Bedste støjsvag støvsuger

Bedste støjsvag støvsuger test (2024) – 7 Lydsvage støvsugere i bedst i test guide

Vi har i denne guide taget et kig på nogle af de bedste støvsugere på markedet, så du kan finde den bedste støjsvage støvsuger, så du kan få et skinnende rent hjem. Læs med i denne støvsuger test, og find den bedste støvsuger til dit hjem og dine behov.

Hvilke produkter er med i bedste støjsvag støvsuger bedst i test

 1. Electrolux støvsuger – Ultra Silencer
 2. Miele støvsuger – Complete C3 Powerline – Mango red
 3. Electrolux PD82-9BM Sort – Støvsuger
 4. OBH Nordica Støvsuger Silence force+ white
 5. Philips – Performer Silent – Vacuum Cleaner With Bag
 6. Electrolux støvsuger – Pure D9 – PD91-GREEN
 7. OBH Nordica støvsuger – Green Force Max Silence

#1 Electrolux støvsuger – Ultra Silencer

Electrolux støvsuger - Ultra Silencer

Fremhævede egenskaber

 1. Lavt lydniveau
 2. Kører let og ubesværet henover gulvet
 3. Inkl. ekstra mundstykker

Produktdetaljer

Med denne støvsuger kan du gøre rengøring til en behagelig oplevelse for både dig og dem omkring dig. Du får her en lydsvag støvsuger, så du kan høre musik, snakke og endda se TV, mens du støvsuger. Lydniveauet er på blot 64 dB, hvilket svarer til en normal samtale. Dette er takket være støvsugerens SilentAir teknologi, der giver støvsugeren et højt airflow og en kraftig sugeevne, men samtidig et lavt lydniveau.

Denne støvsuger fra Electrolux har Motion Control Systemet, hvilket gør, at den trofast følger dine fodsport. Dette system – sammen med det 360 graders hjul – sikrer, at du nemt og ubesværet kan glide fra det ene rum til det andet med stabile bevægelser, jævne drejninger og et solidt greb.

Støvsugeren har en rækkevidde på op til 12 meter, så du kan nemt komme ud i alle kroge og hjørner i hjemmet. Støvsugeposen er designet til at fordele indholdet af posen jævnt, hvilket gør, at du kan køre længere/støvsuge længere mellem hvert poseskift. Støvsugeren har også et hygiejnefiler, som kan rengøres med et hurtigt skyl under hanen.

Med til støvsugeren medfølger et 3-i-1 mundstykke: fuge, børste og møbelmundstykke. Der medfølger også et Parketto Pro mundstykke.

Derfor skal du købe produktet

Electrolux er kendte for deres gode støvsugere, og denne Ultra Silencer er naturligvis ingen undtagelse. Hvis du er træt af, at støvsugeren larmer, så er denne lydsvage støvsuger lige noget for dig. Du får her en meget effektiv støvsuger, hvor du kan høre, hvad du selv tænker, mens du støvsuger.

#2 Miele støvsuger – Complete C3 Powerline – Mango red

Miele støvsuger - Complete C3 Powerline - Mango red

Fremhævede egenskaber

 1. Fodtaster til regulering af sugestyrke
 2. 12 meter aktionsradius
 3. Tilpas teleskoprøret til din højde

Produktdetaljer

Her får du en super god støvsuger fra Miele, hvor du styrer det hele med foden: tænd/sluk, sugestyrke og ledningsoprul. Miele har virkelig gjort det nemt og bekvemt at støvsuge.

Denne smarte støvsuger er udstyret med Power Efficiency-motor, hvilket giver den en forbedret virkningsgrad. Støvsugeren har +/- fodtaster, så du nemt kan regulere sugestyrken, og du slipper for at skulle bukke dig, når du vil ændre styrken. Smart! Derudover har du mulighed for at tilpasse teleskoprøret til din arbejdshøjde, så du kan opnå en behagelig arbejdsstilling.

Med denne støvsuger får du en arbejdsradius på hele 12 meter. Det gør, at du nemt kan støvsuge selv store rum uden hele tiden at skulle skifte stikkontakt. Støvsugeren er udstyret med tre gummihjul, der kan dreje 360 grader, hvilket gør, at det er nemt at komme omkring.

Miele støvsugere er testet til at kunne klare hele 20 års brug, så du kan roligt regne med, at du her får en støvsuger, der virkelig kan holde i mange år.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en af de bedste støvsugere på markedet, så må denne sag fra Miele siges at høre til i den gruppe. Du får her en super støvsuger, der sikrer effektiv støvsugning af hele hjemmet. Støvsugeren ligger i den dyre ende, men du får til gengæld en støvsuger af utrolig høj kvalitet, der vil holde i mange år.

