Bedste juicer test

Bedste juicer test guide (2024) – Find din nye saftpresser her

Er der næsten noget bedre end at stå op til friskpresset juice? Med din egen juicer kan du lave frisk juice hver eneste morgen. Det har vitterlig aldrig været nemmere at presse juice. Du finder et stort udvalg af forskellige juicere på markedet.

Slow juiceren har især vundet indpas de senere år. Du finder juicere i flere prisklasser, så der er sikkert også en juicer, der passer til dine behov, så du kan presse frugter og grøntsager hver morgen.

I denne artikel har vi samlet de bedste slowjuicere og de bedste juicere på markedet, så der er helt sikkert også en juicer, der passer til dine behov i denne juicer test.

Hvilke produkter er med i bedste juicer bedst i test

 1. Bosch MES25A0 saftpresser
 2. Philips – Viva Collection Juicer – HR1855/70
 3. Sage SJE 530 BSS The Nutri Juicer Cold Plus
 4. Braun Multiquick 5 J500 – Juicer
 5. Severin 3571 Slowjuicer
 6. Omega MM702 MegaMouth Slow Juicer
 7. Kenwood KAX720PL Slow juicer
 8. Magimix Expert 3 Black/Chrome Juicer
 9. Philips Avance HR1919/70
 10. Witt by Kuvings C9600 S Slow Juicer sølv

#1 Bosch MES25A0 saftpresser

Bosch MES25A0 Saftpresser

Fremhævede egenskaber

 1. Kan presse både frugter og grøntsager
 2. Kan presse hele frugter
 3. Nem at rengøre

Produktdetaljer

Med denne juicer får du en suveræn juicer, der tilmed er i en prisklasse, hvor mange kan være med, og du behøver absolut ikke at sprænge budgettet. Denne juicer fra Bosch har en stærk motor på 700 watt, og maskinen kan presse både frugter og grøntsager, da juiceren kommer med et ekstra stort påfyldningsrør på 73 mm. Dette betyder også, at du kan anvende hele frugter og grøntsager i juiceren.

Denne saftpresser har to hastighedsindstillinger, og den står stabilt på bordet ved hjælp af de skridsikre gummifødder. Filterkurven i denne juicer er fremstillet i rustfrit stål, hvilket giver en bedre juiceekstrakt. Denne juicer er desuden yderst sikker at anvende, idet maskinen kun starter, når alle dele er monteret korrekt, og den stopper automatisk, hvis delene åbnes under brug. Dette betyder, at der praktisk talt ingen risiko for skader er.

Rengøring er også super nem, idet størstedelen af tilbehøret kan gå i opvaskemaskinen, og selve saftpresseren kan du blot tørre af med en fugtig klud.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en kraftfuld juicer, der ikke sprænger dit budget. Med denne juicer kan du hurtigt og nemt lave sunde juice.

#2 Philips – Viva Collection Juicer – HR1855/70

Philips - Viva Collection Juicer - HR1855/70

Fremhævede egenskaber

 1. Stort påfyldningsrør
 2. Kan presse hele frugter og grøntsager
 3. Hurtig rengøring på under ét minut

Produktdetaljer

Med Philips Viva juiceren kan du presse op til to liter juice på én gang. Det kan være svært at få nok frugt og grønt i løbet af dagen – med denne juicer er det lige blevet endnu nemmere. Nu kan du lave både grøn juice og frugt juice til hele familien i løbet af ingen tid. Juiceren er designet med henblik på at gøre det så nemt som muligt at lave friske juice.

Denne juicer har et stort påfyldningsrør, så den kan sagtens presse hele frugter og grøntsager. Dette betyder, at du ikke behøver at skære frugt ud først. Derudover sikrer juicerens design og de glatte overflader, at rengøringen kan klares på under ét minut. De aftagelige dele tåler opvask. Så er der ingen undskyldning for ikke at lave en opkvikkende juice hver morgen.

Derfor skal du købe produktet

Du skal investere i denne juicer, hvis du er på udkig efter en god juicer til rimelige penge. Her får du en juicer, der kan klare alle frugter og grøntsager.

#3 Sage SJE 530 BSS The Nutri Juicer Cold Plus

Sage SJE 530 BSS The Nutri Juicer Cold Plus

Fremhævede egenskaber

 1. Fremragende juicer af høj kvalitet
 2. Cold Spin teknologi
 3. Kan håndtere både hårde grøntsager og frugter samt bløde

Produktdetaljer

Hvis du er på udkig efter en helt exceptionel juicer, så er denne juicer fra Sage lige noget fra dig. Denne juicer laver juice i særklasse, og du vil føle dig inspireret til at lave friskpresset juice morgen efter morgen. Denne juicer har et nyt og unik pladsbesparende design, så du kan udnytte din bordplads bedst muligt.

