Bedste poseløse støvsuger test - 1

Poseløs støvsuger bedst i test (2024) – Bedste støvsugere uden pose

Drømmer du også om et rent hjem? Så er en poseløs støvsuger lige noget for dig. I denne poseløs støvsuger test har vi taget et kig på ti af de bedste poseløse støvsugere, så du kan finde den bedste poseløse støvsuger til dit hjem.

Hvilke produkter er med i poseløs støvsuger bedst i test

 1. Bosch poseløs støvsuger – Serie 6 – BGS41K332
 2. Tristar SZ-3135 Multi Cyclone poseløs støvsuger 700 watt
 3. Miele poseløs støvsuger – Boost CX1 Parquet PowerLine
 4. Philips – PowerPro Compact Poseløs Støvsuger ( FC9330/09 )
 5. Philips Støvsuger 2000 Series XB2122/09
 6. Kärcher poseløs støvsuger – VC 3
 7. Shark poseløs støvsuger – CZ250EUT
 8. DAY – Poseløs Støvsuger – 700W

#1 Bosch poseløs støvsuger – Serie 6 – BGS41K332

Bosch poseløs støvsuger

Fremhævede egenskaber

 1. SmartSensor Control sikrer optimal ydeevne
 2. Vaskbart HEPA-filter for optimal hygiejne
 3. Minimal vedligeholdelse

Produktdetaljer

Med denne poseløse støvsuger fra Bosch får en støvsuger af høj kvalitet, der er designet til at give en grundig rengøring, samtidig med at den er nem og bekvem at bruge. Støvsugeren er stille, men stærk, og den er udviklet i et kompakt design – og så slipper du selvfølgelig for de gammeldags støvsugerposer.

Denne støvsuger er udstyret med SmartSensor Control, der hele tiden overvåger ydeevnen for at sikre, at du får et optimalt resultat hver eneste gang. Når ydeevnen begynder at falde, vil LED-displayet vise, at det er tid til at rense filteret. Du får her et vaskbart filter, der bortfiltrerer alle partikler og renser luften. Dette gør støvsugeren god til allergikere.

Takket være støvsugerens SensorBagless-teknologi har støvsugeren en høj ydeevne. Dette betyder også, at du ikke skal bekymre dig om at købe støvsugerposer. Du skal blot tømme beholderen med EasyClean-systemet.

Støvsugeren er god til både hårde gulve og gulvtæpper.

Derfor skal du købe produktet

Dette er en rigtig god støvsuger, der klar må siges at være en af de bedste i vores støvsuger test. Støvsugeren ligger i denne dyre ende, når det kommer til støvsugere, men du får til gengæld en pålidelig støvsuger af høj kvalitet. Denne poseløse støvsuger er desuden ideel til dig, der er allergiker takket være det gode HEPA-filter.

#2 Tristar SZ-3135 Multi Cyclone poseløs støvsuger 700 watt

Tristar SZ-3135 Multi Cyclone poseløs støvsuger 700 watt

Fremhævede egenskaber

 1. God til hårde gulve
 2. Beholder på 2,8 liter
 3. Motor på 700W

Produktdetaljer

Med Tristar SZ-3135 Multi Cyclone poseløs støvsuger 700 watt får du en effektiv støvsuger med et HEPA H13 filter, der opfanger selv det fineste støv. Det betyder, at du får opsamling af støv på hårde gulve klasse A, opsamling af støv på tæpper klasse C og støvgenemissionsklasse A.

Denne støvsuger har en gennemsigtig beholder på 2,8 liter til opsamling af støv og snavs. Du kan ganske nemt og bekvemt tømme beholderen direkte i skraldespanden, når den er fuld.

Støvsugeren har en effektiv motor på 700W. Dette giver dig rig mulighed for at støvsuge alle overflader, såsom møbler, gardiner, tæpper og hårde gulve. Teleskoprøret er 92 cm, hvilket giver dig både en god arbejdshøjde og en fin rækkevidde.

Støvsugeren har tre hjul, hvilket gør støvsugeren let at arbejde med, når der skal støvsuges. Derudover har støvsugeren en ledning på seks meter med integreret ledningsoprulning med blot ét tryk på en knap.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter en forholdsvis budgetvenlig støvsuger uden pose, der stadig er ganske fin, så er denne støvsuger et godt bud. Støvsugeren er nem at gøre rent med og passer perfekt til dig, der gerne vil have en støvsuger uden alt for mange funktioner.

