Bedste sous vide test guide - 1

Bedste sous vide stav test guide (2024) – Sous vide maskiner bedst i test

Sous vide er en metode, der bruges til at tilberede mad. Det kan være fisk, kød, grøntsager og enkelte desserter. Når du tilbereder din mad efter sous vide metoden, bevarer maden sin naturlige smag og næringsstoffer bedre end ved andre metoder. Men du har brug for en god sous vide stav.

I vores guide har vi taget et kig på de bedste sous vide stave, så du kan finde den sous vide stav der passer dig.

Læs med i vores sous vide test guide.

Hvilke produkter er med i bedste sous vide stav bedst i test

 1. Steba STSV50 – Sousvide stav
 2. Champion Sous Vide pakke
 3. Witt EasySousVide i hvid
 4. Sous vide-sæt – 2 dele
 5. Ariete sous vide 1000W
 6. Wilfa SVS-1200S – Sous vide stav
 7. Melissa Sous vide stav sort / sølv 800W
 8. Zwilling Fresh & Save sous vide-starterkit
 9. Princess – Sous Vide Pind 267003 – Vandtæt
 10. Nordic Sense – Sous vide stick Slimline 1200 watt

#1 Steba STSV50 – Sousvide stav

Steba STSV50 - Sousvide stav

Fremhævede egenskaber

 1. Præcis kontrol af temperaturen op til 90 C med 0,5 C interval
 2. Cirkulerer 12 liter i minuttet
 3. IPX7 godkendt 100% vandtæt

Produktdetaljer

Med denne Steba sous vide stav kan du tilberede alle former for madvarer, efter du har vakuumpakket dem med vakuumpakker. Når du laver mad efter sous vide metoden, er det supernemt at ligge marinade, krydderier, urter og lignende i posen med kød, fisk, grønt og så videre. Dette giver en mere intens smag, da der ikke kommer nogen væsker ud af posen. Dette gør også, at maden ikke udtørrer lige så nemt, uanset hvor længe maden ligger i posen.

Du skal blot placere din Steba sous vide stab i en gryde eller varmeresistent beholder og derefter bringer varmelegemet vandet op til den indstillede temperatur, og cirkulationen holder vandet i bevægelse, så temperaturen altid er jævnt fordelt i hele vandet.

Med en meget præcis temperatur kontrol og timer, er sous vide nok en af de mest brugervenlige måder at tilberede mad på – og så er det altså bare sundt at vakuumpakke kød og andre fødevarer for at bevare næringsstoffer og vitaminer.

Denne sous vide stav er IPX7 godkendt og er dermed 100% vandtæt.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en virkelig god sous vide stav, når du skal tilberede mad efter sous vide metoden, så er denne et rigtig godt valg. Det er en af de meget populære sous vide stave, og det er med god grund. Den er uundværlig, når du skal tilberede måltider sous vide.

#2 Champion Sous Vide pakke

Champion Sous Vide pakke

Fremhævede egenskaber

 1. Fantastisk smagsoplevelse hver gang
 2. Holder selv den rette temperatur
 3. Alt hvad du behøver til sous vide

Produktdetaljer

Her får du den perfekte og komplette pakke til dig, der gerne vil prøve kræfter med sous vide. Champion Sous Vide pakken indeholder følgende: en Sous Vide Precision Circulator, en vakuumpakker og vakuumposer. Du får altså alt, hvad du skal bruge for, at du får en fantastisk smagsoplevelse, hver eneste gang du laver mad.

Sous vide betyder at tilberede under vakuum på fransk, og det er blevet meget populært i de seneste år. Når du laver mad sous vide, vakuumpakker du dine råvarer, og derefter skal du bruge din sous vide stab til at tilberede grøntsager og anden mad i din gryde.

Champion Sous vide staven har en meget nemt og intuitivt display, der gør det nemt for dig at holde øje med både temperatur og tid, så du altid ved, hvor langt i processen du er. De medfølgende vakuumposer i denne pakke kommer i en 50 stk.-pakke og måler 20×30 xm.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil prøve kræfter med sous vide, så er denne pakke helt perfekt. Her får du alt, du skal bruge for at komme i gang, og du får en brugervenlig sous vide maskine, der er nem at betjene. Dette er virkelig et godt sæt, hvor du får alt, du skal bruge til at lave mad sous vide.

