Bedste glattejern test

Bedste glattejern 2024 – Guide oversigt og sammenligning af top 10 glattejern bedst i test

Vi har her lavet den bedste glattejern test guide – produkter der både kan bruges til langt eller kort hår, hvad enten det er tykt eller tyndt, om du krøller eller allerede fladt hår, er med og bliver vurderet, sammenlignet og testet.

Det er ikke mange af os, der er født med smukt glat, blankt hår eller store, bløde krøller fra naturens side. Heldigvis har nogle kloge mennesker opfundet et smart værktøj, der gør at man kan snyde sig til ens drømmefrisurer: Glattejernet. Men hvilket et skal du vælge? Er du i tvivl? Fortvivl ej.

Du kan finde det bedste glattejern for dig og dit hår her i denne artikel test guide.

Og til sidst artiklen slutter vi af med at give dig nogle tips og tricks til, hvordan du kan få det optimale ud af dit glattejern og din styling – også så du slipper for alvorlige varmeskader.

Hvilke produkter er med i denne Glattejern bedst i test guide:

 1. ghd The Original Classic Styler (Testvinder)
 2. Cloud Nine Micro Iron
 3. ghd Platinum+ Styler Black
 4. ghd V Gold Classic Mini Styler
 5. Remington Glattejern PROluxe S9100
 6. OBH Nordica Glattejern Björn Axén Straight & Curl 3099
 7. HH Simonsen Infinity Salon Pro Styler
 8. Cloud Nine C9 Touch Iron
 9. Cloud NineOriginal Iron
 10. Philips Glattejern Straightener – HP8372/00

#1 ghd The Original Classic Styler

GHD Classic iv styler

Fremhævede egenskaber

 1. Kan lave krøller, bølger og volume
 2. Afgiver negative ioner
 3. Kan bruges i stikkontakter verden over

Produktdetaljer

 • Indbygget sleep-mode
 • 185 grader
 • Keramiske varmeplader

Derfor skal du købe ghd The Original Classic Styler

Ghd er en absolut klassiker, når vi taler glattejern, og det er det ikke uden grund. Med et lækkert design, giver det dig mulighed for at style håret, som du ønsker det, hvad enten der er tale om at glatte og krølle håret, eller om du ønsker mere volume – dette glattejern klarer det hele.

Med Ghd’s unikke negative ion teknologi sørger det også for, at dit hår ikke bliver offer for statisk elektricitet, og de keramiske varmeplader giver dig et smuk glat og glansfuldt hår. Og du skal ikke vente i lang tid på at komme i gang.

Ghd The Original Classic Styler opnår nemlig den optimale temperatur på 185 grader på ingen tid. Glattejernet fortæller dig, at temperaturen er nået ved at blinke konstant. Det vil sige, at det fortæller dig, hvornår du kan begynde med at bruge jernet, så det ikke er for koldt, når du går i gang.

På den måde er dit hår bedst beskyttet imod skader og slidtage, når du skal glatte håret.

#2 Cloud Nine Micro Iron

Cloud Nine Micro Iron

Fremhævede egenskaber

 1. God til kort hår og pandehår
 2. 85 grader
 3. Praktisk størrelse

Produktdetaljer

 • Mini-glattejern
 • 2,5 meter lang ledning
 • Automatisk sleep mode funktion efter 30 minutter

Derfor skal du købe Cloud Nine Micro Iron

Dette mini-glattejern fra Cloud Nine, er måske ikke et du har hørt om før, men vi kan love dig for, at det glatter dit hår yderst godt – isæt hvis du har pandehår eller kort hår! Det er nemlig lavet af de samme mennesker, som står bag Ghd.

Cloud Nine Micro Iron får fat i alle de korte hår, og på grund af de lave varmegrader på max 85 grader, bliver håret ikke skadet, som det kan blive ved høje temperaturer. Det synes vi er meget betryggende og lækkert, da for eksempel pandehår hurtigt kan blive slidt.

Derudover har dette glatterjern keramiske plader og en lang ledning på 2,5 meter. Det er meget luksus i en meget lille glattejern, du får her.