#3 Miele poseløs støvsuger – Boost CX1 Parquet PowerLine

Miele poseløs støvsuger - Boost CX1 Parquet PowerLine

Fremhævede egenskaber

 1. Skånsom mod sarte og hårde gulve
 2. Fordeler støvkorn for bedre hygiejne
 3. Nem og hygiejnisk tømning

Produktdetaljer

Vi kender alle det med, at støvsugerposen er fuld, men vi ikke har flere poser i skabet – og vi er ikke færdige med at gøre rent. Det er altså bare træls! Med denne poseløse støvsuger fra Miele skal du aldrig bekymre dig om det mere. Du skal nemlig bare tømme støvbeholderen direkte ned i skraldespanden, når den er fuld. Så bliver det ikke meget nemmere!

Denne højkvalitets støvsuger fra Miele er udstyret med Vortex-teknologi, der sikrer en enorm høj luftgennemstrømning på der 100 km/t. Den høje hastighed kombineret med optimerede luftveje giver en enestående støvopsamling og en perfekt støvsugning.

Denne støvsuger har desuden to beholdere. I den ene beholder bliver alle de grove partikler samlet, mens det fine støv kommer i den anden beholder med fintstøvsfilter. Dette sikrer, at de mindste partikler holdes tilbage, så du får et endnu renere hjem.

Når du skal tømme støvbeholderen, skal du blot klikke på en knap. Herefter vil beholderen blive tømt ned i skraldespanden, så du ikke kommer i direkte kontakt med støvet.

Endvidere er denne formidable støvsuger udstyret med TrackDrive-funktionen, hvilket sikrer, at du altid holder dig på sporet. Boost CX1 PowerLine kan faktisk dreje om sin egen akse. Dette gør, at du undgår at støde ind i møbler og komme til at lave trælse mærker.

Derfor skal du købe produktet

Dette er en virkelig god poseløs støvsuger fra Miele. Her får du en af de absolut bedste poseløse støvsugere på markedet. Støvsugeren ligger i den dyre ende af spektret, men den er absolut alle pengene værd. Hvis du gerne vil have det bedste af det bedste, så er denne støvsuger et rigtig godt bud.

#4 Philips – PowerPro Compact Poseløs Støvsuger ( FC9330/09 )

Philips - PowerPro Compact Poseløs Støvsuger

Fremhævede egenskaber

 1. 99,9 % støvopsamling for at levere høj rengøringsydelse
 2. Allergy H13 filtersystem fanger >99,9 % af fint støv
 3. PowerCyclone 5 holder stærk sugekraft i længere tid

Produktdetaljer

Med denne støvsuger fra Philips får du en super støvsuger, der samtidig ikke sprænger budgettet fuldstændigt. Du får her en støvsuger i et kompakt design, men med en god ydeevne, så du kan gøre grundigt rent i hele hjemmet.

Støvsugeren har en motor på 900W, hvilket sikrer en høj sugeevne og dermed et bedre resultat. Derudover opsamler støvsugeren 99,9 % af støvet. Den er også udstyret med et Allergy H13 filtersystem, der opsamler næsten 100% af det fine støv. Dette gør støvsugeren ideel til allergikere.

Støvbeholderen er designet til, at du kan tømme den med blot én hånd, hvilket sikrer, at hygiejnen holdes i top. Derudover er der er en blød børste integreret i håndtaget.

Derfor skal du købe produktet

Her får du alt i alt en god støvsuger, der kan opsamle næsten alt støv. Hvis du er allergiker, er denne støvsuger derfor et godt valg. Derudover er støvsugeren ideel til dig, der er på udkig efter en god støvsuger, der samtidig ikke ligger i den alt for dyre ende.

#5 Philips Støvsuger 2000 Series XB2122/09

Philips Støvsuger 2000 Series

Fremhævede egenskaber

 1. Super Clean-luftfilter
 2. 99,9 % støvopsamling
 3. Budgetvenlig

Produktdetaljer

Med denne støvsuger fra Philips får du en forholdsvis budgetvenlig støvsuger, der stadig kan alt det, en støvsuger bør kunne. Dette er en poseløs støvsuger med en motor på 850W.

Støvsugeren har en støvopsamling på 99,9%, et Super Clean-luftfilter, PowerCyclone 4-teknologi, Universalmundstykke, Praktisk indbygget tilbehør, Kompakt og let, ni meters rækkevidde fra stik til mundstykke.