#3 Witt EasySousVide i hvid

Witt EasySousVide i hvid

Fremhævede egenskaber

 1. Passer til alle slags gryder
 2. Temperaturstabilitet på +/- 1°C
 3. Tilbered alt fra grøntsager til kød

Produktdetaljer

Sous vide er fransk og betyder “under vakuum” eller at tilberede vakuum. Men det er faktisk ikke kun vakuum, der er hemmeligheden bag de altid fantastisk møre kød, man får, når man laver mad med sous vide. Hemmeligheden til mørt kød er nemlig også, at der er en konstant temperatur, og at maden langsomt tilberedes ved en langt lavere temperatur end normalt.

Denne EasySousVide i hvid fra Witt har en temperaturstabilitet på +/- 1°C, og den kan opvarme helt op til 25 liter vand mellem 40°C og 95°C. Du kan sætte din sous vide stav fast på alle gryder og skåle. Når du har valgt den ønskede temperatur, er det staven, der opvarmer vandet og fastholder en konstant temperatur.

Denne sous vide stav er nem at betjene og har et letlæseligt LCD-dispray og et enkelt kontrolpanel.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en meget brugervenlig sous vide stav, der kan holde en stabil temperatur, så er denne stav et rigtig godt bud. Den har desuden et rengøringsvenlig design, så du ikke skal bruge længere end højst nødvendigt på rengøring.

#4 Sous vide-sæt – 2 dele

Sous vide-sæt - 2 dele

Fremhævede egenskaber

 1. Perfekt tilberedning af fx bøffer
 2. Inklusiv Funktion 10 liters gryde
 3. Timer-funktion op til 99 timer

Produktdetaljer

Med denne sous vide stav kan du fremstille brun sovs, der smager vidunderligt, perfekt tilberedt kød og smagfulde grøntsager med masser af bid i. Alt, du tilbereder med din sous vide stav, vil bevare sin smag, saft og kraft, fordi din mad er vakuumpakket og tilberedt ved lavere temperaturer.

Din sous vide stav har et kompakt design, der gør, at den er nem at opbevare og transportere. Selv hvis du har et lille køkken, vil du kunne finde plads til denne sous vide stab. Du kan bruge din stav til en hvilken som helst beholder, der tåler vand. Dog skal beholderen være minimum 15 cm høj til denne model.

Denne sous vide stav har et informativt display, der viser den aktuelle temperatur, den temperatur du har indstillet samt resttiden.

Med i denne pakke for du også en suppegryde, der er fremstillet i rustfrit stål, der også har en indvendig måleskala, så du nemt kan se, hvor meget du har fyldt i gryden. Du kan bruge gryden på alle varmekilder. Der medfølger også et glaslåg, der har et damphul, og gennemsigtigheden sikrer, at du nemt kan følge med i madlavningen uden at skulle løfte låget.

Sous vide staben slukker automatisk, hvis vandstanden er for lav.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have både en gryde og en sous vide stav af høj kvalitet, så er dette lige sættet for dig. Her får du alt, du skal bruge for at lave lækker mad efter sous vide, og du kan lave mørt og saftigt kød efter lækre sous vide opskrifter. Desuden har staven en meget enkel betjening.

#5 Ariete sous vide 1000W

Ariete sous vide 1000W

Fremhævede egenskaber

 1. Display med touchskærm
 2. Justerbar tid og temperatur
 3. Timer op til 99 timer

Produktdetaljer

Med Ariette sous vide stav kan du lave lækker mad efter sous vide. Sous viden staven kan anvendes i 6-15 liter vand. Tilberedning af mad ved lavere temperaturer end normalt er faktisk overraskende nemt, og det giver dig mulighed for at lave utroligt velsmagende og lækkert mad.

Med denne sous vide stav får du et display med touchskærm, justerbar tid og temperatur og en timer op til 99 timer.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en god sosu vide stav, så er dette en rigtig fin stick, du helt sikkert vil blive glad for.