Juiceren kommer med et 88 mm ekstra bredt påfyldningsrør, så du har mulighed for at juice frugter og grøntsager uden først at skulle skære ingredienserne ud. Juiceren har flere smarte funktioner, såsom Cold Spin teknologi. Cold Spin teknologien tillader juicen at strømme igennem et italiensk fremstillet meshfilter. Dette sikrer, at temperaturen ikke stiger, mens du juicer. Juiceren har to hastighedsindstillinger, og den kan klare både bløde og hårde grøntsager og frugter.

Du kan lave op til 2 liter juice, der kan holde sig i op til 3 dage i køleskabet.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du har budgettet til det, er denne juicer virkelig pengene værd. Med denne juicer har du mulighed for at lave god juice morgen efter morgen.

#4 Braun Multiquick 5 J500 – Juicer

Braun Multiquick 5 J500

Fremhævede egenskaber

 1. Kompakt juicer
 2. 900 watt
 3. 75 mm rød

Produktdetaljer

Med denne juicer fra Braun får du en allround god juicer, så du kan lave sund juice hver dag. Det er en effektiv juicer på 900 watt, der desuden er udstyret med et 75 mm rør til hele frugter og grøntsager. Med denne juicer kan du lave et glas juice på blot 15 sekunder. Juiceren har to hastigheder og er nem at rengøre.

Derfor skal du købe produktet

Du skal investere i dette produkt, hvis du gerne vil have en god juicer til rimelige penge. Du kan med denne juicer producere juice på ingen tid.

#5 Severin 3571 Slowjuicer

Severin 3571 Slowjuicer

Fremhævede egenskaber

 1. Stille vekselmotor
 2. Lav hastighed på 45 omdr./min
 3. Bevarer vitaminer og mineraler i juiceren

Produktdetaljer

Med denne slow juicer fra Severin får du en suveræn slow juicer, der tilmed ikke sprænger budgettet. Med denne juicer kan du nyde en vitaminfyldt juice. Juiceren har et slank design, der kombineres med flere funktioner, hvilket gør denne juicer til et must for alle, der elsker frugt og grønt.

Juiceren er udstyret med en stille vekselmotor og har en lav hastighed på 45 omdrejninger i minuttet. Dette giver dig mulighed for at udtrække så meget saft som muligt fra frugten.

Teknologien i en slow juicer sørger for, at vitaminer og mineraler samt enzymer bevares. Denne juicer kan også lave sorbet af frosne bær, og du har også mulighed for at lave syltetøj eller din egen pizzasauce i juiceren. Juicebeholderen har en kapacitet på 1 liter, mens restbeholderen har en kapacitet på 1,3 liter.

Juiceren har aftagelige dele, der sikrer en nem og hurtig rengøring. De aftagelige dele tåler opvaskemaskine.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du er på udkig efter en slow juicer. Denne hører bestemt til blandt vores favoritter i vores slowjuicer test, og så er det tilmed en forholdsvis billig slowjuicer.

#6 Omega MM702 MegaMouth Slow Juicer

Omega MM702 MegaMouth Slow Juicer

Fremhævede egenskaber

 1. Ekstra bredt påfyldningsrør
 2. Kraftig motor med 60 omdrejninger i minuttet
 3. Smart dryp-stop funktion

Produktdetaljer

Her får du den absolut bedste slowjuicer på markedet. Her får du en effektiv slowjuicer med et ekstra bredt påfyldningsrør med en diameter på 76 mm. Med denne juicer har du mulighed for at køre selv store og hårde frugter igennem. De lave omdrejninger sikrer samtidig, at dine frugter og grøntsager presses effektivt, så du får mest muligt uden af dem.

Juiceren har en standard filtersi, der laver en perfekt juice. Derudover følger der ekstra filterskærme med, der kan bruges til nøddesmør, babymos eller sorbetis. Dette gør, at du ikke bare får en slow juicer, men en multi køkkenmaskine.

Juiceren har desuden en smart dryp-stop funktion, der både sikrer, at du undgår spild på køkkenbordet, og at juicen blandes godt sammen.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne frugtpresser, hvis du gerne vil have det bedste af det bedste, når du skal lave din juice.

