Bedste foodprocessor test

Bedste foodprocessor (2024) – Bedst i test guide

Det kan være en tidskrævende opgave at lave mad. Der skal skrælles, æltes, hakkes og snittes. Pyh! Det kan næsten være helt uoverskueligt at komme hjem efter en lang arbejdsdag og så skulle i gang med aftensmaden. Heldigvis findes der en række redskaber og maskiner, der kan give dig en hjælpende hånd i køkkenet. En foodprocessor er en af disse maskiner.

En foodprocessor kan blandt andet ælte dej, hakke grøntsager, blende smoothies og mange andre ting. Men med så mange forskellige foodprocessorer på markedet kan det være svært at vide, hvilken foodprocessor du skal vælge. Derfor har vi lavet denne foodprocessor test, så du kan finde en god foodprocessor, der passer til lige præcis dine behov.

Vi mener, at en solid foodprocessor er et absolut must i ethvert køkken, så læs blot med i denne foodprocessor bedst i test guide, og find din favorit blandt de 10 foodprocessorer i guiden.

Hvilke produkter er med i bedste foodprocessor bedst i test

 1. Sage BFP800 The Kitchen Wizz Pro™ foodprocesser
 2. Mini Plus Auto Foodprocessor Sort m/blenderring
 3. Magimix CS 5200 XL foodprocessor, børstet stål
 4. KENWOOD FPM810, Foodprocessor
 5. BRAUN FP3010 Foodprocessor
 6. Bosch MCM3501M foodprocessor
 7. ARTISAN FOODPROCESSOR 4 L 5KFP1644
 8. KitchenAid Foodprocessor 5KFP1335EER – Red
 9. Philips Avance Collection foodprocessor HR7778/00
 10. OBH Nordica First Kitchen food processor

#1 Sage BFP800 The Kitchen Wizz Pro™ foodprocesser

Sage BFP800 The Kitchen Wizz Pro™ foodprocesser

Fremhævede egenskaber

 1. Smart og kraftig foodprocesser
 2. 3,7 liter stor beholder i plastik
 3. Medfølgende stor tilbehørspakke

Produktdetaljer

Med denne foodprocessor fra Sage får du en af de bedste foodprocessorer på markedet. Der findes virkelig mange foodprocessorer, men denne hører klart til blandt de bedste foodprocessorer. Foodprocessoren ligger dog også i den lidt dyrere ende. Du får her en praktisk og funktionel foodprocessor, der gør det nemt og hurtigt at hakke, rive og skære diverse ingredienser til madlavningen. Faktisk kan du klare alt dette på næsten ingen tid og dermed gøre madlavningen til en leg.

Den kraftige motor i denne foodprocessor har Direct Drive-teknologi, hvilket giver maskinen en høj ydeevne og hjælper med at give et ensartet resultat hver gang. Foodprocessoren har en innovativ firebladet kniv og en 3,7 liter beholder i plastik. Derudover medfølger der en stor tilbehørspakke.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du har budgettet til at bruge flere penge på din foodprocessor, får du her en god og alsidig foodprocessor med en kraftig motor, der kan klare både bløde og hårde ingredienser. Dette er virkelig en god investering, som vi næsten godt tør love dig, at du ikke vil fortryde.

#2 Mini Plus Auto Foodprocessor Sort m/blenderring

Mini Plus Auto Foodprocessor Sort m/blenderring

Fremhævede egenskaber

 1. Knivblade i rustfrit stål
 2. Effekt: 400 watt
 3. Enkel betjening ved hjælp af tre knapper (sluk, tænd, puls)

Produktdetaljer

Mini Plus er udviklet særligt til dig, der har store ambitioner, men har et lille køkken. Takket være det store udvalg af medfølgende tilbehør kan foodprocessoren både juice, blende frugt, hakke grøntsager, piske æg, ælte og meget mere. Maskinen er udstyret med en smart blenderring, der sikrer, at flydende indhold holdes nede og ikke sprøjter, mens en kraftig motor sørger for, at du ikke behøver at bruge kræfter, når ingredienserne skal i maskinen. Udover det meget tilbehør får du også en opskriftsbog samt en app med gratis opskrifter med i købet.

Med denne smarte foodprocessor fra Magimix kan du springe alt det hårde arbejde over og i stedet bare koncentrere dig om at nyde maden. Denne maskine er en alt-i-en løsning. Maskinen har en effekt på 400 watt og er særdeles lydløs. Knivbladene er i rustfrit stål, og skålen er fremstillet i BPA fri plast og har en størrelse på 1,7 liter.