#6 Wilfa SVS-1200S – Sous vide stav

Wilfa SVS-1200S - Sous vide stav

Fremhævede egenskaber

 1. Temperatur interval: 0,5°C
 2. LCD display
 3. 1200 W

Produktdetaljer

Når du laver mad med Wilfa Creek Sous vide stav kan du bevæge ernæring, vitaminer og smag i maden, så du kan nyde velsmagende og sunde hjemmelavede måltider hver dag. De vakuumpakkede poser sikrer, at de gode næringsstoffer bliver i fødevarerne, så du får et sundt, smagfuldt og saftigt måltid.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne sous vide stav, hvis du gerne vil have en rigtig god stav, der kan hjælpe dig med at lave mad efter sous vide teknikken.

#7 Melissa Sous vide stav sort / sølv 800W

Melissa Sous vide stav sort / sølv 800W

Fremhævede egenskaber

 1. Timeren kan justeres op til 99 timer og 59 minutter
 2. Nøjagtighed: +/- 0,5 °C
 3. Budgetvenlig

Produktdetaljer

Med denne sous vide stav kan du styre vandtemperaturen, hvilket sikrer en ensartet tilberedning uden hverken at over- eller undertilberede maden. Du kan bruge din sous vide stav i alle beholdere med en højde på minimum 15 cm. Din sous vide stick slukker automatisk ved udløb af den indstillede tid, eller hvis vandniveauet kommer under minimumsmarkeringen.

Timeren på denne stick kan indstillet op til 99 timer og 59 minutter.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter en sous vide stav, der er effektiv, men en smule mere budgetvenlige end andre stave, så er denne sous vide stick et rigtig godt bud.

#8 Zwilling Fresh & Save sous vide-starterkit

Zwilling Fresh & Save sous vide-starterkit

Fremhævede egenskaber

 1. Præcis temperaturindstilling fra 0°C til 90°C i trin på 0,5°C
 2. 6 genanvendelige og BPA-fri vakuumposer (med marinadeventil) i tre forskellige størrelser
 3. Tilberedningstabel, opskriftsideer, opbevaringspose

Produktdetaljer

I dette starter kit får du: en kraftfuld sous vide stav, en genopladelig vakuumpumpe, vakuumposer i tre størrelser, tilberedningstabel, opskriftsideer og en opbevaringstaske. Du får altså alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med sous vide.

Med dette starter kit kan du nemt tilberede fisk, kød, grøntsager og meget mere med din sous vide stav. Staven har en LED-touchskærm, hvor du indstiller temperaturen og tiden. Det er så nemt og brugervenligt, og når du først har prøvet sous vide, vil du ikke se dig tilbage!

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er helt ny til sous vide, så er dette starter kit lige noget for dig. Du får her alt, hvad du skal bruge til at komme i gang med sous vide. Hvis du er på udkig efter et starter kit, så er dette en af vores favoritter i vores sous vide test.

#9 Princess – Sous Vide Pind 267003 – Vandtæt

Princess - Sous Vide Pind 267003 - Vandtæt

Fremhævede egenskaber

 1. Intelligent temperaturstyring
 2. Temperaturområde: 25-95 °C
 3. Justerbar timer med signal

Produktdetaljer

Princess Sous vide gør det nemt alt lave professionelle madlavningsresultater i hjemmet. Du skal blot fastgøre din sous vide stav til en gryde, lægge din mad i en pose, der kan kan forsegles, og til sidst indstille tid og temperatur. Og så har du bare lækker mad!

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en god sous vide stav, der ikke fuldstændigt sprænger budgettet, så er denne stav fra Princess et godt valg.

#10 Nordic Sense – Sous vide stick Slimline 1200 watt

Nordic Sense - Sous vide stick Slimline 1200 watt

Fremhævede egenskaber

 1. Temperaturindstillinger fra 20°C til 95°C
 2. Digitalt display
 3. Budgetvenlig

Produktdetaljer

Hvis du er på udkig efter en sous vide stav, der er budgetvenlig, så er denne stav et rigtig godt bud. Her får du en god stav, der gør madlavningen langt nemmere. Du kan indstille temperaturen fra 20°C til 95°C. Staven har et digitalt display og en timerindstilling på op til 99 timer.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en budgetvenlig, men effektiv, sous vide stav, så er dette den perfekte sous vide stav til dig.