#3 ghd Platinum+ Styler Black

ghd Platinum+ Styler Black

Fremhævede egenskaber

 1. SMART Straightener funktion
 2. Ultra zone teknologi
 3. Ideel til både at glatte og krølle

Produktdetaljer

 • Ergonomisk design
 • 20 sekunders opvarmningsteknologi
 • Sleep mode teknologi efter 30 minutter

Derfor skal du købe ghd Platinum+ Styler Black

Det her glattejern er intet mindre end glattejernet fra fremtiden! Det er nemlig det første glattejern med, hvad Ghd kalder, SMART Straightener funktion.

Imens du bruger glattejernet, så kan denne SMART funktion udregne dit hårs tekstur, tykkelse OG behov. På den måde får dit hår den bedstmulige behandling. Der fik vi herinde et wauw-øjeblikket i denne glattejern test.

Det vil også sige, at du kan bruge det her glattejern, hvad enten du har tyndt eller tykt hår. Og det ikke det eneste, der er fantastisk ved dette glattejern fra Ghd.

Dets ultra zone teknologi, der består af hurtigtænkende sensorer, sørger for, at de 185 grades varme giver en jævn varmefordeling, og en hurtig opvarmning sørger for, at du ikke skal vente længe med at komme i gang. Den kommer hurtigt op på en temperatur på 185 grader, hvis det er det, du ønsker.

På grund af glattejernets ergonomiske design kan du style håret på mange forskellige måder, imens det ligger godt i hånden. Du kan (selvfølgelig) glatte håret, men du kan også skabe både krøller eller bølger, imens glattejernet holder en konstant temperatur.

Hvis du skal vælge et glattejern, der er det niveau ekstra, så er det dette her, du skal vælge. Vi er slet ikke i tvivl om, at dette er et af de bedste glattejern på markedet i dag, og hører derfor i toppen af denne bedst i test guide.

Du vil ikke fortryde at gøre det her glattejern til dit glattejern.

#4 ghd V Gold Classic Mini Styler

ghd V Gold Classic Mini Styler

Fremhævede egenskaber

 1. Strømlinet design
 2. Nano-silver belægning
 3. Perfekt til kortere frisurer

Produktdetaljer

 • Afrundede tromler
 • Sleep mode teknologi
 • Indbygget spændingsomformer

Derfor skal du købe ghd V Gold Classic Mini Styler

Det klassiske Ghd glattejern har fået en opdatering, og ud af det, er der kommet et lækkert glattejern på mere end én måde: Det er et lille glattejern med en keramisk belægning, som Ghd kalder Nano-Silver belægning. Denne belægning giver et ekstra blankt og glansfuldt hår.

Med det her glattejern har Ghd forstået, hvad forbrugerne ønsker at bruge et glattejern til, fordi nu bruger vi det ikke kun til glatning af håret, men vi bruger det også til at lave krøller eller bølger. Derfor har Ghd givet denne optimerede version ekstra afrundede tromler, hvilket betyder, at du kan skabe smukke bølgede krøller mere effektivt – og uden så meget slidtage.

Og netop på grund af dets størrelse, er det her glattejern rigtig godt til dig med kortere hår. Så slipper du får at slås med et kæmpe glattejern, nu hvor det ikke er nødvendigt. Vi siger tak til Ghd for den!

#5 Remington Glattejern PROluxe S9100

REMINGTON Glattejern PROluxe S9100

Fremhævede egenskaber

 1. OPTIheat-teknologi
 2. Temperaturindstillinger op til 230 grader
 3. Glat hår, der holder op til 24 timer

Produktdetaljer

 • Keramisk Ultimate Glide belægning
 • 5 års garanti
 • Pro+ indstilling

Derfor skal du købe Remington Glattejern PROluxe S9100

Her er da tale om et meget smukt og stilfuldt glattejern, der giver, hvad det lover. Nemlig salonresultater – og til nærmest ingen penge.

Dets keramiske varmeplader sørger for, at glatterjernet giver et bedre, ja nærmest optimalt, glid, når du glatter håret. Derudover har glattejernet fra Remingtons også OPTIheat-teknologi, og det vil sige, at det fordeler varmen jævnt ud over begge plader, så du opnår et godt resultat ved kun at køre glattejernet igennem dit hår én gang.

Og som en ekstra feature har dette glattejern forskellige temperaturindstillinger helt op til 230 grader. Det betyder, at du selv har mulighed for at indstille, ved hvilken temperatur dit hår skal glattes ved.

Det er specielt rart, hvis du har fint hår, der ikke kan tåle de helt høje temperaturer, eller hvis du har meget tykt hår, der har brug for de ekstra høje temperaturer.

