Bedste blender test

Bedste blender test guide (2024) – Bedst i test guide af top 10 blendere på markedet

Uanset om du vil blende smoothies, lave varme supper eller knuse isterninger, så er det vigtigt du har en god blender. Der findes dog mange forskellige blendere på markedet, og det kan være svært at finde den bedste blender.

Derfor har vi undersøgt de bedste blendere på markedet, så du kan finde den rigtige, alsidig blender, der både kan håndtere både kolde og varme ingredienser, og lave lækre smoothies. Så hvis du er på udkig efter din nye blender, så læs med her!

Hvilke blendere er bedst i test

 1. Sage SBL820SHY the Q blender stål
 2. Wilfa Power Fuel BPF-1200S blender stål
 3. Magimix Blender 11626SK Power blender
 4. Vitamix Explorian E310 Blender
 5. Hamilton Beach Professional Blender
 6. Sage BFP800 The Kitchen Wizz Pro™ foodprocesser
 7. KITCHENAID ARTISAN K400 BLENDER CREME
 8. Smeg Blender 1,5 L
 9. Ninja blender – Foodi HB150EU
 10. OBH Nordica – Hero Blender

#1 Sage SBL820SHY the Q blender stål

Sage SBL820SHY the Q blender stål

Fremhævede egenskaber

 1. 4 one-touch indstillinger
 2. Stilrent design i stål
 3. 5 hastighedsindstillinger

Produktdetaljer

 • High performance blender
 • 2400 Watt motor
 • 25% mere støjsvag

Derfor skal du købe produktet

Sage Q Blender i stål er ikke bare en brugervenlig blender, men også en effektiv blender med en kraftig motor på 2400 watt. Denne multifunktionel blender er blandt de bedste blendere, og særligt egnet til dig, der er på udkig efter en high performance blender.

Noget af det, der gør, at dette er den bedste multifunktionelle blender, er, at den har 5 hastighedsindstillinger. Det betyder, at du både kan bruge blenderen til at knuse is, lave en cremet smoothie og kolde eller varme supper m.m..

Med sit stilrene og lækre design, passer denne moderne blender ind i de fleste hjem. Derudover, så gør dens design det også let at rengøre blenderen og blenderens kande efter brug.

Det kan være svært at vælge blandt de mange blendere, men Sage Q Blender er en sikker, professionel blender. Den har ikke bare en stærk motor, men et stilrent design, der sikre dig en støjsvag og stabil blender og oplevelse.

#2 Wilfa Power Fuel BPF-1200S blender stål

Wilfa Power Fuel BPF-1200S blender stål

Fremhævede egenskaber

 1. Høj hastighed og udholdenhed
 2. 5 faste rustfri knive
 3. Kande af plastik

Produktdetaljer

 • Mange forudindstillede programmer
 • 2,5 hestekræfter
 • 10 års motorgaranti

Derfor skal du købe produktet

Wilfa Power Fuel er en meget kraftfuld blender, der er udstyret med en motor med 2,5 hestekræfter. Dette sikre denne stilfulde smoothie blender en tophastighed på 22.000 omdrejninger pr minut.

Blenderen er udstyret med 3 forudindstillede programmer til både bløde og hårde ingredienser, hvilket gør den nem at bruge. Herudover, så den har en stor kande af plast, der tåler op til 100 grader.

Det betyder, at du kan bruge denne kraftig blender til varm mad, supper, sauce, babymad, knuse is og grøntsager uden problemer. Når blenderen skal rengøres, så er det let og ubesværet at gøre uanset om den har most frosne bær eller frosne grøntsager.

Så selvom det er en prisvenlig blender, så får du meget for pengene, der rækker langt udover en traditionel blender. Kombinationen af de forskellige programmer og den kraftige motor betyder, at denne blender godt kunne blive din bedste ven.

#3 Magimix Blender 11626SK Power blender – White

Magimix Blender 11626SK Power blender - White

Fremhævede egenskaber

 1. Glaskande, 1,8l
 2. 5 forudindstillede programmer
 3. God til frosne desserter

Produktdetaljer

 • 1300 Watt
 • 22.000 omdrejninger pr minut
 • Har en ‘pulse’-funktion

Derfor skal du købe produktet
Magimix Blender Power blender er en stærk blender, der med sin 1300 Watt motor kan håndtere alt fra knuse is og til lækre drikkevare. Derudover, har den en stor kande, der kan rumme 1,8 liter.