#3 Electrolux PD82-9BM Sort – Støvsuger

Electrolux PD82-9BM Sort - Støvsuger

Fremhævede egenskaber

 1. Smart og støjsvag støvsuger
 2. Unikt støjsvagt med PureSound-system
 3. 55% genanvendt, 100% holdbar

Produktdetaljer

Med PURE D8.2 får du en støvsuger i ualmindelig god kvalitet. Du får SmartMode teknologi, PureSound system og OneGo Power Clean dyse. Denne støvesuger er designet til effektiv støvsugning, smart teknologi og en utrolig støjsvag støvsugning. Støvsugeren har også en smart fjernbetjening på håndtaget.

Denne støvsuger har SmartMode teknologi, der registrerer gulvtypen og automatisk justerer sugekraften, når den glider fra hårde gulve til gulvtæpper, så du får de bedste resultater.

Derudover er denne støvsuger meget lydsvag, så du kan få en stille og behagelig rengøring takket være Pure Sound systemet. Dette betyder, at du får et lydniveau helt ned til 57 dB. Den innovative kombination af motoren, mundstykkets design og det tætte system gør, at uanset hvilken type gulve du støvsuger, vil det være støjsvagt, så du ikke forstyrrer andre.

Du får også OneGo Power Clean-mundstykket, der er et helt nyt design, der gør, at du kan samle både store og små partikler effektivt, uanset gulvtypen. Mundstykket er formet til at kunne rengøre din gulve i en jævn bevægelse, hvilket gør rengøringen rarere og nemmere.

Støvsugeren er fremstillet af 55% genbrugsmateriale, og det er helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Støvsugeren har et specialformet bærehåndtag, der er designet til at give et afbalanceret løft.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en virkelig god støvsuger af høj kvalitet, så er denne støvsuger fra Electrolux et virkelig godt valg. Her får du virkelig meget kvalitet for pengene, og du får en støvsuger med en masse lækre features, der vil gøre rengøring langt nemmere og mere behagelig.

#4 BH Nordica Støvsuger Silence force+ white

BH Nordica Støvsuger Silence force+ white

Fremhævede egenskaber

 1. Effektiv og støjsvag støvsuger
 2. Intelligent løsning mod dyrehår
 3. Filtrerer 99,98 % af støvet

Produktdetaljer

Hvis du leder efter en støvsuger, der er effektiv og støjsvag med en intelligent løsning mod dyrehår, så er dette den helt rigtige støvsuger. Her får du et lydniveau på blot 64 decibel, hvilket giver sig den mest effektive støvsugning af måtter og hårde gulve. Det medfølgende tilbehør sikrer, at du nemt og effektivt kan fjerne dyrehår fra både sofaen og gulvet.

Takket være Silence Force+ White smarte pose slipper du også for støvkontakt. Dette er, fordi posen er selvlukkende og filtrerer 99,99% af støvet og sikrer, at støvet bliver i posen.

Denne smarte støvsuger har en slangemundstykke, hvor der er indbygget en blød børste, der er perfekt til alle sarte overflader i dit hjem. Hjulene kan bevæge sig i alle retninger, hvilket sikrer, at du får maksimal fleksibilitet, når du skal rengøre hjemmet. Du får her en støvsuger med et gennemtænkt design, der passer ind i ethvert hjem.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du har kæledyr, og du bare er træt af hunde- eller kattehår over det hele, så er denne støvsuger et super valg takket være den innovative løsning mod dyrehår. Det bliver ikke meget bedre end dette!

#5 Philips – Performer Silent – Vacuum Cleaner With Bag

Philips - Performer Silent - Vacuum Cleaner With Bag

Fremhævede egenskaber

 1. 99,9 % støvopsamling betyder grundige rengøringsresultater
 2. TriActive+ LED-mundstykke afslører skjult støv og giver grundig rengøring
 3. Allergifilteret opsamler 99,9 % af partiklerne – ECARF-certificeret

Produktdetaljer

Med denne støvsuger fra Philips kan du få et dejligt rent hjem. Støvsugeren har en avanceret gulvbelysningsteknologi med TriActive + LED-dyse, der afslører det fineste skjulte støv. Støvsugeren opsamler og tilbageholder 99,99% af støv og allergener, hvilket gør denne støvsuger ideel til alle med støvmideallergi og lignende.