#7 Kenwood KAX720PL Slow juicer

Kenwood KAX720PL Slow juicer

Fremhævede egenskaber

 1. Fremragende slowjuicer
 2. Kan klare både hårde og bløde frugter
 3. Dryp-stop funktion

Produktdetaljer

Hvis du drømmer om en lækker juice hver morgen, er dette en af de bedre slow juicere på markedet. Denne kraftige slow juicer kan klare både frugt og grønt, og du bevarer de fleste vitaminer i frugterne og grøntsagerne, når du bruger denne slow juicer. Juiceren har aftagelige dele, der nemt kan komme i opvaskemaskinen. Juiceren har en smart dryp-stop funktion, der gør, at juiceren ikke spilder.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne slowjuicer, hvis du gerne vil have velsmagende juice hver morgen. Med denne saftpresser kan du få nærende juice hver dag. Dette produkt hører også til blandt de mere prisvenlige slow juicere på markedet, og i denne slowjuicer test hører den til blandt de bedste.

#8 Magimix Expert 3 Black/Chrome Juicer

Magimix Expert 3 Black/Chrome Juicer

Fremhævede egenskaber

 1. Effektiv saftpresser
 2. Ekstra stor tragt
 3. Citruspresser til at udtrække saft uden kerner

Produktdetaljer

Med denne saftpresser får du en virkelig effektiv saftpresser, der producerer frisk, koldpresset juice på ingen tid. Maskinen kan klare både bløde og hårde frugter og grøntsager. Derudover har saftpresseren en citruspresser, der udtrækker saft uden kerner.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du har budgettet til at bruge lidt flere penge på din nye saftpresser. Her får du en virkelig god maskine, der laver lækker juice.

#9 Philips Avance HR1919/70

Philips Avance HR1919/70

Fremhævede egenskaber

 1. Kom nemt af med frugtkød
 2. 1000 watt
 3. Dryp-stop og QuickClean

Produktdetaljer

Med denne juicemaskine kan du nemt lave din egen juice. Du får her en maskine, der klemmer hver eneste dråbe ud af frugten og grøntsagerne. Dette er takket være konceptet med sien, der er placeret på hovedet. Juiceren har også et ekstra stort påfyldningsrør på 80 mm, hvilket betyder, at du kan presse selv store frugter, såsom æbler, gulerødder og sukkerroer.

Juiceren er desuden nem at rengøre takke være QuickClean-teknologien. Ja, faktisk er det eneste, du skal gøre at skylle delene, fordi der er en funktion for forhåndsrengøring samt en polerende QuickClean-si.

Juiceren er desuden den første centrifugal juicer med funktion til forhåndsrengøring på markedet. Når du hælder vandet i stopperen, laver du et springvand i apparatet, som renser uønskede fibre fra låget. Dette gøre sien nemmere at rengøre.

Derudover er det nemt at komme af med frugtkød med juiceren, selv hvis du har meget frugtkød. Juiceren har nemlig en beholder særligt til frugtkød. Beholderen er desuden nem at rengøre.

Juiceren har også dryp-stop funktion, der sikrer, at juiceren ikke drypper. Dryp-stop tuden er ganske nem at rengøre – ja faktisk, kan du blot putte den i opvaskeren. Faktisk kan alle aftagelige dele komme i opvaskeren, så det er let som en leg at gøre juiceren ren.

Derfor skal du købe produktet

Du skal investere i dette produkt, hvis du gerne vil havde mulighed for at lave en god mængde juice, og du gerne vil have en juicer med gode funktioner, men der samtidig ikke sprænger budgettet fuldstændigt.

#10 Witt by Kuvings C9600 S Slow Juicer sølv

Witt by Kuvings C9600 S Slow Juicer sølv

Fremhævede egenskaber

 1. Op til 30% mindre frugtkød end tidligere
 2. Bedre til grøntsager
 3. Testvinder i Berlingske

Produktdetaljer

Her får du atter en virkelig god slowjuicer. Faktisk har denne vundet en slowjuicer test i Berlingske, og det er ikke uden grund. Du får her klar juice med minimal frugtkød. Derudover bevares alle vitaminerne fra frugten og grøntsagerne, og du får 30% mindre frugtkød end tidligere takket være et nyt patenteret si- og skruesystem. Systemet larmer desuden mindre, og det er bedre til friske grøntsager.

SmartLåget giver dig mulighed for at blande din friskpresset juice direkte i maskinen, og du kan nemt lukke låget igne efter servering. Maskinen er nem at rengøre, og der følger et smart rengøringsværktøj med, så du nemt kan rense sien.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en virkelig god juicer. Du skal dog også være villig til at bruge lidt flere penge på produktet. Til gengæld får du et produkt, der har vundet en juicer test.

Hvad skal man overveje, inden man vælger saftpresser?

Der findes mange forskellige juicere på markedet, der kværner frugter, så du får en friskpresset juice. Derfor kan det være svært at vælge saftpresser.