Men udover en solid motor og stor kande, så er det en klassisk blender, der har fem forskellige indstilinger, der hjælper dig med at få den rette konsistens. Herudover, er det en stilfuld blender med et strømlinet og kompakt design.

Med op til 22.000 omdrejninger pr minut, så klarer denne store blender selv de hårdeste opgaver. Den er særligt egnet til skønne smoothies, lækre isdesserter, supper og knust is til drinks. Som prikken over i’et, så har den også en ”Pulse”-funktion.

#4 Vitamix Explorian E310 Blender

Vitamix Explorian E310 Blender

Fremhævede egenskaber

 1. 10 hastigheder
 2. 1,4 liter beholder
 3. Laserskåret rustfritstål knive

Produktdetaljer

 • BPA-fri stav medfølger
 • Kraft og power fra Vitamix
 • ‘Pulse’-funktion

Derfor skal du købe produktet

Vitamix Explorian E310 blender fra Vitamix er en blender designet til sikre dig, en high-performance blender. Den er har en kande på 1,4l, hvilket betyder, at denne blender en anset som en mellemstor blender. Dog kan du tilkøbe en større kande.

Men selvom kanden har en mindre størrelse, så er dens motor i høj kvalitet og kraftfuld med 2 hestekræfter. Herudover, så har den laserskårede knive og 10 hastighedsniveauer + en ‘pulse’-funktion, så du kan få den rette konsistens altid.

De fleste, hvis ikke alle blendere er fremstillet i BPA-fri materiale, og det samme gør sig gældende for denne. Her har Vitamix brugt BPA-fri Eastman tritan-sampolyester til fremstillingen.

Og når det kommer til rengøring, så lader denne blender dig slippe uden for meget besvær. Med en smule vaskemiddel og varm vand, så kan du tænde blenderen, hvilket fjern al snavs og blenderen er ren.

#5 Hamilton Beach Professional Blender

Hamilton Beach Professional Blender

Fremhævede egenskaber

 1. 2 hastigheder
 2. ‘pulse’-funktion
 3. 1,8l kande

Produktdetaljer

 • Special designet knive
 • God til madlavning
 • Udstyret med skridsikkert gummi

Derfor skal du købe produktet

Hamilton Beach Professional Blender er en enkel blender, der bruger special teknologi så dens knive får fat i al indhold og der ikke er nogen klumper i blenderen. Du kan styre dens knive med to forskellige hastigheder og en ‘pulse’-funktion.

Herudover, så har den også en timer, som du kan bruge til travle dage, hvor maden skal klares på rekord tid eller mens du laver andre ting.

Det er solid blender, der er udstyret med en 1,8 liters med kapacitetsmarkeringer. Under blenderen er der påsat skridsikkert gummi, så blenderen bliver stående mens tilbereder din mad.

#6 Sage BFP800 The Kitchen Wizz Pro™ foodprocesser

Sage BFP800 The Kitchen Wizz Pro™ foodprocesser

Fremhævede egenskaber

 1. Kraftig foodprocessor
 2. Firebladet kniv
 3. 3,7L beholder

Produktdetaljer

 • Tilbehørspakke medfølger
 • Direct Drive-teknologi
 • Høj ydeevne

Derfor skal du købe produktet

The Kitchen Wizz Pro™ foodprocesser fra Sage kan på mange parametre godt ligne de andre forskellige blendere. Det er en stilren blender, der med praktiske og funktionelle egenskaber nemt og hurtigt kan både skære og rive fødevare, og gør madlavningen til en leg. 

Hvis du er på udkig efter en ny blender, så bør du vide, at denne har en kraftfuld motormed Direct Drive-teknologi. Dette betyder, at den blandt testede blendere har kunne leverere høj ydeevne og et ensartet resultat hver gang. 