Sidst, men ikke mindst, er maskinen nem at betjene ved hjælp af blot tre knapper: sluk, tænd og puls.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne foodprocessor, hvis du har et lille køkken, hvor du ikke har plads til en stor maskine, men du samtidig gerne vil have en effektiv foodprocessor. Det er lige præcis, hvad du får med denne lille sag.

#3 Magimix CS 5200 XL foodprocessor, børstet stål

Magimix CS 5200 XL foodprocessor, børstet stål

Fremhævede egenskaber

 1. Kraftfuld motor
 2. 30 års motorgaranti
 3. Effekt på 1100 watt

Produktdetaljer

Med denne foodprocessor fra Magimix får du en kraftfuld foodprocessor med en effekt på hele 1100 watt og en kapacitet på 3,7 liter. Der medfølger en lang række tilbehørsdele, der giver dig endnu flere muligheder. Derudover får du hele 3 års garanti på foodprocessoren samt 30 års garanti på motoren.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du har budgettet til at bruge lidt flere penge på din foodprocessor, er dette en alsidig maskine, der kan klare større mængder råvarer, så du kan lave store portioner til venner og familie.

#4 KENWOOD FPM810, Foodprocessor

Kenwood FPM810, Foodprocessor

Fremhævede egenskaber

 1. Effekt på 1000 watt
 2. Variable hastighedsindstillinger
 3. Plastskål med kapacitet på 3,5 liter

Produktdetaljer

Du bliver hurtigt afhængig af denne foodprocessor. Den kan nemlig klare alle de besværlige køkkentjanser for dig, såsom at hakke nødder, blende, ælte og purere. Med denne maskine slipper du for en hel masse andre redskaber og udstyr. I stedet har du blot én maskine, der kan klare det hele. Maskinen har en effekt på 1000 watt, og du kan nemt styre foodprocessorens hastighed takket være den variable hastighedsindstilling. Med følger desuden en 3,5 liter stor plastskål samt en blender.

Du kan med denne maskine lave både kold og varm mad uden risiko for, at materialet sprækker elle knuses. Derudover skifter denne foodprocessor automatisk til økotilstand, hvis maskinen har være inaktiv i 30 minutter, hvilket effektivt reducerer energiforbruget med op til 50 procent.

Derfor skal du købe produktet

Dette må siges at være en af de mest alsidige foodprocessorer på markedet. Du får her en multifunktionel foodprocessor, der kan klare det hele. Hvad enten du har brug for at hakke løg eller blende din jordbærsmoothie, kan du klare det med denne maskine. Derudover sikrer den store skål, at du har mulighed for at lave større portioner, så der er nok til mange mennesker. Dette må siges at være en super maskine, der bestemt er pengene værd.

#5 BRAUN FP3010 Foodprocessor

Braun FP3010 Foodprocessor

Fremhævede egenskaber

 1. Bedst i test i Søndagsavisen 2016
 2. Effekt på 600 watt
 3. Variabel hastighed

Produktdetaljer

Med denne forholdsvis billige foodprocessor – sammenlignet med andre maskiner – får du en rigtig fin foodprocessor, der kan klare alle de besværlige opgaver i køkkenet. Her kan du praktisk talt lave alle former for mad. Maskinen kan hjælpe dig med at blende, hakke og ælte, så du kan bruge tid på andre opgaver. Med en effekt på 600 watt og en variabel hastighed har du fuld kontrol over tempoet. Der medfølger en plastskål på to liter.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en foodprocessor, men du ikke har budgettet til at shoppe amok, får du her en god maskine med forskellige anvendelsesmuligheder. En ganske fin foodprocessor til prisen, som hurtigt vil blive en god hjælp i køkkenet.

#6 Bosch MCM3501M foodprocessor

Bosch MCM3501M foodprocessor

Fremhævede egenskaber

 1. 800 watt motor, to hastigheder og momentfunktion
 2. Intet mindre end 50 funktioner
 3. Budgetvenlig

Produktdetaljer

Hvis du er ude efter en budgetvenlig foodprocessor, så er denne maskine fra Bosch lige noget for dig. Med denne kompakte foodprocessor får du en maskine med mere end 50 funktioner. Ja faktisk, er det næsten en hel køkkenmaskine, du får med denne foodprocessor. Opgaverne udføres nemt og hurtigt takket være en 800 watt motor, to trin samt momentfunktionen.

Tilbehøret er ligeledes i høj kvalitet, og næste alle tilbehørsdele er fremstillet i rustfri stål eller BPA-fri kunststil. Blenderen er desuden testvinder i Forbrugerrådet Tænk.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er ude efter en billig foodprocessor, der samtidig har mange funktioner, er dette lige maskinen for dig. Her får du virkelig meget for dine penge.