Denne støvsuger har et kraftfuld sugeevne, en kraftig motor og et holdbart design, der sikrer effektiv rengøring og nem vedligeholdelse. Universalmundstykket kan anvendes til alle gulvtyper.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter en effektiv støvsuger, der er forholdsvis budgetvenlig, så er denne sag fra Philips et godt bud. Dette er en holdbar støvsuger med en kraftig motor, der kan bruges til alle gulvtyper.

#6 Kärcher poseløs støvsuger – VC 3

Kärcher poseløs støvsuger - VC 3

Fremhævede egenskaber

 1. Let tømning af støvbeholder
 2. 8 meters arbejdsradius
 3. Komptakt støvsuger

Produktdetaljer

Med denne kompakte poseløse støvsuger får du en effektiv støvsuger fra Kärcher. Støvbeholdere er nem at tømme, og du får en arbejdsradius på otte meter. Denne poseløse støvsuger har en høj og konstant sugeevne, der opfanger selv de mindste støvpartikler. Støvbeholderen er nem at tømme, og du skal aldrig igen bekymre dig om at skulle huske at købe støvsugerposer.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne støvsuger, hvis du er på udkig en poseløs støvsuger, der ikke sprænger budgettet. Dette er en fin allround støvsuger, der ikke sprænger budgettet.

#7 Shark poseløs støvsuger – CZ250EUT

Fremhævede egenskaber

 1. Inkl. 3 mundstykker
 2. Nem tilpasning til forskellige overflader
 3. Nem at åbne og tømme

Produktdetaljer

Med denne poseløse støvsuger får du hele 9 meters lang ledning, og du skal ikke bekymre dig om besværlige støvsugerposer, og du får tre forskellige mundstykker. Det har aldrig været nemmere at gøre rent og få styr på nullermændende.

Med denne poseløse støvsuger kan du nemt og hurtigt skifte mellem støvsugning af tæpper og hårdt gulv, og det er også nemt at skifte mellem de forskellige mundstykker, så du kan rengøre hårde gulve, gardiner, trapper, lamper og meget mere.

Kender du det med at skulle fjerne det sammenfiltrede hår fra støvsugerens børsterulle? Det er ret træls… Sharks innovative Anti Hair Wrap Technology fjerner aktivt hår fra børsterullen, når du støvsuger, så børsten holdes ren og fri.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en en af de bedste poseløse støvsugere på markedet, så må denne siges at være en af dem. Støvsugeren ligger i den dyre ende af spektret, men den er absolut pengene værd. Du får masser af kvalitet for pengene og en støvsuger, der bare fungerer.

#8 DAY – Poseløs Støvsuger – 700W

DAY - Poseløs Støvsuger - 700W

Fremhævede egenskaber

 1. Cyklon støvsuger
 2. 5 meter kabel
 3. Budgetvenlig

Produktdetaljer

Med denne poseløse støvsuger får du en fin og kompakt støvsuger med fem meter kabel. Støvsugeren har et vaskbart filter og et lydniveau på 76 dB. Støvsugeren har en beholder kapacitet på 3,0 liter. Alt i alt en ganske fin lille støvsuger til fornuftige penge.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter en støvsuger, der er forholdsvis budgetvenlig, så er denne støvsuger et godt bud. Den er ideel til mindre boliger, hvor der ikke er behov for en støvsuger med mange funktioner.

Det har vi lagt vægt på i guiden

Der findes mange poseløse støvsugere på markedet, og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i det hele. I denne poseløs støvsuger test har lagt vægt på følgende faktorer:

 • Pris. Vi har i vores test forsøgt at finde et godt udvalg af forskellige poseløse støvsugere i flere prisklasser. Det er vigtigt for os, at der i denne guide er poseløse modeller, der både er budgetvenlige og de mere dyre modeller med flere features, da vi gerne vil have, at der er noget for alle.
 • Filter. Vi har også lagt vægt på, hvilket filter der er i støvsugeren. Det er nemlig vigtigt, at støvsugeren kan opsamle så meget støv som muligt – også det fine støv og de mikroskopiske partikler. Derudover har vi også lagt vægt på, at filteret kan vaskes, og at det ikke spreder støvpartikler.
 • Støvsugning af overflader. For os har det været vigtigt at vælge støvsugere, der kan rengøre tæpper, sarte overflader, et hårdt gulv, bløde overflader, glatte gulve, løse tæpper og andre typer overflader. I et hjem er der ofte mange forskellige overflader, og derfor et det vigtigt at vælge en støvsuger, der kan håndtere de mange overflader.
 • Sugeevne. Vi har også lagt vægt på sugeevnen, da dette hænger sammen med, hvor god støvsugeren er. Det er blandt andet vigtigt, at støvsugere kan opsamle dyrehår og støvsuge hår, da mange i dag har kæledyr, og vi ved alle, at vores firbenede venner godt kan fælde en hel del.
 • Hygiejne. For os er det også vigtigt, at du får den poseløse støvbeholder er nem og hygiejnisk at tømme. Almindelige støvsugere skal have nye poser med jævne mellemrum, og det kan godt støve ret meget at skifte pose. Med din nye poseløse støvsuger skal det være nemt og hurtigt at tømme beholderen.
 • Støjniveau. Hvem vil ikke gerne have en støjsvag støvsuger? Det er ikke alle støvsugere i vores test, der er støjsvage, men flere af dem er forholdsvis støjsvage sammenlignet med traditionelle støvsugere.
 • Mundstykker. Sidst, men ikke mindst, har vi også kigget på mundstykkerne, da nogle overflader kræver specielle mundstykker.

Dette er desuden faktorer, der også er gode at have in mente, når du selv skal vælge den bedste poseløse støvsuger til dit hjem.

Hvordan virker poseløse støvsugere?

Det er egentlig ikke så meget anderledes end en almindelig støvsuger. Ved en traditionel støvsuger samles støvet i en støvsugerpose, der skal skiftes, når posen er fuld. Poseløse støvsugere har i stedet en beholder, der opsamler støv og snavs. Dette er typisk en plastikbeholder, der er gennemsigtig, så du kan se, hvornår beholderen er fuld, og det er tid til at tømme den. Når beholderen skal tømmes, skal du typisk blot trykke på en knap, så beholderen åbnes, og så kan du tømme den i skraldespanden.

Når støvbeholderen tømmes er det som regel ikke nødvendigt at røre ved støvet, hvilket giver en bedre hygiejne. Du kan i øvrigt også få en håndholdt støvsuger uden pose eller en ledningsfri støvsuger uden pose, hvis du er træt af skulle støvsuge med en ledning omkring dig.

Er poseløse støvsugere et miljøvenligt valg?

I forhold til en traditionel støvsuger med poser, så er den poseløse model mere miljøvenlig, fordi du ikke skal have nye poser. Du skal blot tømme støvbeholderen, når den er fuld. Dette gør, at du ikke skal bruge materialer på poser, og det er også bedre for din økonomi, da støvsugeposer faktisk godt kan være lidt dyre. Så på den måde er poseløse støvsugere mere miljøvenlige end den traditionelle støvsuger med pose.

Hvordan påvirker en poseløs støvsuger luftkvaliteten og allergener indendørs?

Det er lige så godt som en almindelig støvsuger. Mange poseløse støvsugere er faktisk gode til allergikere, og mange af dem sørger også for, at luften holdes ren og frisk, mens du støvsuger. Hvis du vælger en god model, skal du altså ikke være bekymret for, at luftkvaliteten forringes, eller din støvallergi pludselig blusser op. I det store og hele er forskellen på en poseløs model og en traditionel støvsuger, hvordan støvet opsamles.

FAQ

Passer poseløse støvsugere til hjem med kæledyr?

Ja, du kan sagtens bruge poseløse modeller til dyrehår. Som med en almindelig støvsuger er der naturligvis nogle modeller, der er bedre til dyrehår end andre, men der er ikke som sådan forskel på en almindelig støvsuger og en poseløs model i forhold til dyrehår.

Kræver poseløse støvsugere et specielt filter?

De fleste kommer med et HEPA-filter.

Om forfatteren

Hvilke produkter tester vi?

Kasper er en erfaren del af teamer hos Testbutler.dk, hvor han specialiserer sig i at skabe indhold, der er både informativt og letforståeligt.

Kasper har en passion for at hjælpe forbrugerne med at træffe velinformerede beslutninger, og det skinner igennem i hans dybdegående produktanmeldelser og guides.

Fra køkkenudstyr til personlig pleje, Kasper sørger for, at læserne får de mest præcise og nyttige oplysninger for at forbedre deres dagligdag.