#7 KITCHENAID ARTISAN K400 BLENDER CREME

KitchenAid Artisan K400 Blender

Fremhævede egenskaber

 1. Knivblad i rustfrit stål
 2. Simpel, intuitiv betjening
 3.  5 hastigheder inkl. ”Pulse”-funktion

Produktdetaljer

 • 1,5 hk motor
 • Intelli-Speed motorstyring
 • Automatisk rengøringsprogram

Derfor skal du købe produktet

KitchenAids Artisan K400 blender er en stabil, pålidelig, kraftfuld og stilren køkkenmaskine, der med sine 1,5 hestekrafter bliver din bedste ven, når der skal laves dressing og suppe. Den har 5 hastigheder, samt 3 forudindstillede programmer til bl.a. at knuse is, smoothie m.m.

Blenderen har et blendersystem, der består af motor, et unikt asymmetrisk knivblad og glaskande på 1,4L, der let kan håndtere hårde fødevarer og levere den perfekte konsistens og smag. Dens intuitive styring og lette rengøring, gør denne blender til en ren leg.

#8 Smeg Blender 1,5 L

Smeg Blender 1,5 L

Fremhævede egenskaber

 1. Tåler op til 70°C
 2. 3 programmer og 4 hastigheder
 3. Kande på 1,5 L

Produktdetaljer

 • Retrodesign
 • BPA-fri tritan
 • Smooth Start-teknologi

Derfor skal du købe produktet

Smeg Blender er en kraftfuld blender fra den populære og retro-inspireret brand Smeg. Denne blender har en kapacitet på 1,5 liter i dens kande af BPA-fri tritan, og tåler temperaturer op til 70°C. Derudover er den genial til at lave iskolde, drikkeklare smoothies og cremede supper.

Blenderen har 3 forudinstallerede programmer, der er designet til at lave smoothies, knuse is og til sidst en “Pluse”-funktion. Derudover, så har den 4 hastigheder og Smegs originale smooth start-teknologi, der sætter blenderen roligt igang uden pludselige ryk.

#9 Ninja blender – Foodi HB150EU

Ninja blender - Foodi HB150EU

Fremhævede egenskaber

 1. Kande i varmebestandigt glas
 2. Indbygget varmelegeme 
 3. Smart rengøringsprogram

Produktdetaljer

 • Kan hakke og sautere
 • Har 10 programmer
 • Brugervenligt design

Derfor skal du købe produktet

Ninja Blender kan som de fleste blendere hjælpe dig med at fremtrylle lækre smoothies, milkshakes, dips og dressinger. Dog er det, der gør, at denne skiller sig ud, at den har et indbygget varmelegme, der gør det muligt at lave supper direkte i kanden.

Herudover, så kan den hakke og sautere alle dine friske ingredienser, men det er kun dig, der bestemmer om blenderen skal blende suppen groft eller fint. Blenderen er udstyreret med et brugervenligt design, hvor du kan vælge mellem 10 forskellige programmer.

#10 OBH Nordica – Hero Blender

OBH Nordica - Hero Blender

Fremhævede egenskaber

 1. 1400 W motor
 2. 1,75 l glaskande
 3. 3 forudindstillede programmer

Produktdetaljer

 • Trinløs hastighedskontrol
 • God til at håndtere varme- og kulde
 • Kraftfuld motor

Derfor skal du købe produktet

OBH Nordica HERO blender er en blender, der har en kraftig motor på 1400 W, hvilket betyder, at den kan håndtere selv de hårdeste ingredienser. Den er som designet til at blive et af dine yndlings redskaber til din madlavning.

HERO blenderen har en kulde- og varmebestandig kande, der både kan knuse hård is og blande varme supper efter dit behov. Den sikre et ensartet resultat og leverer dine smoothies og supper uden klumper.

Hvad skal man overveje når man køber en blender?

Hvis du overvejer at købe en blender, så er det vigtigt du gør op med dig selv, til hvilket formål du ønsker at bruge blenderen. Der findes mange blendere, der både kan knuse is og lave en lækker smoothie, men hvis helst vil lave supper, så bør du over en med en kraftfuld motor.