#7 ARTISAN FOODPROCESSOR 4 L 5KFP1644

Artisan foodprocessor 4 L 5KFP1644

Fremhævede egenskaber

 1. Alt-i-en foodprocessor
 2. Arbejdsskål på 4 liter
 3. 3 knivblade

Produktdetaljer

Hvis du er på udkig efter en helt fantastisk foodprocessor, og du har budgettet til at bruge flere penge på din nye foodprocessor, så er denne maskine lige noget for dig. Her får du virkelig en state of the art foodprocessor med mange forskellige anvendelsesmuligheder. Tro os, du ville ikke fortryde at investere i denne lækre sag.

Du får hele tre knivblade, så du kan skære selv tynde skiver, rive hårde oste og meget andet. Dette må virkelig siges af være toppen af poppen, når det kommer til foodprocessorer. Med denne maskine kan du gøre alt fra at knuse isterninger til at presse appelsinjuice til at hakke hvidløg. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser med denne alsidige maskine.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have det bedste af det bedste inden for foodprocessorer, så er dette lige maskinen til dig. Ja, du skal hoste op med en del penge for maskinen, men den er så absolut alle pengene værd, hvis du elsker at lave mad, og du ved, at du vil bruge den på daglig basis.

#8 KitchenAid Foodprocessor 5KFP1335EER – Red

KitchenAid Foodprocessor 5KFP1335EER - Red

Fremhævede egenskaber

 1. 3,1 liter
 2. 300 watt
 3. Eksklusiv snitteplade

Produktdetaljer

Med denne foodprocessor fra KitchenAid får du en flot og effektiv maskine med en kapacitet på 3,1 liter og en effekt på 300 watt. Foodprocessoren har også et Excactslice-system, der indebærer en justérbar snitteplade med verdens første udvendige håndtag, 3-i-1 indføringsrør, unikt designede skarpe knivblade og to optimerede hastigheder.

Denne foodprocessor vil hurtigt blive din nye bedste ven i køkkenet. Du kan roligt lægge din køkkenkniv fra dig. Denne KitchenAid maskine klarer det hele for dig, så du vil have et lækkert måltid i løbet af ingen tid.

Derfor skal du købe produktet

#9 Philips Avance Collection foodprocessor HR7778/00

Philips Avance Collection foodprocessor HR7778/00

Fremhævede egenskaber

 1. Aftagelige dele samt tilbehør kan gå i opvaskeren
 2. Skål med 3,4 liters kapacitet
 3. XXL diske der sikrer hurtig udførelse

Produktdetaljer

Det har aldrig været nemmere at blande og mikse ingredienser. Dette ville hurtigt blive din nye makker i køkkenet. XXL diske sikrer, at det er nemt, hurtigt og ubesværet at tilberede ethvert måltid. Derudover får du en skål med en generøs kapacitet på hele 3,4 liter, så du kan lave intet mindre end syv portioner suppe på én gang. Den 2,2 liter store blender giver dig mulighed for at lave fem portioner smoothies på én gang.

Det professionelle juicetilbehør sikrer også, at du kan forkæle dig selv med juice hver morgen. Lækkert ikke? Derudover kommer maskinen med hele 12 hastigheder og en turbo-mulighed. Der er desuden tre knapper til specifikke formål, hvilket sikrer endnu hurtigere udførelse. Knapperne er til brøddej, piskning og is.

Sidst, men så absolut ikke mindst, kan alt tilbehøret og alle aftagelige dele nemt rengøres i opvaskemaskinen.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en virkelig god maskine, der samtidig ikke sprænger budgettet fuldstændigt. Foodprocessoren er ikke helt billig, men den hører samtidig heller ikke til de allerdyreste. Du får her en virkelig effektiv foodprocessor i mellemprisklassen. Og med alle aftagelige dele der kan gå i opvaskeren, er det supernemt at rengøre maskinen efter brug.

#10 OBH Nordica First Kitchen food processor

Fremhævede egenskaber

 1. To forskellige hastigheder
 2. Puls funktion
 3. Plastskål på 1,8 liter

Produktdetaljer

Med denne foodprocessor får du en kraftfuld og kompakt foodprocessor med to forskellige hastigheder. Med til foodprocessoren følger en skål på 1,8 liter.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne foodprocessor, hvis du gerne vil have en allround fin foodprocessor, der kan klare mange af dine opgaver i køkkenet.

Hvad skal man overveje, inden man vælger foodprocessor

Der er en række overvejelser, du kan gøre dig, inden du farer ud og køber den første den bedste foodprocessor, du møder på din vej. Det er nemlig vigtigt, at du vælger den rigtige foodprocessor. Der findes virkelig mange foodprocessorer på markedet. Vi har i denne foodprocessor test samlet dem, vi synes er de 10 bedste på markedet, men der findes mange andre foodprocessorer, hvis ingen af foodprocessorerne i denne test lige tiltaler dig.

