bekymret for, at den skrider på køkkenbordet, når den er i brug.

Med følger en skål i rustfrit stål med en kapacitet på hele 4,8 liter, ét almindeligt piskeris og ét fladt piskeris, en dejkrog og et låg i plastik til skålen.

Ganske smart er denne maskine designet med en sikkerhedstop, der aktiveres, når motoralarmen løftes, eller hvis maskinen overbelastes. Derudover kan du ganske smart rulle ledningen op under køkkenmaskinen, så den ikke er synlig. Maskinen fås selvfølgelig i et væld af flotte farver.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en æstetisk flot røremaskine. Prismæssigt ligger maskinen i mellemklassen. Du får her en robust røremaskine, der samtidig vil pryde køkkenet.

#10 ELECTROLUX EKM5570, Røremaskine

Electrolux EKM5570, Røremaskine

Fremhævede egenskaber

 1. Effekt på 1200 watt
 2. 10 forskellige hastighedsindstillinger
 3. Kapacitet på 4,8 liter

Produktdetaljer

Med denne røremaskine fra Electrolux får du en yderst fin maskine, der hører til i den lidt mere budgetvenlige prisklasse, når det kommer til køkkenmaskiner. Med det rette tilbehør kan du både ælte, piske, mose, røre, blande og meget mere med denne maskine fra Electrolux.

Maskinen har en motor på 1200 watt, 10 hastighedsindstillinger og en skål med en kapacitet på 4,8 liter. Det giver dig god frihed til at lave lige præcis det, du har lyst til med denne maskine.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en røremaskine, men du ikke har lyst til fuldstændigt at sprænge budgettet og have et rødglødende dankort, er denne maskine et godt bud. Du får her en rigtig fin maskine, der gør sit arbejde godt, og vi er overbeviste om, at den vil bringe dig og din familie glæde mange år frem.

Hvad skal man overveje, inden man køber en røremaskine?

Du skal først og fremmest overveje, hvad dine behov er. Ved du for eksempel allerede nu, at du kommer til at bruge din røremaskine en hel masse, og du allerede er en ivrig bageentusiast? I så fald kan det givet vis godt betale sig at spendere lidt ekstra på din nye maskine. Det kan også være, at du her har brug for mere udstyr og funktioner, såsom to forskellige skåle, skåle med non stick belægning, intelligent motorstyring og så videre.

Du skal naturligvis og tænke på, om designet og brandet er vigtigt for dig, eller om det har mindre betydning for dig. Der findes så mange forskellige røremaskiner i så mange forskellige designs, at der sikkert også findes én i et design, der passer til din stil og dit køkken.

Du bør helt bestemt også overveje, hvad du primært tænker, at du skal bruge røremaskinen til. Er det eksempelvis til brød og boller? Pizzadej? Rugbrød? Flødeskum, marengs og andre desserter? Hvis du primært tænker, at du skal bruge maskinen til desserter og mere lette ting, behøver du måske ikke en tung maskine. Regner du derimod med at skulle hakke kød og lave rugbrød og brød flere gange ugentlig, kan det nok godt betale sig at investere i en lidt dyrere model.

De fleste røremaskiner kommer med en rustfri skål, hvilket heldigvis gør de fleste maskiner nemme at rengøre. Men hvis rengøring skal være endnu nemmere, kan du med fordel kigge på en, hvor delene kan gå i opvaskeren.

Sidst, men ikke mindst, skal du overveje, hvad dit budget er. Som du har set i denne test, er røremaskiner ikke det allerbilligste at skulle ud at investere i. Selv med de mere budgetvenlige udgaver, skal du hoste op med et god slat penge. De mere budgetvenlige røremaskiner ligger typisk på 2.000-3.000 kroner, mens de dyrere maskiner kan komme helt op på den anden side af 8.000 kroner. Så gør op med dig selv, hvad dit budget og dine behov egentlig er, før du køber din røremaskine.

Bedste røremaskine til brød

Vi er personligt vilde med Bjørn Teddy Varimixer køkkenmaskine sort, når det kommer til brød.

Bedste røremaskine til rugbrød

Ankarsrum AKM 6230 Køkkenmaskine + Deluxe pakke, White er virkelig eminent til rugbrød, og vi kan på det varmeste anbefale denne maskine.

Bedste røremaskine til pizzadej

Du kan sådan set vælge alle maskinerne i denne test, men igen er Bjørn Teddy Varimixer køkkenmaskine sort virkelig god – den er generelt bare virkelig god til dej.

Hvilken røremaskine skal jeg vælge?

Den rigtige røremaskine er den, der passer bedst til lige præcis dine behov. Der findes så mange forskellige på markedet, at det er umuligt at sige, hvilken lige præcis du skal vælge. Du skal vælge den røremaskine, der passer bedst til dine behov og dit budget.

FAQ

Hvilken røremaskine er bedst til brug i hjemmet?

Det afhænger helt af dine behov og dit budget. Der findes mange forskellige røremaskiner i mange prisklasser på markedet. Så når du står og kigger på røremaskiner (enten i butikkerne eller online), er det vigtigt, at du vælger en, der passer til dine behov. Vi er personligt selv ret glade for røremaskiner fra KitchenAid, men alle røremaskiner i denne test er gode, og vi kan på det varmeste anbefale dem.

Hvilken røremaskine bruger de i Masterchef?

De bruger Ankarsrum Assistent Original i Masterchef, som du også finder i denne test. Det er selvfølgelig en super god maskine, der kan alt det der kræves af en røremaskine – og mere til.

Hvilken røremaskine bruger de i Den Store Bagedyst?

I Den Store Bagedyst bruger de KitchenAid Artisan, som vi også har med i denne test. Når de har testet røremaskinen i Den Store Bagedyst og godkendt den, kan du altså kan regne med, at du får et virkelig godt produkt. For lad os bare erkende det: hvis den er god nok til de dygtige personer i Den Store Bagedyst, er den nok også god nok til dig og mig.

Hvor længe må en røremaskine køre?

Dette vil fremgå af lige præcis den røremaskine, du vælger at købe. Men husk på, at hvis du eksempelvis ælter dej, kan du godt ælte dejen for længe, så bageevnen nedsættes. Så tænk på, hvad du laver, men du vil nok have svært ved at bruge røremaskinen i så lang tid, at den går i stykker, men læs selvfølgelig altid brugsvejledningen for lige præcis din røremaskine.

Om forfatteren