Bedste pastamaskine test guide - 1

Bedste pastamaskine test guide (2024) – Bedst i test af manuelle pastamaskiner

Skal den stå på hjemmelavet pasta til aftensmad? Der er simpelthen intet, der slår frisklavet pasta, hvis du skal byde gæsterne eller familien på italiensk mad. I denne pastamaskine test, har vi taget et kig på 10 pastamaskiner, så du kan finde den bedste pastamaskine til dine behov.

Hvilke produkter er med i bedste pastamaskine bedst i test

 1. Marcato Atlas 150 original pastasæt
 2. Marcato Atlas 180 Original pastamaskine
 3. GEFU Køkkenmaskine Pastamaskine PERFETTA Brilliante
 4. Ariete Pasta maker
 5. Mareld Pastamaskine & Ravioliværktøj
 6. Funktion – Pastamaskine
 7. Marcato – Ampia 150 Original Pastamaskine
 8. Italiensk Pastamaskine med tilbehør
 9. KÜCHENPROF Pastamaskine PASTACASA stål
 10. Westmark Pastamaskine

#1 Marcato Atlas 150 original pastasæt

Marcato Atlas 150 original pastasæt

Fremhævede egenskaber

 1. Sæt med fem dele til frisk pasta
 2. Lav lækker hjemmelavet pasta
 3. Medfølgende drejearm og bordbeslag

Produktdetaljer

Med denne pastamaskine får du et sæt, der indeholder fem af Marcatos mest populære produkter til at lave hjemmelavet pasta. Sættet indeholder Atlas 150 pastamaskinen, der giver dig mulighed for at lave pasta til lasagne, fettuccine og tagliolini.

Sættet indeholder også en valse, du kan bruge til at lave spaghetti og en valse, du kan bruge til at lave ravioli (fyldt pasta). Med til maskinen medfølger også en drejearm og et bordbeslag. Du kan fastgøre bordbeslaget til bordplader med en tykkelse på op til 8 cm.

Med dette sæt får du alt, du skal bruge for at lave lækker hjemmelavet pasta. Rigtig god fornøjelse!

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne pastamaskine, hvis du gerne vil have en god pastamaskine, der giver dig mulighed for at kunne servere frisk pasta for alle dine gæster. Pastamaskinen ligger i den lidt dyrere ende, når det kommer til pastamaskiner, men den er absolut pengene værd.

#2 Marcato Atlas 180 Original pastamaskine

Marcato Atlas 180 Original pastamaskine

Fremhævede egenskaber

 1. Lav lækker pasta derhjemme
 2. Indeholder bordbeslag, der holder maskinen fast
 3. Produceret i Italien

Produktdetaljer

Står den på lækker italiensk mad i aften? Så skal du overveje at investere i denne maskine, så du kan lave den lækreste pasta derhjemme. Her får du en af de absolut bedste pastamaskiner på markedet. Du får den originale variant af Marcatos pastamaskine Atlas 180, hvilket gør, at du altid har mulighed for at lave lækker, frisk pasta i dit eget køkken.

Med denne maskine får du alt, du skal bruge for at kunne lave pasta som lasagne, spaghetti og fettuccine. Du har også mulighed for at variere tykkelsen af pastaen ved at indstille på maskinen. Der medfølger et bordbeslag, der sikrer, at maskinen holdes fast på bordet, så den ikke smutter, når du bruger den.

Hvis du ikke gider at dreje pastaen manuel, kan du købe en Atlas motor til din pastamaskine – så bliver det ikke meget nemmere at lave pasta derhjemme.

Derfor skal du købe produktet

Dette er en af vores favorit pastamaskiner i vores pastamaskine test. Hvis du gerne vil have en af de bedste pastamaskiner på markedet, må dette siges at være en af dem. Dette er virkelig toppen af poppen, og du vil kunne lave skøn pasta, lige når du har lyst.

#3 GEFU Køkkenmaskine Pastamaskine PERFETTA Brilliante

GEFU Køkkenmaskine Pastamaskine PERFETTA Brilliante

Fremhævede egenskaber

 1. Lav din egen pasta
 2. Skridsikker base
 3. Lav taglioni, tagliatelle og lasagneplader

Produktdetaljer

Med denne pastamaskine kan du lave lækker pasta derhjemme. Hvis du elsker at tage på italiensk restaurant, eller du drømmer dig til skøn pasta i Toscana, kan du bringe Italien hjem til dig selv med denne pastamaskine. Her har du mulighed for at lave taglioni, tagliatelle og lasagneplader. Pastamaskinen fra Gefu har en skridsikker base, så maskinen ikke smutter.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne pastamaskine, hvis du gerne vil have en af de bedste pastamaskiner i vores pastamaskine test. Her får du en virkelig god pastamaskine, så du altid har mulighed for at byde dine gæster på god pasta.