Støvsugeren har også en blød børste, der er integreret i håndtaget. Derudover har støvsugeren en lang rækkevidde på 12 meter, så du kan komme rundt i alle kroge og hjørner.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du problemer med støvallergi eller støvmideallergi, så er denne støvsuger et godt valg, idet den har et allergifilter, der opsamler 99,99% af partiklerne. Du vil helt sikkert blive glad for denne støvsuger.

#6 Electrolux støvsuger – Pure D9 – PD91-GREEN

Electrolux støvsuger - Pure D9 - PD91-GREEN

Fremhævede egenskaber

 1. Særdeles velegnet til både hårde gulve og gulvtæpper
 2. God manøvrering
 3. 12 meters arbejdsradius

Produktdetaljer

Her får du en støvsuger, der er så støjsvag, at du sagtens kan snakke, se TV og høre musik, imens du gør rent. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at holde hjemme pænt og rent og lige svinge støvsugeren. Støvsugeren har et lydniveau på bare 67 dB, hvilket altså netop betyder, at du sagtens kan høre TV eller lytte til en podcast eller musik, mens du støvsuger.

Støvsugeren er udstyret med gummihjul og har en arbejdsradius på 12 meter. Dette betyder, at støvsugeren nemt kommer rundt om møbler og henover dørtrin. Derudover beskytter hjulene dine gulve, idet de er belagt med gummi.

Denne støvsuger kan bruges på både klinker, trægulve, tæpper og andre type gulve – ofte har vi nemlig forskellige gulvtyper rundt i hjemmet, og denne støvsuger kan gøre dem alle skinnende rene.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter en god støvsuger, der ikke larmer, så er denne støvsuger fra Electrolux et godt valg. Du får her en brugervenlig støvsuger, der er nem at anvende, og som du helt sikkert vil blive glad for at gøre dit hjem rent med.

#7 OBH Nordica støvsuger – Green Force Max Silence

OBH Nordica støvsuger - Green Force Max Silence

Fremhævede egenskaber

 1. Støjsvag med lyd på 65 dB
 2. Effektiv motor med lavt forbrug
 3. Består af op til 70% genbrugsplast

Produktdetaljer

Her får du en kraftfuld støvsuger, der også er en energivenlig støvsuger. Win-win. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er altså god nok. Green Force Max Silence er et optimalt valg til dig, der gerne vil ave et rent hjem og samtidig gerne vil spare penge på energi.

Støvsugeren har en motoreffekt på op til 900 watt, hvilket giver den en kraftig sugeevne, der fungerer på alle gulve og overflader. Samtidig er det en stille støvsuger, så du skal ikke bekymre dig om, at andre forstyrres, når du gør rent.

Støvsugeren har et HEPA-filter, der stopper de helt små partikler, såsom pollen, dyrehår og støvmider. Det vil altså sige, at de små partikler ikke bliver hvirvlet rundt, men i stedet for stoppet. Det vil enhver allergiker sætte stor pris på.

Den vejer 4,7 kg, hvilket gør det nemt at svinge støvsugeren, når hjemmet lige trænger til en tur. Derudover er støvsugeren kompakt, så den fylder ikke meget, når den ikke er i brug. Hjulene kan dreje 360 grader, og den har en arbejdsradius på 12 meter. Støvsugeposerne er 4,5 liter, så den kan nå alt samle med skidt og snavs, før det er tid til at skifte posen.

Støvsugeren består af 70% genbrugsplast, og 82% af støvsugeren kan genanvendes, når den engang ikke kan mere. Dog får du her en støvsuger, der vil holde i mange år, og den kan repareres i helt op til 15 år.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en virkelig god støvsuger, der er energivenlig og energibesparende og samtidig er god for allergikere, så er dette den bedste støvsuger til dig. Her får du en rigtig god støvsuger, der kan klare en omfattende rengøring.

Træt af larmende rengøring? Så er en støjsvag støvsuger ideel

Vi har alle brug for at støvsuge, men nøj hvor kan det altså bare være en larmende affære! Hvis du er på udkig efter en ny støvsuger, så kan vi anbefale en støjsvag model. Der findes mange håndholdte støvsugere, der er i dag er støjsvage, men lige så effektive, uanset om du har hårdt gulv, trægulve, klinker eller gulvtæpper.