Først og fremmest bør du overveje, om du gerne vil have en almindelig saftpresser eller en slow juicer. En slow juicer bevarer flere næringsstoffer. Du bør også tage stilling til, hvad dit budget er, da der findes juicere i alle prisklasser. Du bør også overveje, om du har det fint med at skulle skære alle ingredienser i mindre stykker, inden du juicer, eller du gerne vil have en maskine, hvor du kan putte hele frugter i.

Du kan også overveje, hvor nem juiceren skal være at rengøre. Nogle juicere er super nemme at rengøre, mens andre godt kan tage lidt længere tid. Hos nogle kan alle de aftagelige dele komme i opvaskeren, mens de hos andre ikke kan.

Forskel på juicer og slow juicer?

En traditionel saftpresser kaldes også for en centrifugal juicer. En centrifugal juicer udvinder saften ved at slynge frugter og grøntsager gennem fine rasper ved en høj hastighed – som regel omkring 10-20.000 omdrejninger i minutter.

Slow juicere udvinder derimod saften ved hjælpe af en eller to langsomt roterende snegle, der ville presse saften ud. Her er omdrejningerne på 50-100 i minutter. Dette betyder, du bevarer vitaminer og mineraler, såsom c vitamin og a vitamin, langt bedre.

Alle juicere kan give en forfriskende juice, men der er forskel på, hvor mange c vitaminer og lignende, der bevares alt afhængigt af juiceren.

Hvilke egenskaber bør en god juicer have?

Den bør være forholdsvis effektiv, og du bør kunne drikke juicen med det samme. Derudover bør juiceren bevare så mange næringsstoffer som muligt fra frugten og grøntsagerne. Vi synes også, at en god saftpresser bør være nem at rengøre, idet ingen har lyst til at skulle bruge oceaner af tid på at skulle rengøre maskinen efter brug – dette gør blot, at du ender med at bruge den mindre. Det er en klar fordel, hvis alle delene kan gå i opvaskeren.

Juiceren skal selvfølgelig også gerne kunne klare forskellige frugter og grøntsager, så du kan lave lige den juice, du har lyst til.

Får man alle vitaminer i juicen?

Det kommer an på din saftpresser. En slow juicer bevarer mineraler og vitaminer bedst. Der vil dog altid gå nogle vitaminer tabt, når du presser juice. Men nogle maskiner er bedre til at bevare næringsstoffer end andre.

Grøntsager eller frugt?

Grøntsager vil nok være at foretrække, idet du skal bruge forholdsvis store mængder frugt og grønt for at lave juice. Hvis du derfor udelukkende bruger frugt, får du et ret højt indtag af frugtsukker på ganske kort tid.

Du kan også sagtens blande frugt og grønt. Eksempelvis er en juice med appelsin, gulerod og ingefær enorm lækker. Det kan generelt godt være lidt hardcore at drikke ren grøntsagsjuice, men det er selvfølgelig vældig sundt, men et æble eller to til at give lidt sødme er nu meget lækkert.

Hvad er den bedste slow juicer?

Der er mange rigtig gode slow juicere, men Witt by Kuvings C9600 S Slow Juicer sølv hører klart til blandt de bedste.

Hvad er forskellen på en juicer og en saftpresser?

Det er egentlig bare det engelske og det danske ord. Der er derimod forskel på en juicer/saftpresser og en slow juicer.

Hvorfor vælge slow juicer?

Du skal vælge en slow juicer, hvis du gerne vil have så mange næringsstoffer som muligt ud af dine frugter og grøntsager.

FAQ

Hvad er den bedste juicer?

Der findes rigtig mange gode på markedet, men Sage SJE 530 BSS The Nutri Juicer Cold Plus nmå klart høre til blandt de bedste.

Kan man få for meget juice?

Ja, det kan man godt. Juice indeholder en del frugtsukker, og som med alt andet skal det selvfølgelig drikkes med måde. Juice er bestemt sundt og lækkert, men en sund og varieret kost er vigtigt, og den bør indeholde mere end blot juice (eller for store mængder juice).

Om forfatteren

Hvilke produkter tester vi?

Kasper er en erfaren del af teamer hos Testbutler.dk, hvor han specialiserer sig i at skabe indhold, der er både informativt og letforståeligt.

Kasper har en passion for at hjælpe forbrugerne med at træffe velinformerede beslutninger, og det skinner igennem i hans dybdegående produktanmeldelser og guides.

Fra køkkenudstyr til personlig pleje, Kasper sørger for, at læserne får de mest præcise og nyttige oplysninger for at forbedre deres dagligdag.