#4 Ariete Pasta maker

Ariete Pasta maker

Fremhævede egenskaber

 1. Lav ægte, italiensk pasta
 2. Nem at betjene af alle
 3. 10 niveauer af tykkelse på pastaen

Produktdetaljer

Med denne pastamaskine fra Ariete kan du lave den lækreste pata. Denne pastamaskine gør det nemt for alle at lave frisk pasta, som var det lavet i Italien. Pastamaskinen har hele 10 indstillinger, hvilket giver dig mulighed for at lave pasta med 10 forskellige tykkelser. Det giver dig rig mulighed for at lave forskellige typer pasta, så du kan få lige den pasta, du har lyst til.

Pastamaskinen er nem at betjene af alle, så hvis du er ny til at lave pasta, er dette en perfekt maskinen til dig. Har du allerede erfaring med at lave pasta, vil du også elske denne maskine.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du elsker pastaretter og italiensk mad, er dette lige pastamaskinen for dig. Du får her en rigtig god pastamaskine, der er rigtig nem at betjene, så selv hvis du er ny til at lave pasta, vil du kunne lave rigtig god pasta med denne maskine.

#5 Mareld Pastamaskine & Ravioliværktøj

Mareld Pastamaskine & Ravioliværktøj

Fremhævede egenskaber

 1. Alt til hjemmelavet pasta
 2. God og lækker mad på ingen tid
 3. God til både båndpasta og ravioli

Produktdetaljer

Uanset om du gerne vil imponere dine gæster, eller du bare gerne vil spise en lækker middag med familien, er hjemmelavet pasta altid en god idé. Dette sæt fra Mareld indeholder både Mareld-pastamaskinen og Marel-raviolisættet, så du har alt hvad du skal bruge for at komme godt i gang med at lave pasta.

Pastamaskinen har hele ni indstillinger for tykkelse, så du kan lave dine favoritpasta. For det allerbedste resultat anbefales det, at du arbejder med dejen to til tre gange på hver indstilling, fra den tykkeste til den tyndeste. Når du har rullet dejen ud, kan du vælge, om det skal skæres til båndpasta, såsom tagliatelle, pappardelle og fettuccine, eller om du vil bruge en af ​​raviolipresserne og lave fyldt pasta.

Når du har styr på fyldet til din ravioli, skal du forsegle pastaen med en af de to pressere. Du kan eksperimentere og finde den perfekte opskrift. Hvis du mangler lidt inspiration, er ricotta og spinat lækkert eller mozzarella og soltørret tomat superlækre bud.

Med til maskinen medfølger også en bordklemme, så maskinen ikke skrider, når du arbejder med den. Når du skal rengøre maskinen, skal du blot tørre den over med en fugtig klud. Raviolipresseren og dejskæren skal vaskes i hånden. Det anbefales at tørre dem med det samme, så de holder sig pæne i så lang tid som muligt.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne pastamaskine, hvis du gerne vil have en rigtig god og effektiv pastamaskine. Dette må klart siges at være en af de bedste pastamaskiner i vores pastamaskine test.

#6 Funktion – Pastamaskine

Funktion - Pastamaskine

Fremhævede egenskaber

 1. Nem rengøring
 2. Lav din egen frisk pasta
 3. Billig pastamaskine

Produktdetaljer

Med denne pastamaskine fra Funktion kan du nemt lave din egen lækre pasta, lige præcis som du gerne vil have den. Så kan du bare invitere dine gæster på din egen lækre pasta.

Maskinen er nem at rengøre, når du er færdig. Du skal blot rengøre den med en blød børste eller en træpind, og så er den klar til brug igen.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne pastamaskine, hvis du gerne vil have en billigere model, der ikke sprænger budgettet, men som samtidig er god.

#7 Marcato – Ampia 150 Original Pastamaskine

Marcato - Ampia 150 Original Pastamaskine

Fremhævede egenskaber

 1. Tidløst design
 2. Kan bruges til tre pastaformer
 3. Maksimal bredde på 150 mm

Produktdetaljer

Du får her den originale Marcato pastamaskine, der har et tidløst og enkelt design. Denne skønne pastamaskine kan bruges til at tilberede tre forskellige former for pasta: lasagne, fettuccine og tagliolini.