Når du skal finde en støvsuge, kan du med fordel overveje følgende:

 • Hvor mange decibel skal den have? Mange støjsvage støvsugere har en decibel på 57-70, hvilket er meget lavt. Det gør, at du faktisk kan se TV, lytte til en podcast eller have en samtale, mens du gør rent. Det kan være svært at tro på, men den er altså god nok.
 • Foretrækker du en ledningsfri støvsuger eller en med ledning? Ledningsfrie støvsugere kan være virkelig behagelige at gøre rent med, fordi du ikke hele tiden skal skifte stikkontakt. Ledningsfrie støvsugere skal dog oplades, og de kan godt løbe tør for strøm, hvis du tænker, at du både skal rengøre hus, garage og bil på en og samme tid.
 • Hvilke overflader skal du primært rengøre? De fleste støvsugere kan klare alle overflader i hjemmet, men husk, at hvis du har meget hårdt gulv på et lager eller lignende, kan det være, du skal have en industriel støvsuger i stedet for. Blødt kunststof på en sofa eller lignende kræver som regel også et særligt mundstykke.
 • Tænk også over ergonomien og designet. Et ergonomisk håndtag er eksempelvis langt rarere at holde ved, når du skal gøre rent.
 • Skal støvsugeren være en poseløs støvsugere? Det ledningsfrie støvsugere er som regel også poseløse støvsugere. De skal dog stadig tømmes for støv, mens en poseløs støvsuger skal selvsagt ikke have skiftet en pose. En poseløs støvsuger kan gøre rengøringen lidt hurtigere.
 • Du kan eventuelt overveje at vælge en støvsuger, der er bedst i test. Så er du i hvert fald sikker på, at andre har haft gode resultater med støvsugeren.
 • Har du nogle særlige behov, der skal tages hensyn til? Det kan være allergi, at du bor i en handicapbolig eller lignende.
 • Skal din støvsuger være energivenlig og eventuelt fremstillet i genbrugsmaterialer? Hvis du går meget op i miljøet og bæredygtighed, kan du også overveje dette aspekt.
 • Hvor stor sugeevne har du behov for?

De fleste støvsugere giver en alsidig rengøring, der er tilstrækkeligt for de fleste hjem.

Fremtidens støvsugere er støjsvage

Der er ingen tvivl om, at støvsugere i fremtiden vil være støjsvage. Der er ingen af os, der ligefrem nyder at lytte til lyden af støvsugere. Det larmer, og det er træls for alle andre i hjemmet. Hvis du bor i en lejlighed, så ved du også, at det kan være til stor gene for over- og underboerne, når der bliver støvsuget. Derfor er støjsvage modeller uden tvivl fremtiden – både for dine egne og andres skyld.

Har støjsvage støvsugere stadig høj sugeevne?

Ja, det har de. Selv den mest støjsvage støvsuger kan hav en høj sugeevne. Dog kommer det naturligvis an på, hvilken model du vælger. Det er selvfølgelig ikke alle modeller, der har lige høj sugeevne, så sørg for at kigge på, hvor stor sugeevnen faktisk er, så du er sikker på, at støvsugeren passer til dine behov.

Er dit kæledyr bange for støvsugeren? Overvej en støjsvag model

Mange kæledyr er bange for støvsugere. Ofte er det grundet larmen fra støvsugere og ikke som sådan støvsugeren selv. Derfor kan det være en idé at overveje en støjsvag model, hvis du har en hund eller en andet kæledyr, der bliver bange, hver gang der skal gøres rent.

FAQ

Giver støjsvage støvsugere effektiv rengøring?

Ja, det gør de. I vores test af støvsugere er alle støvsugere støjsvage modeller, men de er lige så effektive som almindelige støvsugere, og de kan også imødekomme specifikke rengøringsbehov.

Er støjsvage støvsugere vejen til mindre stressende rengøring?

De mest støjsvage støvsugere er i hvert fald med til at give en problemfri rengøring, der er mindre stressende. Mange støvsugere larmer meget, hvilket godt kan stresse. Her får du i stedet støvsugere, der er støjsvage, hvilket for langt de fleste er mere behageligt og afslappende. Du kan også overveje en ledningsfri støvsuger og/eller en poseløs støvsuger for en endnu mere behagelig rengøring.

Om forfatteren

Hvilke produkter tester vi?

Kasper er en erfaren del af teamer hos Testbutler.dk, hvor han specialiserer sig i at skabe indhold, der er både informativt og letforståeligt.

Kasper har en passion for at hjælpe forbrugerne med at træffe velinformerede beslutninger, og det skinner igennem i hans dybdegående produktanmeldelser og guides.

Fra køkkenudstyr til personlig pleje, Kasper sørger for, at læserne får de mest præcise og nyttige oplysninger for at forbedre deres dagligdag.