#6 OBH Nordica Glattejern Björn Axén Straight & Curl 3099

OBH Nordica Glattejern Björn Axén Straight & Curl 3099

Fremhævede egenskaber

 1. Nano-keramisk belægning
 2. 4 varmeindstillinger
 3. Ideel til både at glatte og krølle

Produktdetaljer

 • Hurtig opvarmning
 • Auto sluk
 • 2,8 meter lang ledning

Derfor skal du købe OBH Nordica Glattejern Björn Axén Straight & Curl 3099

OBH Nordic har gjort det igen: De har skabt et produkt, der giver dig det, du ønsker, til perfektion. De keramiske varmeplader glider let gennem håret, så du ikke skal bekymre dig om varmeskader.

Samtidig sørger Nano teknologien for, at dit hår hverken bliver super elektrisk eller kruset.

Som navnet antyder, kan du både glatte og krølle hår med dette glattejern. OBH har nemlig lagt metalbelægningen på ydersiden, hvilket gør det utrolig velegnet til at lave smukke, bløde krøller i håret.

Og så at skåne dig for at brænde dig, så medfølger der fingerbeskyttelse med i pakken.

Hvis du ønsker dig er godt glattejern, der både glatter håret og krøller det, til en billig pris, så er det her et af de bedste glattejern på markedet nu. Og så har den auto sluk – det er da smart!

#7 HH Simonsen Infinity Salon Pro Styler

HH Simonsen Infinity Salon Pro Styler

Fremhævede egenskaber

 1. Ekstra bredde varmeplader på 38 mm
 2. Titanium-coatede varmeplader
 3. Touch-display

Produktdetaljer

 • 3 meter lang ledning
 • 5 års garanti
 • Opvarmet på 5 sekunder

Derfor skal du købe HH Simonsen Infinity Salon Pro Styler

HH Simonsen Infinity Salon Pro Styler er et glattejern i absolut særklasse! Her skal du ikke vente på at glattejernet bliver varmt, for det bliver varmt på fem sekunder, efter du har sat det ind i stikkontakten.

Og det er ikke engang det smarteste ved det her glattejern.

De keramiske plader er belagt med titanium, olie og turmalin, og de giver dermed dit hår et silkeblødt, blankt og skinnende resultat. Selve temperaturen i de keramiske plader kan du styre fra glattejernets touch-display.

Og hvis det ikke er nok til at gøre stylingen af dit hår nemmere, så varmepladerne ekstra bredde, og holder en konstant temperatur.

Så du skal ikke bekymre dig om slidtage, når du glatter håret, hvad enten du har tykt eller tyndt hår. Du bestemmer nemlig selv hvilket temperatur i dit glattejern, der er bedst for dit hår.

#8 Cloud Nine C9 Touch Iron

Cloud Nine C9 Touch Iron

Fremhævede egenskaber

 1. 195 grader
 2. Unikt touch-system
 3. Perfekt til at skabe krøller

Produktdetaljer

 • Automatisk dvale-tilstand
 • 3 meter ledning
 • Roterbar plader

Derfor skal du købe Cloud Nine C9 Touch Iron

Med dette glattejern kan du style dit hår ved 195 grader på et øjeblik. Men hvis du ved, at dit hår ikke kan tåle den form for kraftige temperaturer, kan du med det unikke touch-system justere varmen ved blot at klappe pladerne sammen. Det føles som en sjov lille gimmick, og den virker upåklageligt.

Hvad enten du har tykt, tyndt hår, eller hvis du har farvet håret, så kan du justere temperaturen, så det passer til dit hår. Glattejernet har ultraglatte plader, der indeholder indbyggede mineraler.

Disse mineraler giver dig et glansfuldt resultat, som vi herinde især var begejstrede for! Det vil du også blive, hvis du glatter håret med det her glattejern fra Cloud Nine.

Hvis du vil glatte dit hår, så du får et smukt resultat, der holder hele dagen, så er det her glattejern fra Cloud Nine C9 Touch Iron det rette for dig.

#9 Cloud NineOriginal Iron

CLOUD NINE Original Iron

Fremhævede egenskaber

 1. Banebrydende teknologi
 2. Innovativt design
 3. Giver et perfekt glat resultat hver gang

Produktdetaljer

 • Indbygget termostat
 • Keramiske plader
 • Mellem 100 og 200 grader

Derfor skal du købe Cloud Nine Original Iron

Kan du godt kan lide Cloud Nines glattejern, men du er i tvivl om hvilket et, der skal blive dit? Så er Cloud NineOriginal Iron et rigtig godt bud.