Men hvad skal du så overveje? Først og fremmest kan du tage et kig på dit budget. Foodprocessorer fås i mange prisklasser. Du finder eksempelvis foodprocessorer til under 1.000 kroner, men du finder dem også på den anden side af 4.000 kroner. Så gør først og fremmest op med dig selv, hvor mange penge du er villig til at bruge på din nye foodprocessor.

Dernæst bør du overveje, hvad dine behov er, og hvor meget plads du har. Hvis du har et lille køkken, kan du med fordel overveje at investere i en miniudgave, som ikke optager alt for meget plads.

Hvis du er pjattet med at lave mad, har du givet vis brug for en foodprocessor med mange funktioner, mens du måske kan klare dig med lidt færre, hvis du ikke er den store kok.

Så for at opsummere: overvej dine behov, hvor meget plads du har i køkkenet og dit budget.

Hvad er forskellen på en foodprocessor og en køkkenmaskine?

Tja, det er et rigtig godt spørgsmål, og svaret vil afhænge af, hvem du spørger. For hvad er en køkkenmaskine helt præcist? Nogle vil mene, at en foodprocessor går ind under kategorien køkkenmaskiner, mens andre mener, at en køkkenmaskine minder mere om en håndmixer. Hvis det er sidstnævnte må det siges, at en foodprocessor har en hel del flere funktioner.

I sidste ende kommer det altså an på, hvordan en køkkenmaskine defineres.

Hvilke funktioner bør en foodprocessor have?

En foodprocessor bør kunne blende, hakke, ælte, purere og lignende. Det vil sige, at den skal have alt det nødvendige udstyr til at kunne klare disse opgaver. Du skal se en foodprocessor som værende en multimaskine, der mere eller mindre kan klare alle opgaver i køkkenet for dig. Det betyder altså, at du ret beset kun behøver denne ene maskine fremfor at have 10 forskellige redskaber og udstyr. Din foodprocessor skal derfor kunne klare alle opgaverne.

Den eksklusive, den budgetvenlige og den alsidige foodprocessor

Den eksklusive: ARTISAN FOODPROCESSOR 4 L 5KFP1644

Den budgetvenlige: Bosch MCM3501M foodprocessor

Den alsidige: Philips Avance Collection foodprocessor HR7778/00

Hvad kan man lave i en foodprocessor?

Det er næsten nemmere at spørge, hvad du ikke kan lave. Du kan hakke frugt og grønt, lave smoothies, nøddesmør, supper, piske æggehvider og flødeskum, lave babymos og meget mere. Det er praktisk talt kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til din foodprocessor. Næsten alle foodprocessorer vil kunne klare disse typer opgaver.

En foddprocessor er i manges øjne en ligeså vigtig del af det basale køkkenudstyr som en stegepande eller en bageplade. Se evt. vores guide over de bedste stegepander her.

Der vil naturligvis være forskel på de forskellige maskiner og deres ydeevne og kapacitet, men generelt kan du godt regne med, at du kan lave mange forskellige ‘retter’ i dine foodprocessor.

Er en foodprocessor det samme som en blender?

Nej, det er det ikke. En foodprocessor er en mere multifunktionel maskine, der kan klare flere opgaver end en blender. De fleste blendere er udviklet til smoothies, supper og lignende, mens en foodprocessor eksempelvis også kan lave nøddesmør og mange andre ting. Så hvis du elsker at lave mad, og du har brug en maskine, der kan klare lidt af det hele, er en foodprocessor lige sagen for dig.

FAQ

Hvilken er den bedste foodprocessor?

Det vil i sidste ende afhænge af lige præcis dine behov, men vi er pjattede med ARTISAN FOODPROCESSOR 4 L 5KFP1644. Det er til gengæld også en dyr maskine, men den er exceptionel.

Kan en foodprocesser bruges til alle madvarer?

Du kan bruge en foodprocessor til mere eller mindre alle madvarer, såsom frosne bær, grøntsager, nødder og meget andet. En effektiv foodprocessor burde kunne klare langt de fleste madvarer, men du skal selvfølgelig altid læse brugsvejledningen på lige præcis din foodprocessor.

Om forfatteren

Hvilke produkter tester vi?

Kasper er en erfaren del af teamer hos Testbutler.dk, hvor han specialiserer sig i at skabe indhold, der er både informativt og letforståeligt.

Kasper har en passion for at hjælpe forbrugerne med at træffe velinformerede beslutninger, og det skinner igennem i hans dybdegående produktanmeldelser og guides.

Fra køkkenudstyr til personlig pleje, Kasper sørger for, at læserne får de mest præcise og nyttige oplysninger for at forbedre deres dagligdag.