Det skyldes primært konsistensen af ingredienserne til en suppe, som i nogen tilfælde godt kan være lidt mere grove og hårde. Det samme gør sig gældende, hvis du vil bruge den til at knuse is til drinks.

Herudover, så bør du se på størrelsen af blender, rengøring samt dit budget. Der findes en blender til et hvert behov, og nogen gange så kan det godt betale sig, at tage en billig blender Du kan også se på diverse blender test for at vurdere hvilken en, du skal gå med.

Oversigt over sammenlignet data

Blender ModelFremhævede EgenskaberMotorKapacitetHastighedsindstillingerYderligere Funktioner
Sage SBL820SHY the Q blender stål4 one-touch indstillinger, Stilrent design i stål2400 WattIkke angivet525% mere støjsvag
Wilfa Power Fuel BPF-1200S blenderHøj hastighed og udholdenhed, Kande af plastik2,5 hkIkke angivetForudindstillede programmer10 års motorgaranti
Magimix Blender 11626SK PowerGlaskande, 1,8l, God til frosne desserter1300 Watt1,8 liter5 + ‘pulse’-funktion
Vitamix Explorian E310 Blender10 hastigheder, Laserskåret rustfritstål kniveIkke angivet1,4 liter10 + ‘pulse’-funktionBPA-fri, Kraft og power
Hamilton Beach Professional Blender2 hastigheder, ‘pulse’-funktionIkke angivet1,8 liter2 + ‘pulse’-funktionSpecial designet knive
Sage BFP800 The Kitchen Wizz Pro™Kraftig foodprocessor, Firebladet knivIkke angivet3,7 literIkke angivetTilbehørspakke, Direct Drive-teknologi
KITCHENAID ARTISAN K400 BLENDER CREMEKnivblad i rustfrit stål, Simpel, intuitiv betjening1,5 hkIkke angivet5 + ‘pulse’-funktionIntelli-Speed motorstyring, Automatisk rengøringsprogram
Smeg Blender 1,5 LTåler op til 70°C, 3 programmer og 4 hastighederIkke angivet1,5 liter4 + 3 programmerRetrodesign, BPA-fri tritan
Ninja blender – Foodi HB150EUKande i varmebestandigt glas, Indbygget varmelegemeIkke angivetIkke angivet10 programmerSmart rengøringsprogram
OBH Nordica – Hero Blender1400 W motor, 1,75 l glaskande1400 Watt1,75 liter3 forudindstillede programmerTrinløs hastighedskontrol

Hvilke typer af blendere findes der?

Der findes blendere, der er designet til alsidigt brug, f.eks til både is, supper, smooties m.m. Herudover så findes der blendere, der har varmelegmer til supper, så maden holder sig varm.

Der er også blendere med et væld af forudinstillet programmer og hastigheder, og blendere med teknologi, der hjælper med at sikre den rette blendning. Herudover, så er også blendere der er designet med plast kander, glaskander og i rustfrit stål eller i retro design.

Mulighederne er mange!

Hvad skal den perfekte blender til almindelig brug kunne?

Det lette svar er; det kommer an på hvad almindelige brug er for dig, men i realiteten, så skal man finde en alsidig model. Det er vigtigt, at det er let at rengøre blenderen. Dette skyldes, at jo lettere rengøringen er, jo oftere vil man typisk bruge den.

Herudover, så kan det være en god idé at finde en blender med en rimelig størrelse kande, så du kan kan lave suppe til hele familien eller bare en smoothie til dig selv. I den forbindelse bør du også kigge efter hvor kraftfulde blender-motoren er.

FAQ

Hvor mange watt skal en blender være på?

Hvis du vil bruge din blender til hårde eller frosne ingredienser, så skal blenderen være på mindst 1.000 watt – og gerne derover.

Hvilken er den bedste billige blender?

Den bedste og billigste blender på tværs af blender test og per vores erfaring er uden tvivl Sage SBL820SHY the Q blender stål.

Om forfatteren

Liva er Testbutler.dk's skønhedsekspert. Med en baggrund i kosmetologi fokuserer hun på at levere klare og præcise anmeldelser inden for hudpleje og makeup.

Hendes mål er at hjælpe læserne med at træffe velinformerede valg i skønhedsverdenen.