Glattejernet passer perfekt til hverdagens behov for perfekt-stylet hår, der er sundt, stærkt og glansfuldt – et behov vi alle kender til, nå vi skal style håret.

Selvom brugen af et glattejern hver dag kan være slidsomt for håret, sørger Cloud NineOriginal Iron for at skabe minimal skade. De keramiske plader har et indbygget mineral, kendt som Sericite, der forsegler håret og dermed låser fugten inde i håret, hvilket giver dig et smukt skinnende resultat.

Glattejernet har desuden en indbygget termostat, så du kan styre temperaturen mellem 100 og 200 graders varme. På den måde skader du ikke håret unødvendigt.

Et glattejern, der giver dig glat hår og samtidig giver et pleje. Vi kan i hvert fald siger med sikkerhed, at Cloud NineOriginal Iron er et af de bedste glattejern i dag.

#10 Philips Glattejern Straightener – HP8372/00

Philips Glattejern Straightener - HP8372:00

Fremhævede egenskaber

 1. Indbygget fugtighedssensor
 2. Ion teknologi
 3. Varm på 15 sekunder

Produktdetaljer

 • 110 mm plader
 • 3 digitale varmeindstillinger: 150, 175 og 200 grader
 • Bevægelige keramiske varmelegemer

Derfor skal du købe Philips Glattejern Straightener – HP8372/00

Det her er glattejernet, der ikke skader håret. Det lyder måske for godt til at være sandt, men dette glattejern fra Phillips har en indbygget fugtighedssensor, der måler dit hårs fugtighed hele 30 gange i sekundet.

Glattejernet tilpasser så temperaturen i fohold til dit hårs fugtighed, så håret ikke bliver skadet af stylingen. Philips Glattejern Straightener – HP8372/00 har også ion teknologi, der giver dit et skinnende, blankt hår, der ikke kruser eller er elektrisk, fordi ionerne plejer håret og lukkers dets porer.

Dette glattejern har højtydende varmelegemer, der er hurtigere og mere skånsomme end tidligere set. Foruden fugtighedssensoren holder det også en mere konstant temperatur, der vil give dig gode ensartede resultater.

De højtydende varmelegemer i glattejernet vil også give dig mere skånsomme temperaturer, så du kan få nøjagtigt den frisurer, du ønsker dig. Hvad enten du ønsker krøllet hår eller glat hår.

Og nu hvor vi snakker om krøllet hår, så har Phillips gjort noget, vi synes er revolutionerende: Bevægelige keramiske varmelegemer. De sørger for et jævnt tryk, der sikrer imod skader – hvilket er godt, når du snor håret omkring varmelegemerne.

Og til sidst, men ikke mindst, så skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt du har husket at slukke for glattejernet. Glattejernet har nemlig en effektiv autosluk funktion.

Hvad skal jeg overveje, når jeg køber glattejern?

At bruge glattejernet hver dag, kan virkelig skade håret. Hvis du ønsker at bevare håret sundt og glansfuldt, så er det en god idé at gøre dig visse overvejelser, inden du udsætter håret for en kraftig varmebehandling.

Vores bedste råd er, at du først fremmest vælger et glattejern af god kvalitet, med gode keramiske varmelegemer, hvilket alle glattejernene i denne glattejern test er. De gode skåner nemlig håret bedst.

Derefter skal du finde ud af, hvilken hårtype du er og hvilket behov du har for at style håret. På den måde kan du overveje hvilke styles, du ønsker at kunne lave med glattejernet.

Til sidst skal du så kigge på glattejernets brugervenlighed og eventuelle features. For eksempel, har du brug for en længere ledning, autosluk funktion eller temperatur på 185 grader?

Hvilket glattejern skal jeg vælge?

Du skal vælge glattejernet, der passer til dit hår og dine styling-ønsker.

Hvis du har tykt hår eller krøllet hår, så skal du vælge et glattejern, der kan klare høje temperaturer. I vores glattejern test kunne #1 ghd The Original Classic Styler, #6 OBH Nordica Glattejern Björn Axén Straight & Curl 3099, #8 Cloud Nine C9 Touch Iron og #9 Cloud NineOriginal Iron alle kommer op på 185 grader eller derover, hvilket fungerer rigtig godt til tykkere hår.