Hvad er en sous vide stav?

En sous vide stav er et af de vigtigste redskaber, når du skal lave mad efter sous vide. Jovist, kan du få sous vide maskiner, men du kan også bare bruge en sous vide stav, hvis du ikke har en sous vide maskine. En sous vide stav sikrer, at du får den helt rette og præcise temperatur på vandet, og at temperaturen er stabil under hele madlavningen.

Derfor er sous vide stave helt essentielle for din madlavning – i hvert fald hvis du vil lave mad efter sous vide. Sous vide maskiner er måske populære, men de er faktisk ikke nødvendige. Du skal bare have en sous vide stav, og så er du kørende. Sous vide stave kan også hjælpe med hurtig opvarmning, og de sikrer i det hele taget bare, at madlavningen foregår korrekt. Så du kan roligt investere i denne lille sous vide maskine – ja faktisk, er denne sous vide maskine et absolut must-have!

Hvad er fordele ved sous vide madlavning?

Der er en række fordele ved at tilberede din mad efter sous vide:

 • Råvarerne beholder flere vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer
 • Du får lækkert, saftigt og mørt mad, der bare smager helt vidunderligt
 • Det er supernemt, og du skal ikke rigtig gøre så meget, når først maden er i vandet, og din stav er i. Du indstiller blot timer og temperatur, og så er der ikke så meget andet, du behøver at gøre
 • Du får mad med mere smag. Det er faktisk en af de største fordele ved sous vide

Få et perfekt tilberedt måltid hver gang

Hvis du bruger en god sous vide stav, og du vakuumpakker dine råvarer i vakuumposer, kan du få et perfekt tilberedt måltid hver eneste gang. Du får saftigt, mørkt og lækkert mad, der smager himmelsk. Men husk, at det er nødvendigt at investere i gode sous vide stave og gode vakuumposer – det er nemlig alfa og omega for et godt og smagfuldt resultat.

Du kan godt få mange sous vide maskiner, men hvis du kun investerer i én sous vide maskine, så lad det være en sous vide stav. Det er nemlig uden tvivl den vigtigste sous vide maskine. Du kan også få sous vide kar, men her kan du sagtens bruge en almindelig gryde eller stor beholder, men du er naturligvis velkommen til at investere i et sous vide kar, hvis du vil have alt til din sous vide tilberedning.

Hvor præcis bliver temperaturen med en sous vide stav?

Den bliver meget præcist. Særligt med de bedst i test sous vide stave vi har udvalgt i vores sous vide test. Typisk er temperaturen præcis med 0,5-1 grader, så de er altså meget præcise. Det er også rigtig vigtigt, at du vælger en sous vide stav, der er meget præcis, da det er essentielt for sous vide madlavning. Det er nemlig den stabile og lave temperatur, der blandt andet er med til at sikre, at du får utrolig lækkert og smagfuldt mad fuldt af saft og kraft.

Hvad er de mest populære sous vide måltider?

Det er kødretter, grøntsagsretter og fisk. Her er det faktisk kun fantasien, der sætter grænser, så slå dig endelig bare løs. Der er også rigtig mange sous vide opskrifter at finde på nettet, hvis du mangler inspiration til, hvordan du skal krydre dine råvarer.

Find mere inspiration i denne Facebook gruppe om sous vide

FAQ

Passer en sous vide stav også til begyndere?

Ja, det gør den. Sous vide stave er nemme at bruge. I det hele tager er sous vide tilberedning nemt, og selvom du er nybegynder, kan du sagtens finde ud af det.

Er en sous vide stav sikker at bruge?

Der findes mange sous vide modeller, men alle sous vide stave i vores sous vide test er sikre at bruge.

Om forfatteren

Liva er Testbutler.dk's skønhedsekspert. Med en baggrund i kosmetologi fokuserer hun på at levere klare og præcise anmeldelser inden for hudpleje og makeup.

Hendes mål er at hjælpe læserne med at træffe velinformerede valg i skønhedsverdenen.