Hvis du drømmer om italiensk mad, er denne pastamaskine et must-have i køkkenet. Hvis du ønsker større pastaformer, giver Ampia 150 dig mulighed for at lave pastaplader og lasagneplader med en maksimal bredde på 150 mm.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne pastamaskine, hvis du gerne vil have en pastamaskine i et elegant og tidløst design.

#8 Italiensk Pastamaskine med tilbehør

bedste pastamaskine 8

Fremhævede egenskaber

 1. God og kraftig kvalitet
 2. 3 forskellige typer valser
 3. Fugtig klud

Produktdetaljer

Med denne pastamaskine får du en maskine god og kraftig kvalitet. Denne italienske pastamaskine er udstyret med tre forskellige typer valser, så man både kan lave pastaplader til lasagne og ravioli. Der er også varsler til at lave tagliatelle og tagliolini.

Pastamaskinen er nem at rengøre efter brug og skal blot tørres af med en fugtig klud – du bør ikke rengøre den under rindende vand.

Derfor skal du købe produktet

Du får her en rigtig fin pastamaskine, der giver dig mulighed for at lave tre forskellige slags pasta, så du kan lave lige det, du er i humør til.

#9 KÜCHENPROF Pastamaskine PASTACASA stål

kuechenprof pastamaskine test

Fremhævede egenskaber

 1. Lav din egne lasagneplader, fettucine eller tagliolini 
 2. Står godt fast på bordet
 3. Mulighed for 1-7 tykkelseindstillinger

Produktdetaljer

Med denne pastamaskine kan du nemt lave din egen pasta til eksempelvis lasagne, tagliolini eller tagliatelle, og med syv forskellige indstillinger for tykkelser, kan du få pastaen lige, som du ønsker. Maskinen står godt fast på bordpladen takket være dens gummifødder.

Du kan ganske nemt rengøre maskinen ved blot at køre et stykke køkkenrulle igennem maskinens ruller.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en god pastamaskine, er denne maskine et godt bud. Den er også ideel til dig, der ønsker nem rengøring af maskinen efter brug.

#10 Westmark Pastamaskine

WMF Coup Æggekoger

Fremhævede egenskaber

 1. Få frisklavet pasta på kort tid
 2. Står solidt og sikkert på bordet
 3. Nem at bruge og rengøre

Produktdetaljer

Du får her en klassisk pastamaskine, der er ideel til at lave tagliatelle, tagliolini eller lasagne helt fra bunden, så du kan byde dine gæster på lækker italiensk mad. Maskinen er nem at bruge, og du kan på kort tid få frisk pasta, nøjagtig som du kender det fra Italien og de gode italienske restauranter herhjemme.

Du har fin mulighed for at justere bredde og tykkelse på dejen, så du kan få lige præcis den pasta, som du gerne vil have. Takket være den lette betjening af maskinen vil du hurtigt elske at have denne køkkenmaskine i hjemmet, og du vil garanteret ikke gå tilbage til tør pasta.

Du kan fastsætte pastamaskinen på bordpladen, hvilket giver en sikker betjening. Bunden har en gummibelægning, hvilket gør, at maskinen står solidt fast under brug. Maskinen er nem at adskille, når det er tid til at gøre den ren.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en mere budgetvenlig pastamaskine, må dette siges at være en af de bedste i vores pastamaskine test. Du får her en rigtig fin pastamaskine, der kan det, den skal, og som samtidig ikke sprænger budgettet.

Er det værd at investere i en pastamaskine?

Hvis du elsker pasta, og du godt kan lide at lave mad, så er en pastamaskine helt klart værd at investere i. Du kan få manuelle pastamaskiner og elektriske pastamaskiner, afhængig af hvad du foretrækker. Men uanset hvad du vælger vil du kunne laver lækker pasta derhjemme.

Frisk pasta er altså bare rigtigt lækkert, og det tager dine pastaretter til et nye niveau. Jovist, er tør pasta fra supermarkedet helt fint, men det er ikke helt det samme som at spise frisklavet ravioli i Toscana. Med en pastamaskine kan du altid lave god pasta derhjemme, der smager af Italien.

Så ja, hvis du er en pastaelsker, du går op i kvalitetsmad, og du rent faktisk kan lide at lave mad, så er en pastamaskine et must-have i køkkenet. Derudover er pastamaskiner faktisk ikke så dyre, som du måske går og tror. I forhold til mange andre køkkenmaskiner er pastamaskiner en del billigere. I vores pastamaskine test finder du pastamaskiner til under 400 kroner, og du kan få rigtig mange pastamaskiner i høj kvalitet for under 1.000 kroner.