Hvis du har kort hår eller pandehår, så giver mini-glatterjernene de bedste resultater, fordi de er nemmere at håndtere, og de kan ikke komme så højt op i temperatur. Det vil sige, at du skader ikke håret særlig kraftigt. I denne test var #2 Cloud Nine Micro Iron og #4 ghd V Gold Classic Mini Styler optimale til de korte frisurer.

Har du fladt hår, men ønsker de smukke bølgede krøller, som man se i nærmest alle film og tv-serier, så har vi også fundet glattejernene til dig. #1 ghd The Original Classic Styler, #3 ghd Platinum+ Styler Black, #6 OBH Nordica Glattejern Björn Axén Straight & Curl 3099 og #8 Cloud Nine C9 Touch Iron er de perfekte til lave glansfulde bølger og krøller.

Typer af glattejern – fordele og ulemper

Glattejern findes i mange forskellige varianter, og hver type har sine egne unikke fordele og ulemper. Nogle af de mest populære typer af glattejern inkluderer keramiske, tourmaline og titanium glattejern.

Keramiske glattejern er lavet af keramisk materiale, som er kendt for at give en jævn varme og forhindre håret i at blive beskadiget. Fordelene ved keramiske glattejern inkluderer, at de er lette at bruge, hurtigt varmer op og giver en glat og silkeagtig finish. Ulempen ved keramiske glattejern er, at de kan være tungere i brug end andre typer af glattejern.

Tourmaline glattejern er lavet af et mineral kaldet tourmaline, der er kendt for at give en jævn varme og forhindre frizz. Fordelene ved tourmaline glattejern inkluderer, at de er lette at bruge, hurtigt varmer op og giver et glat og glansfuldt look. Ulempen ved tourmaline glattejern er, at de også kan være dyrere end andre typer af glattejern.

Titanium glattejern er lavet af titanium, som er et stærkt og holdbart metal. Fordelene ved titanium glattejern inkluderer, at de er lette at bruge, hurtigt varmer op og giver en glat og silkeagtig finish. Ulempen ved titanium glattejern er, at de kan være tungere end andre typer af glattejern og er typisk også dyrere end f.eks. keramiske og tourmaline glattejern.

Det er vigtigt at bemærke, at de fleste glattejern i dag er lavet af kombinationer af disse materialer, såsom keramiske tourmaline glattejern eller titanium keramiske glattejern. Du bør derfor altid undersøge hvad det specifikke glattejern er lavet af, for at forstå dets fordele og ulemper ved dem.

Alt i alt, er valget af glattejern afhængigt af dine præferencer og din hårtype. Hvis du har fint eller skadet hår, kan keramiske eller tourmaline glattejern være det bedste valg, da de er kendt for at være milde mod håret. Hvis du har tykt eller krøllet hår, kan titanium glattejern være det bedste valg for dig, da det er kendt for at give en glat og silkeagtig finish.

Det er altid vigtigt at tage pris og andet i betragtning, da nogle typer af glattejern kan være dyrere end andre, som nævnt ovenfor. Du bør også undersøge om glattejernet har justerbar temperatur, så man kan tilpasse temperaturen til din hårtype og ønskede stylingeffekt.

Endeligbør man læse instrukser om vedligeholdelse og rengøring af glattejernet. Det bør gøres regelmæssigt for at øge dets levetid og sikre at det forbliver effektivt. Det er også vigtigt at bruge beskyttende produkter, såsom hårolie eller termisk beskyttelse, før brug af glattejernet for at beskytte håret mod skader. En varmespray inden brug kan være en god ide.

I sidste ende er valget af glattejern afhængig af dine personlige præferencer og hårtype. Det er vigtigt at undersøge de forskellige typer af glattejern, deres fordele og ulemper, og vælge det glattejern, der passer bedst til dit hår og dit budget. Ved at følge disse råd, kan du sikre dig, at du får det bedste resultat med dit glattejern og beskytter dit hår mod skader.

Brug den rigtige temperatur til din hårtype

Valget af den rigtige temperatur til din hårtype er vigtig, da for høj varme kan skade dit hår og for lav varme kan resultere i, at stylingen ikke bliver så effektiv. Derfor er det vigtigt at undersøge og vælge den rigtige temperatur, når du bruger dit glattejern.

Hvis du har fint eller skadet hår, bør du vælge en lavere temperatur, da højere temperaturer kan skade dit hår yderligere. En god tommelfingerregel er at vælge en temperatur på mellem 150-180 grader celsius. På denne måde kan du sikre dig, at dit hår ikke bliver beskadiget, mens det stadig bliver glattet effektivt.

Hvis du har normalt eller krøllet hår, kan du vælge en højere temperatur, da det kan hjælpe med at glatte dit hår mere effektivt. En god tommelfingerregel er at vælge en temperatur på mellem 180-200 grader celsius. På denne måde kan du sikre dig, at dit hår bliver glattet effektivt, uden at det bliver beskadiget.

Hvis du har meget krøllet eller afro hår, kan du vælge en endnu højere temperatur, da det kan hjælpe med at glatte dit hår mere effektivt. En god tommelfingerregel er at vælge en temperatur på mellem 200-230 grader celsius. På denne måde kan du sikre dig, at dit hår bliver glattet effektivt, uden at det bliver beskadiget.

Det er vigtigt at bemærke, at disse er generelle retningslinjer, og at dit valg af temperatur også afhænger af dit hårs tilstand og kvalitet. Hvis du er i tvivl, er det bedst at starte med en lavere temperatur og gradvist øge den, indtil du finder den temperatur, der passer bedst til dit hår. Det er også vigtigt at huske at bruge termisk beskyttelse produkter, før du bruger glattejernet, for at beskytte dit hår mod skader.

Hvordan laver man krøller med glattejern?

At krølle håret ved brug af glattejern er, efter lidt øvelse, lige så nemt, som hvis du brugte et krøllejern, men du kan komme til at gøre det forkert, så du skader håret mere end du krøller det. Vi har derfor lavet en lille guide herunder, der fortæller dig om hvordan du gør.

Det gælder for det første om, at du finder et glattejern, der egner sig til skabe krøller. Det spiller nemlig en rolle om, hvordan tangen er udformet.

Når glattejernet er på plads, så gælder det bare om at komme i gang.

 1. Start med at putte varmebeskyttende spray eller creme i håret og massér det godt ind.
 2. Tag den mængde hår, der passer til den tykkelse, du ønsker den enkelte krølle skal være.
 3. Hold glattejernet på samme måde, som hvis du holdte et cykelstyr – altså med et fast greb i bundet af jernet (Det lyder mærkeligt, men det virker.)
 4. Så sætter du tangen i toppen af din hårlok, oppe ved hårrødderne, og drej derefter glattejernet indad – det er ligesom når du giver gas på en knallert, hvis du nogensinde af prøvet det.
 5. Hold den drejede stilling og træk så glattejernet ned langs hårlokken, helt ned til enden.
 6. Tada! Du har nu din første krølle. Når du føler at du har styr på den første krølle, kan du fortsætte med at lave alle de krøller med glattejernet, du vil – krøllet hår på ingen tid

Hvordan bruger du dit glattejern korrekt og undgår skader i håret?

rugen af ​​et glattejern kan være en kunst, men med den rigtige teknik kan det være en nem proces. Følg disse trin-for-trin instruktioner for at bruge dit glattejern korrekt og undgå skader på dit hår:

 1. Forberedelse: Sørg for, at dit hår er rent og tørt, inden du bruger dit glattejern. Brug eventuelt et termisk beskyttende produkt for at beskytte dit hår mod skader fra varmen. Vælg den rigtige temperatur til din hårtype, som beskrevet tidligere.
 2. Del dit hår op: Del dit hår op i sektioner, så det er nemmere at arbejde med. Hold håret tæt på hovedbunden, når du arbejder med det, for at undgå at brænde dig selv.
 3. Begynd at glatte: Start med at glatte nær hårrødderne og arbejd dig langsomt ned til spidserne. Hold glattejernet i en 90 graders vinkel i forhold til hovedbunden, mens du glatter. Gør ikke for meget tryk på håret, da det kan skade det.
 4. Gentag processen: Gentag processen for hver sektion af dit hår, indtil hele håret er glattet. Sørg for at holde glattejernet i bevægelse, så det ikke brænder dit hår.
 5. Afslutning: Når du har glattet hele dit hår, kan du style det som ønsket. Brug eventuelt et hårspray eller et glansgivende produkt for at færdiggøre looket.