Er du træt af færdiglavet pasta? Sådan vælger du den bedste pastamaskine

Hvis du har tænkt dig at investere i en pastamaskine, er der naturligvis nogle ting, du bør overveje, inden du farer ud og køber den første den bedste pastamaskine, du møder på din vej. Der findes nemlig rigtig mange forskellige pastamaskiner på markedet, og det er vigtigt, at du vælger den pastamaskine, der passer bedst til dig. Med 10 muligheder i vores pastamaskine test er der helt sikkert også én, der passer til dine behov.

Her er nogle af de overvejelser, du med fordel kan gøre dig, når du skal vælge en pastamaskine, så du får valgt den helt rigtige til netop dine behov i vores pastamaskine test.

 • Vil du gerne have en manuel pastamaskine eller en elektrisk pastamaskine? Med en manuel pastamaskine skal du selv dreje på maskinen, når du skal lave din pasta, hvilket selvfølgelig er en smule langsommere, og det kræver lidt mere en af dig. Med en elektrisk pastamaskine vil dette arbejde klares af maskinen. Dette gør, at mange gerne vil have en elektrisk pastamaskine. På den anden side mener nogle, at en elektrisk pastamaskine ikke er lige så autentisk som en manuel pastamaskine. Det er altså i sidste ende en smagssag.
 • Hvor mange forskellige slags pastaer vil du gerne kunne lave? Skal du kunne lave fyldt pasta/ravioli, eller har du blot behov for at lave én slags pasta? Du kan få maskiner, der kan lave mange forskellige slags pastaer, og du kan få pastamaskiner, der blot kan lave et par forskellige slags pastaer. Hvis du virkelig gerne vil eksperimentere med forskellige slags pasta, så bør du helt klart overveje at investere i en af de pastamaskiner, der kan lave mange forskellige slags pasta.
 • Har du behov for at kunne justere tykkelse og bredde på dejen/pastaen? Også her har forskellige pastamaskiner forskellige muligheder, så vælg en model, der passer til dine behov.
 • Går du meget op i design? I så fald kan du overveje at vælge en pastamaskine i et design, der passer til din stil. Mange pastamaskinner kommer i et minimalistisk og simpelt design i rustfrit stål, der passer flot ind i de fleste køkkener.
 • Hvad er dit budget? Du skal naturligvis også tage stilling til, hvad dit budget er. Som tidligere nævnt hører pastamaskiner ikke til blandt de dyreste køkkenmaskiner, men du kan få både dyrere og mere budgetvenlige maskiner, så vælg en, der passer til både dine behov og dit budget.

Er en pastamaskine nem at vedligeholde og rengøre?

Ja, de fleste kan tørres over med en klud og er meget nemme at rengøre efter brug. På nogle modeller kan du også køre et stykke køkkenrulle igennem maskinen for at rengøre den. Nogle pastamaskiner kan også skilles ad, så du kan vaske de forskellige dele af i hånden. På de fleste modeller har delene ikke godt af at komme i opvaskeren. Husk selvfølgelig altid at læse på lige præcis din pastamaskine, så du rengør den korrekt.

FAQ

Bør man vælge ene elektrisk eller manuel pastamaskine?

Det afhænger af, hvad du foretrækker. En manuel pastamaskine er en smule mere autentisk, men elektriske pastamaskiner er noget nemmere at arbejde med end manuelle pastamaskiner. I sidste ende er det smag og behag.

Er hjemmelavet pasta sundere?

I forhold til kalorier er det ikke sundere, men du får pasta af helt naturlige ingredienser uden tilsætningsstoffer eller noget som helst, og du har fuld kontrol over, hvilke ingredienser der kommer i din pasta.

Hvilke materialer kan man finde pastamaskiner i?

Pastamaskiner er som regel lavet i rustfrit stål.

Om forfatteren

Hvilke produkter tester vi?

Kasper er en erfaren del af teamer hos Testbutler.dk, hvor han specialiserer sig i at skabe indhold, der er både informativt og letforståeligt.

Kasper har en passion for at hjælpe forbrugerne med at træffe velinformerede beslutninger, og det skinner igennem i hans dybdegående produktanmeldelser og guides.

Fra køkkenudstyr til personlig pleje, Kasper sørger for, at læserne får de mest præcise og nyttige oplysninger for at forbedre deres dagligdag.