Det er vigtigt at bemærke, at det er bedst at bruge glattejernet på rent og tørt hår, da vådt hår kan skade glattejernet og resultere i skader på håret. Det er også vigtigt at undgå at glatte det samme område for mange gange, da det kan skade håret.

Endelig er det vigtigt at vedligeholde og rengøre dit glattejern regelmæssigt, for at sikre at det forbliver effektivt og for at undgå skader på dit hår. Brug altid et glattejern med en justerbar temperatur og vælg den rigtige temperatur til din hårtype, for at sikre at dit hår ikke bliver beskadiget.

Gode Råd til hårpleje og styling

Efter brug af et glattejern er det vigtigt at tage sig af dit hår og style det på den rigtige måde for at opretholde et sundt og glansfuldt look. Her er nogle råd til hårpleje og styling efter brug af glattejernet:

 • Brug et termisk beskyttende produkt: Brug et termisk beskyttende produkt, såsom hårolie eller serum, før du bruger glattejernet for at beskytte dit hår mod skader fra varmen.
 • Lad dit hår køle af: Lad dit hår køle af i et par minutter efter brug af glattejernet, inden du styler det. Dette vil hjælpe med at beskytte dit hår mod yderligere skader.
 • Brug en hårbørste med bløde børstehår: Brug en hårbørste med bløde børstehår, når du børster dit hår efter brug af glattejernet, for at undgå at skade dit hår.
 • Brug en hårkur: Brug en hårkur regelmæssigt for at genopbygge og beskytte dit hår mod skader.
 • Undgå at bruge glattejernet for ofte: Bruger glattejernet for ofte kan skade dit hår. Prøv at bruge det kun efter behov og undgå at bruge det dagligt.
 • Brug kold luft til at style dit hår: Brug kold luft fra en hårtørrer eller et glattejern med en kold luft-funktion for at style dit hår efter brug af glattejernet. Dette vil hjælpe med at låse i glansen og forhindre skader på håret.
 • Brug stylingprodukter: Brug stylingprodukter, såsom hårspray eller mousse, for at færdiggøre dit look og holde dit hår i form.
 • Undgå at sove med vådt hår: Undgå at sove med vådt hår efter brug af glattejernet, da det kan skade dit hår og resultere i krus eller skader.
 • Gå til frisør regelmæssigt: Gå til frisør regelmæssigt for at få dit hår klippet og beskåret, for at fjerne skadede spidser og give dit hår et sundt look.
 • Giv dit hår en pause: Giv dit hår en pause fra glattejernet og style

Anbefalinger til produkter, der kan hjælpe med at beskytte håret under brug af glattejernet

Hvis du bruger et glattejern regelmæssigt, er det vigtigt at beskytte dit hår mod skader fra varmen. Der er et par produkter, der kan hjælpe med at beskytte dit hår under brug af glattejernet:

 • Termisk beskyttende spray eller serum: Disse produkter hjælper med at beskytte dit hår mod varmen og efterlader det glansfuldt og sundt.
 • Hårolie: Hårolie kan hjælpe med at beskytte dit hår mod skader fra varmen, samt efterlade det glansfuldt og blødt.
 • Hårkur: En god hårkur kan hjælpe med at genopbygge og beskytte dit hår mod skader.
 • Hårspray eller mousse: Disse produkter kan hjælpe med at holde dit hår i form og beskytte det mod skader.

Det er vigtigt at vælge produkter specielt tilpasset til dit hårtype og at undersøge ingredienserne i produktet.

FAQ

🏆 Se vinderen fra GHD og læs hvorfor den netop den vandt

Vi har blandt andet testet glattejern fra GHD, HH Simonsen, Cloud Nine, Björn Axén og flere. Se hvorfor vinderen blev vores det fantastiske glattejern fra GHD i testen.

📊 Hvordan har vi fundet vinderen?

Vi har sammenlignet alle de mest populære glattejern og vurderet hvilken der var den allerbedste på baggrund af egne og andres test. Alle vores glattejern er testvindere i den ene eller anden test.

✅ Få den billigste pris i Danmark

Samtidig med at vi har vurderet glattejernene, har vi også lavet research på markedet, så du kan få den bedste pris via vores hjemmeside.

Om forfatteren

Liva er Testbutler.dk's skønhedsekspert. Med en baggrund i kosmetologi fokuserer hun på at levere klare og præcise anmeldelser inden for hudpleje og makeup.

Hendes mål er at hjælpe læserne med at træffe velinformerede valg i skønhedsverdenen.